QUOTE(kaprizas_ @ 2008 01 31, 19:11)
Del Saruno sales, tai mes pasirinkom su kiemu, nors aishku sale antrame aukshte labai grazi, bet tokia aklina - nei langu (kiek pamenu), nei kiemo nera, reik lipti zemyn norint pakvepuot grynu oru.
Tiesa sakant apatine man patiko savo ishplanavimu. Sako apshviesta vakare ji graziai atrodo. O jri jaukesnei virshutine.
Del alkoholio, tai konkreciai nenuspresta. Po nauju ten kainos siek tiek pakilo, bet uztai sake i ta kaina ieina visas alkoholis kiek suvartosim, nenoriu tiket aishku, bet ziuresim. Taip pat jie isipareigoja patiekti salduji stala ( be torto) ir vaisiu stala, kuriuso kiek zinau laabai grazus buna.
Sarrra, mes planuojam rudeniop. O jus?
Tiesa sakant apatine man patiko savo ishplanavimu. Sako apshviesta vakare ji graziai atrodo. O jri jaukesnei virshutine.
Del alkoholio, tai konkreciai nenuspresta. Po nauju ten kainos siek tiek pakilo, bet uztai sake i ta kaina ieina visas alkoholis kiek suvartosim, nenoriu tiket aishku, bet ziuresim. Taip pat jie isipareigoja patiekti salduji stala ( be torto) ir vaisiu stala, kuriuso kiek zinau laabai grazus buna.
Sarrra, mes planuojam rudeniop. O jus?
mes geguze planuojam:)
na mums rode nuotraukas saldaus stalo ir vaisiu tai super graziai padaro,o alkocholis tai minimaliai ieina i ta kaina,o kiek isgersi per vakara tiek plius ir mokesi:)o kokia kaina zmogui gaunas?nes siaip kainas jie pakele po nauju bet zada dar nuo balandzio kelt.
man sale irgi jauki pasirode:)o virsuj neziurejom,nes mums ten per didele sale butu