Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

O aš pradėjau sijoną, pagal staltiesės raštą. Numezgiau gal 15-20 cm, o akių jau gaunasi apie 400. Ir toks platus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . teisingiau platėjantis. Tai dabar nebežinau ka ir daryti. O iki manekenės tai man tolokai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 22, 11:16)
na mergaites, as jau tuoj pasigirsiu moheriniu sijonu. Zinoma ne statkevicius. Bet vis tiek neblogai gaunasi. Dabar tik pasijoniui liko medziageles susirasti.  biggrin.gif

uj kaip laukiu smile.gif taip noriu kuo greiciau paziuret, gal ir as susigundysiu nusimegzt smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 10 22, 15:33)
O aš pradėjau sijoną, pagal staltiesės raštą. Numezgiau gal 15-20 cm, o akių jau gaunasi apie 400. Ir toks platus  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . teisingiau platėjantis. Tai dabar nebežinau ka ir daryti. O iki manekenės tai man tolokai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Matai, jei mezgi pagal satltieses schema, tai ir iseis saules kliosas-labai platejantis sijonas. As patarciau, apsiskaiciavus juosmens ilgi, sumazinti raportu skaiciu. Pvz., vietoj 12 pasikartojimu megzti 9. tuomet ir kliosas sumazes. Bet reikia skaiciuot, reikia ziuret, kad ilgio po susiaurinimo uztektu... O mohera ardyt, ypac kiaurarasciu mezgus, smagu...
Atsakyti
Aš mezgiau nusižiūrėjusi į Statkevičių,tik ne suknelę,o kostiumėlį.Rodos neblogai gavosi.
JIS ČIA:
http://public.fotki....aujausi-darbai/
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 22, 19:39)
Aš mezgiau nusižiūrėjusi į Statkevičių,tik ne suknelę,o kostiumėlį.Rodos neblogai gavosi.
JIS ČIA:

wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai gavosi as kaip tik irgi mociutes uzsiprasiau kad numegztu suknute tokia, ir kazkaip galvojau apie dirza koki uzrist tai man labai graziai atrodo tavo ideja su kaspinu (nors maniau kad realiai neatrodys taip graziai) blush2.gif dar noretusi pamatyt rezultata ant manekenes rolleyes.gif
Ir dar vienas prasymukas gal butu galima sijono shemute ikelti cia arba i az ax.gif is anksto dekui
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 22, 20:39)
JIS ČIA:

swoon.gif KOKS GROZIS, JAU TIKRAI LABAI GRAZIAI GAVOSI, PUIKUS KOSTIUMELIS, TOKS STILINGAS IR IDOMUS, NA AS TAI LIKAU SU ATVEPUSIU ZANDIKAULIU bigsmile.gif )
Idomu kiek laiko tokia grozybe neret, nu pasaka wub.gif , gal kartais pardavimui tokius grozius neriat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 spalio 2007 - 20:13

Jau koks gražumas thumbup.gif . Nuostabus kostiumėlis.
Ačiū už geras emocijas 4u.gif
Atsakyti
JIS ČIA:

puikus thumbup.gif clap_1.gif mega_shok.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif
jūsų darbeliai nuos-ta-būs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
esu tik prijaučianti mezgančioms, tad turiu keblumų su šiuo rašteliu. gal galėtumėte kuri nors pasakyti, kaip megzti šio megztuko kraštus? labai ačiū

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 10 22, 21:12)
swoon.gif KOKS GROZIS, JAU TIKRAI LABAI GRAZIAI GAVOSI, PUIKUS KOSTIUMELIS, TOKS STILINGAS IR IDOMUS, NA AS TAI LIKAU SU ATVEPUSIU ZANDIKAULIU bigsmile.gif )
Idomu kiek laiko tokia grozybe neret, nu pasaka wub.gif , gal kartais pardavimui tokius grozius neriat?

Aha, ir aš kažkaip nebegaliu užsičiaupti iš nuostabos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal galima schemutes, plyyyyz 4u.gif
Atsakyti
Didžiulis ačiū visoms už pagyrimus.Deja viršutinės dalies schemų neturiu ,mezgiau įv.,servetėles iš galvos,tik baisiai sunkiai sekėsi sujungti,be manekeno būčiau nepadariusi,o sijoną nėriau pagal schemą ,kurias yra įdėjusi Silkine 2007-10-04 žinutėj šios temos.
Atsakyti
g.gif 2007 10 04 radau tik tetules idetas shemas bet man rodos apie tas pacias kalbam mirksiukas.gif bet kuriuo atveju labai dekui as kazkaip kai ziurejau ta shema ir galutini varianta su tais storais siulais tai schmoll.gif negraziai atrode o cia su moheryte tokia tai thumbup.gif va ka reiskia tinkamai parinkti siuliukai rolleyes.gif
Atsakyti