QUOTE(miskouoga @ 2007 12 14, 11:08)
Jau parasiau siek tiek informacijos. Kas dar
Svesti telpa apie 70 zmoniu, miegoti yra 40 lovu, kitiems reiketu papildomai ciuziniu ir patalynes. Taip pat pirtyje didziojoje yra 15 miegamu vietu. Sodyba grazioj vietoj, ant upes kranto, visai netoli miesto.
Kas nepatiko-aplinka dar ne visai sutvarkyta, bet jie zadejo, kad iki kitos vasaros viskas bus baigta.
Nezinau ka dar papasakot. Reikia patiems vaziuoti ir ziureti.
Galiu telefona parasyt +37067638562 Andrijausku sodyba
Sioje sodyboje esu sventusi gimtadieni... Mes mazesniame namelyje sventeme. Namukas pasirode labai jaukus, aplinkos nemaciau, nes atvaziavom tamsoj. Bet uzkliuvo man vienas dalykas - KVAPAS. Dar bevaziuojant i sodyba mus pasitiko toks rieciantis nosi kvapas... kad nezinojome kur detis. Tai buvo velai rudeni, ar ziemos pradzioj. O kas butu vasara?
Papildyta:
QUOTE(deep_smile @ 2007 12 18, 14:21)
Sioje sodyboje esu sventusi gimtadieni... Mes mazesniame namelyje sventeme. Namukas pasirode labai jaukus, aplinkos nemaciau, nes atvaziavom tamsoj. Bet uzkliuvo man vienas dalykas - KVAPAS. Dar bevaziuojant i sodyba mus pasitiko toks rieciantis nosi kvapas... kad nezinojome kur detis. Tai buvo velai rudeni, ar ziemos pradzioj. O kas butu vasara?
Beje.... informacija apie sia sodyba rasite: www.asodyba.lt