QUOTE(beata_abc @ 2007 12 08, 21:21)
Buvom nuvaziave i Zalia dvara Traku vokej. Na is nuotrauku ir aprasymo atrode visai grazu. Bet tikrovej, tai mums pasirode ziauru. Namai apkalti plastikinem lentelem. Mes norejom su baseinu namuko, tai pareiske kad mums per brangu, nes pas mus mazai zmoniu. Sakau taigi internete parasyta jei uzsakai su maistu tai nuoma nekainuoja. Tai ruse seimininke sako, nu aisku kainuoja 2000lt. O kur mus nuvede i maza namuka, tai ten priesais iejima siltnamis baisus, iejom i nama, o ten kazkuom smirda. Uzlipom i virsu, o ten kolidorius ir 1 kambariukas su 5 miegamom vietom. Tai sakau kur jus cia ruosetes suguldyti 15 zmoniu, ji man sako priklosim kolidoriuj ciuziniu ir suguls ir isvis tipo jie ten 30 suguldo. Jos norejosi pakalausti, ar ji skiria progas kaip vestuves ir eiline "pjanke". Juk zmones atvaziuoja i svente, o ne piemenys susirenka pagerti ir nesvarbu ar ant stalo ar po stalu uzmigt. Ir man ten taip nesvariai viskas pasirode.
Ziauru Siaip girdejai, kad ta seimininke situos namus jau parduoti ruosiasi, o naujus stato Pagiriuose, tai matyt ten bizniuka suks. Vienintele gera sale ten yra kampine, pati didziausia (ten buvo sesers vestuves, tai visai patiko ir miegamuju daug). Na o kitu, galiu pasakyti-vaizdelis nekoks. Kas del lentuciu, tai speju, kad tokios medziagos buvo pasirinkts taupymo sumetimais, ta prasme. kad pastatyti reikejo greitai ir pigiai. Be to, jeigu pasirinksi ne mano mineta kampine sale, tai teks per vestuves zvilgcioti i kaimynus, nes vienas kiemas ribojasi su kitu-nejauku