QUOTE(ew_a @ 2007 10 16, 19:08)
vasar svente ten vestuvves drauge, jinai buvo sveciu tai sake viskas faina,tik maistas lewas buvo,bet maista jie savo dare, savo seimininkeles,bet dabar kaip su idomia moteriske kalbejau tai jie turi savo virtuve
zinai nete maciau dar telefona i kuri galima skambinti tai tu pabandyk kitu kad tik vel tai paciai nepapultum
o nebandei i klimkyne skambintis, jie dabar nauja sodyba turi tai ten visai faina turetu buti svesti, man ten irgi netilpo, nes ten iki 80 zmoniu
zinai nete maciau dar telefona i kuri galima skambinti tai tu pabandyk kitu kad tik vel tai paciai nepapultum
o nebandei i klimkyne skambintis, jie dabar nauja sodyba turi tai ten visai faina turetu buti svesti, man ten irgi netilpo, nes ten iki 80 zmoniu
nu jo domejausi ir as apie karvio dvara, neperseniausiai buvau nuvykusi mazdaug pries menesiuka, apziureti kaip ten kas, na viduj tai man tikrai patiko viskas super super, bet kai suzinojau kainele kad vien sodybos nuoma 7000 litu dbr, o dar kitai vasarai dar kiltu,. o kur dar seimininkes rasti kur dar gerimai, saldus stalas. kosmines kainos. man pasirode per brangu :-(
Tai va panasaus stiliaus sale radau Kernaves bajoryneje, gal kas ka girdejote apie ja?