Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(kazlė @ 2008 02 26, 13:11)
O mes patys artimiausi (jaunieji, tevai, pirsliai) liksim nakvoti, o kitiems uzsakysim autobusiuka parvezti mirksiukas.gif

O mums kaip tik del papildomu rupesciu (sveciu nuvezimo/parvezimo ir t.t.) teko atsisakyti Jazzhotel... verysad.gif Labai gaila, nes vieta puiki, bet norime svesti dvi dienas ir kad visi (ar bent dauguma) liktu nakvoti. blush2.gif O zmoniu turetu buti apie 50, ir ten tiek vietu nera. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 02 26, 20:49)
o ryte atgal parvešit ar patys važiuos?
man tai toks variantas visai nebogai skamba... ta prasme išvežt visus biggrin.gif

Ryte atgal visus parvesim (aiku bus tokiu, kurie jau nebevaziuos, nes turi mazu leliuku ar pan., bet del to nepergyvenam, nes antra diena pas mus tokio laisvo pobudzio bus: pirtele, saslykai, ezeriukas, gal pasiplaukiojima ezeriuku koki suorganizuosim ir pan. mirksiukas.gif

Taip zinau, kad autobusiukas kainuos, bet visus ten guldyti tikrai nesamone, nes vietos tikrai nedaug, o statyti palapines vestuvese man nesamone schmoll.gif Zmones ryte ir i dusa nores, o ju ten kiek zinau tik 3. Tai vat toks vat musu planas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(100% @ 2008 02 27, 00:11)
O mums kaip tik del papildomu rupesciu (sveciu nuvezimo/parvezimo ir t.t.) teko atsisakyti Jazzhotel...  verysad.gif  Labai gaila, nes vieta puiki, bet norime svesti dvi dienas ir kad visi (ar bent dauguma) liktu nakvoti.  blush2.gif  O zmoniu turetu buti apie 50, ir ten tiek vietu nera.  schmoll.gif

Del nakvines as irgi labai ilgai svarsciau. Kadangi pas mus bus daugumoj jaunimas, tai manau jiems pamiegoti ant ciuziniu bus ne problema. O tevams ir mums manau lovu uzteks smile.gif
Tai kokia alternatyva jus radot? Nes kiek mes dar vazinejom as jau nieko nebemaciau. Man akyse vis Jazzhotel stovejo. lotuliukas.gif Beto kiekvienoj vietoj yra savu + ir -. O rinktis gi kazka reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2008 02 27, 08:45)
Del nakvines as irgi labai ilgai svarsciau. Kadangi pas mus bus daugumoj jaunimas, tai manau jiems pamiegoti ant ciuziniu bus ne problema. O tevams ir mums manau lovu uzteks smile.gif
Tai kokia alternatyva jus radot? Nes kiek mes dar vazinejom as jau nieko nebemaciau. Man akyse vis Jazzhotel stovejo.  lotuliukas.gif  Beto kiekvienoj vietoj yra savu + ir -. O rinktis gi kazka reikia  mirksiukas.gif

Alternatyva radom ax.gif bet brangesne g.gif
Tai Aerodream, jau uzsisakem 4u.gif
Kainuos nemazai, bet ir svente neeiline, juk vestuves! smile.gif
Labai norime kad sveciai liktu antrai dienai, ir kad pernakvotu patogiai, kad jiems butu jauku, nes bus ne tik jaunimas
Nu cia praktiskai del sveciu blush2.gif bet ir patiems ten labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
O kokia diena uzsisaket?nes, kai mes uzsakinejom (tai buvo sausio menesi), buvo likusios tik 2 laisvos dienos vasarai...ai, nugal kas atsisake g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 02 28, 09:15)
O kokia diena uzsisaket?nes, kai mes uzsakinejom (tai buvo sausio menesi), buvo likusios tik 2 laisvos dienos vasarai...ai, nugal kas atsisake g.gif

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Į ką reikėtų atkreipti dėmesį tariantis su restoranu dėl vestuvių?
-kiek mokėti po vidurnakčio?
-patiekalų kiekis?
-kaip su savu alkoholiu
-nebežinau biggrin.gif

Nesinori būti išdurtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 03 18, 10:25)
Į ką reikėtų atkreipti dėmesį tariantis su restoranu dėl vestuvių?
-kiek mokėti po vidurnakčio?
-patiekalų kiekis?
-kaip su savu alkoholiu
-nebežinau  biggrin.gif

Nesinori būti išdurtai smile.gif

Dar keletą klausimėlių pridėsiu smile.gif

- koks mokestis už aptarnavimą?
- kiek padavėjų aptarnaus?
- ar galima saldų stalą savo daryti?
Atsakyti
Labas rytas,
Su Šv.Velykom Jus visas smile.gif

Pasidalinsiu ir as ispudziais ieskant vietos. Norejome ir mes kad butu dvi dienas, nes vistiek kita diena norisi susitikti, pasidalinti įspūdžiais, dar nuotraukas fotografas atveža.
Pradžioj nusižiūrėjom ta sodybą Namija, tai vajej kaip gerai, kad man šovė š galvą pasieškot informacijos apie ją... nes būtumėm jaučiu papuolę...Baisiausias pasakojimas buvo panelės, kur pasakojo, kaip puse alkoholio šeimininkė pavogė...siaubas kažkoks...

Tai va, o radom kitą variantą- tai Roko sodyba. Šiek tiek toliau nuo Vilniaus (gaunasi apie 60km), bet nieko tokio. Labai grazi sodyba, tokia labiau siuolaikiska, nei kaimo, nauji grazus kambariai, kiti dar statomi, bet planuoja geguze baigti. Kainos...normalios. Palyginus su kokiu Europos parku, tai uz 2 dienas gaunasi vos vos brangiau nei ten uz 1 vakara....
tik kiek girdejau nebelabai yra vietu, sake lyg birzeli dar vienas ar du savaitgaliai laisvi.

Atsakyti
Ar kas nors svente, arba planuoja svesti Verkiu restorane? Man ten nepaprastai patiko.. Tik brangoka.. 200lt zmogui..
www.verkiai.lt
Papildyta:
QUOTE(Simona* @ 2008 02 22, 15:46)
Sveikos, mergaitės  smile.gif

Dziugu, kad as ne veina tokia, kurios TA diena jau ne uz kalnu, o dar tiek darbu laukia..

Sale su maistu mes jau turime - Vandens malunas Verkiu regioniniame parke. Mums patiko aplinka, maistas - ne eilinis. Tikiusi, ir skanus..  g.gif

Su fotografais vargo buvo, nes dabar tik sukrutom, o jau beveik visi patike mums uzimti arba super brangus... Visgi, biudzetas... Siandien eisim i susitikima su vienu fotografu, kurio darbai taip pat patiko, ir jis laisvas musu diena  ax.gif

Na bet vis vien aptarete kaina zmogui.. Kiek mazdaug gaunasi? Alkoholi savo leidzia, ar ju?
Atsakyti
manau kad 200 LT yra gana normali kaina. Tik cia priklauso kokie jusu prioritetai.

Is pradziu ir as ten planau svesti, tik kad musu daug butume netilpe verysad.gif

Kiek prisimenu tai uz sale nereikai moketi o tai yra gana didelis pliusas, maistas ten tikrai labai skanus, vestuviu meniu nezinau, bet ir paprasta diena nuejus ir pasivaisinus man wub.gif

aplinka tikrai labai romantiska ir grazi wub.gif
be to jei darysit verkiuose tai speju kad sveciai patys ieskos kur apsistoti, tai jau is biudzeto galima isbraukti visokiu vilu nuomos kainas ir tt
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 03 24, 20:50)
Ar kas nors svente, arba planuoja svesti Verkiu restorane? Man ten nepaprastai patiko.. Tik brangoka.. 200lt zmogui..

turesiu atsiliepimu balandzio gale ax.gif ...
Atsakyti