QUOTE(kwaksiukea @ 2012 10 30, 18:25)
O aš kaip tik buvau labai patenkinta Ančiukų grupės tiek auklėtojomis tiek šeimininkute, pernai ėjo mano mergaite visus metus su didžiuliu noru, o ir šiemet kai perejome į kitą grupę tai dar visą rugsėjį eidama į darželį ji man sakydavo kad noriu i ančiukų grupę ir namuose nuolat prisimindavo buvusias auklėtojas ir šeimininkutę. Manau, kad čia tie visi šūkavimai ir blogumai šeimininkutės yra išsigalvojimas, kaip gi galima taip atskirti šeimininkutės balsą jei net neveda tas žmogus vaiko į tą grupę (bent jau taip supratau iš kristi pasisakymo kad neveda ). Man čia kažkas yra nesuprantamo kažkas kažkur pasakė tai ir šnekam dabar ant viso svieto
tai man drauge sake , nemanau kad ji ims ir sakys nesamones prisigalvos istoriju nebutu manau aplamai apie si darzeli ir tos viosos kalbos ne is pirsto lauztos . bet aisku kiekvienam savo. as nekalbu apie visus darzelio pedagogus
tik va nemanau kad viesai norima kalbeti kas kaip elgiais kad po to ant vaiko neuzsisestu , bet kadangi anciuku grupes seimininkute skaito ka as rasau tai tikrai manau kad ant mano vaiko uzsisestu
as dar karta kartosius nemoki suistvarkyti su vaikais nedirbk tokio darbo jei jie tau nervus gadina
o kad pasiteisinima s15 vaiku ar 20 jie visi su savais charakteriais , vadinas ten tau ne vieta jei tik rekimais ir ne tik moki suvaldyti vaika
pvz 6 metu mergaite pasake kad vienai mergaitei aukletoja pliaukstelejo ar cia ir isigalvojimas nemanau. bet kad vyksta darzeli tai faktas bet to lengva 2 metuku ta vaika ten ir patramdyti kai vaikas nemoka pasakyti ar pasiginti gryzdamas namo , pvz dicke jau man papasakoja daug ka kai gryzta namo , o pirmais metais nlb ka is jos isgausi