Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(Asio @ 2007 10 14, 13:05)
Gal kas turite sio apnerimo schemele g.gif http://public.fotki..../magstukas.html buciau labai dekinga ax.gif

Mane ir labai domina sio rastelio schemute. Nebutinai tokia pati, gal kas turi kokia panasia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2007 10 18, 12:09)
Mane ir labai domina sio rastelio schemute. Nebutinai tokia pati, gal kas turi kokia panasia?  ax.gif

Deja, jau antra savaite visur ieskau ir negaliu pradeti megzti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 10 19, 20:44)
Deja, jau antra savaite visur ieskau ir negaliu pradeti megzti cray.gif

gal tas viršutinis kiek panašus g.gif Čia
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 19, 20:49)
gal tas viršutinis kiek panašus  g.gif Čia

Aciu, bet kad ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 10 14, 13:05)
Gal kas turite sio apnerimo schemele g.gif http://public.fotki..../magstukas.html buciau labai dekinga ax.gif

paziurek i SILKINES nertu sijonu nuorodas,ten visokiu chemyciu yra,gal kuria issirinksi. rolleyes.gif(20071012 dienos irasas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagdo: 20 spalio 2007 - 10:12
Sveikos mezgejeles. Nemoku nukopijuoti atskiro paveiksliuko verysad.gif
Labai noreciau paprasyti. Gal kas turi schema megztuko Is Susienos zinutes, kur trys megztukai. Paskutinio man reiketu. Nuoroda neveikia verysad.gif O taip noriu tokio grozio rolleyes.gif Ir siulus jau turiu. Tik schemos reikia notworthy.gif notworthy.gif
http://www.supermama...showtopic=67956
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2007 10 21, 22:21)
Labai noreciau paprasyti. Gal kas turi schema megztuko Is Susienos zinutes, kur trys megztukai. Paskutinio man reiketu. Nuoroda neveikia verysad.gif  O taip noriu tokio grozio rolleyes.gif Ir siulus jau turiu. Tik schemos reikia notworthy.gif  notworthy.gif

Jei to balto mezgtuko schemos ieškai, tai ČIA tokio rašto schemų yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hologramke: 21 spalio 2007 - 23:03
na mergaites, as jau tuoj pasigirsiu moheriniu sijonu. Zinoma ne statkevicius. Bet vis tiek neblogai gaunasi. Dabar tik pasijoniui liko medziageles susirasti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 22, 11:16)
na mergaites, as jau tuoj pasigirsiu moheriniu sijonu. Zinoma ne statkevicius. Bet vis tiek neblogai gaunasi. Dabar tik pasijoniui liko medziageles susirasti.  biggrin.gif

Sakyk,nėrei ar mezgei,labai smalsu,nes aš kaupiuosi šitam darbui:)) Labai noriu, bet turiu keletą nuogastavimų.Nesu idealių formų ir bijau, kad jis kiek "storins",gal kas galit pasakyti ar taip yra iš tiesų.Ir dar bijau, kad nemokėsiu tinkamai išplatinti:)) Todėl labai, labai laukiu tavo debiuto:)
Atsakyti
mezgiau virbalais, nedariau labai pusto. rasta dariau labai paprasta , tokiom varnelem su skylutem, o tarpuose platinau po kelias akis vienodais tarpais. Neblogai gavosi, ne per daug persisviecia is ne per daug platus. kai palyginau tai tikrai toks plonytis ir lengvuti. tikrai nestorina. Na nebent is kokiu ruzavu siulu megzi smile.gif as mezgiau is juodos kid moheros truputi su blizguciu.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 22, 11:31)
mezgiau virbalais, nedariau labai pusto. rasta dariau labai paprasta , tokiom varnelem su skylutem, o tarpuose platinau po kelias akis vienodais tarpais. Neblogai gavosi, ne per daug persisviecia is ne per daug platus. kai palyginau tai tikrai toks plonytis ir lengvuti. tikrai nestorina. Na nebent is kokiu ruzavu siulu megzi smile.gif as mezgiau is juodos kid moheros truputi su blizguciu.

kažkaip manau, kad bus labai gražus, nes man labai gražu virbalais,tik, kad aš jų neįvaldžiusi,o aš tai noriu šokoladinės spalvos
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 22, 12:16)
na mergaites, as jau tuoj pasigirsiu moheriniu sijonu. Zinoma ne statkevicius. Bet vis tiek neblogai gaunasi. Dabar tik pasijoniui liko medziageles susirasti.  biggrin.gif

uoj kaip smalsu smile.gif
rodyk smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti