QUOTE(ingriduska @ 2007 10 23, 08:32)
Vilutee .Negaliu nutylėti, pati idėja superinė,kai reikės bus ale suknutė, kai ne - tik sijonas arba, tik palaidinė bus panaudota. O darbas vykęs, išbaigtas, nerealiai gražus, orginalus ir manau, kad kai tu jį vilki atrodai pasakiškai,kaip kokia princece,kuriai šį rūbą sukūrė fėja ir padovanojo riešuto kevale:))) lYRINIS NUKRYPIMAS,BET TAI REIŠKIA, KAD TAVO KŪRINYS YRA PASAKIŠKAS:)) šAUNUOLIŲ ŠAUNUOLĖ.
DAR ŽEMISŠKAS KLAUSIMAS KOKIE SIŪLAI IR KIEK SUĖJO?
Jaučiuosi nuostabiai po tokių pagyrimu,tiek kūrybinės energijos man pakrovėt,kad dabar jau naktimis nebemiegosiu.Prisipirkau šiandien siūlų,bandysiu įgyvendinti dar vieną įdėją-vestuvinę suknelę.O prieš akis jau šmėkščioja naujas modelis.Ruošiu visą šių suknelių kolekciją.Vieną dar esu numezgusi būsimai mamai.
Odabar prieš pradėdama darbus bandysiu atsakinėti į jūsų klausimus.
1.Mezgiau iš KID MOHAIR siūlų,jų prireikė 9 vnt (po 250m.)
Papildyta:
QUOTE(Lina @ 2007 10 23, 11:21)
ir pas mane saulės kliošas,mezgiau pagal tą schemą.Tik pabaiga rašto nebetilpo.Ir kartojau aš rašto motyvą 17 kartų.Siūlų sijonui reiktų kokių 6vnt,žinokit senokai mezgiau nebepamenu tiksliai visko.
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 10 23, 10:49)
O dar tavęs nepaleisim, taip lengvai pakamantinėsim įkyriai, tai kokie siūlai? ir kiek, kokie virbaliukai nr. LABAI PRAŠOM
mezgiau 4 nr virbalais,bet geriau būtų 5,tik pas mus nėra tokio nr. su valu pirkti,bet aš mezgiau labai laisvai.
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2007 10 23, 10:49)
Laaaaaaaabai gražu, nuostabu, moteriška, žavu.
Gal kada pasirodysi apsivilkus šitą grožį?
Ir dar: kiek laiko tu šiam meno kūriniui sugaišai?
deja manęs su šiuo rūbu nepamatysit,nes mezgiau klientei,o ji tik tokią nuotrauką atsiuntė Prašysiu gal atsiųs kitą,kad susidarytų tikras vaizdas.O laiko sugaišau tikrai daug,ypač viršutinei daliai.O sijono apačia iš kelių šimtų akių ,tai atrodė ,kad visai neina į priekį.
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 23, 09:15)
Vilutee, jėtau kaip gražu
Mergaitės tiek daug gražių žodžių tau prirašė, kad aš net nebeturiu ką pasakyti...Jei mokėčiau kalbėti eilėmis, tai tau parašyčiau eilėraštį...Labai labai gražus kostiumėlis.PASAKA.Tu šaunuolė.
Bet ir man smalsu paklausti kaip mezgei.Ar virbalais su valu
, kokie ten siūliukai
,kaip ten tau gavosi tas pakraštėlis juodai, o po to baltai
,o kaip reikia pasiskaičiuoti akeles
, o čia mezgasi nuo viršaus
Žodžiu klausimamas nėra galo, nes viskas labai jau smalsu,seilė tysta bežiūrint, begalvojant...
Vilutee, ar pasidalinsi su mumis savo patirtimi ir idėjomis?
O gal galima dar vieno,paprayti
, gal galėtum tiesiog dėl mūsų visų pasipuošti ir visas mus čia nudžiuginti kaip ta fėja iš pasakų šalies?
Pagalvok kiek tada bus atvipusių žandikaulių...
Noriu atsakyti į klausimus,bet žinokit tai sudėtingiau ,nei numegzti,nes mezgu iš karto,be jokio pasiruošimo,ir visai negalvojau,kad čia kažkas sudėtinga.Tą juodą perėjimą mezgiau taip:
1eilė juodais,5eilės baltais,2eilės juodais,4-baltais,3-juodais,3-baltais,4 juodais,2baltais,5juodais,1baltais ir užbaigiau juodais