Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Rugiagėlė"

QUOTE(*Linele* @ 2012 09 21, 14:03)
Maniškė vienintelė iš grupės be kepurės dar vaikšto, tai vos ne kasdien auklėtojos šneka, kad reikia vaikui kepurės , nes ausytes perpus gal dabar ir joms bus aiškiau, kad vėjas ir šaltis nėra toks baisus smile.gif

mano ir , bet pastoviai parejus sako,mama kepure man duok blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2012 09 21, 16:09)
Tai ko neprieštaravote, ar savo kandidatų nesiūlėte?

Atsakyma sjau buvo .Per vėlai ta protinga moterytė prašneko, jau po rinkimų. Būtume siūlę ją. O ką siūlisi kai nieko nepažįsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 21 rugsėjo 2012 - 15:51
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2012 09 20, 10:22)
anciukuose seiminikute labai bjauri saukia nat vaikuciu... drauge pasakojo girdejo eidama unsure.gif  o ja be to as pazystu  doh.gif

Po kol kas jokiu nusiskundimu siai grupei neturiu... blush2.gif saukimas saukimui nelygus,jei auklytes visos tyles tai vaikai ant galvu uzlips doh.gif
Mes rinksimes po 10lt nuo vaiko priemonems,gal uzteks visiems metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 22, 13:24)
Po kol kas jokiu nusiskundimu siai grupei neturiu... blush2.gif saukimas saukimui nelygus,jei auklytes visos tyles tai vaikai ant galvu uzlips doh.gif

Jei auklėtoja ar šeimininkutė nemoka suvaldyt vaiko be šaukimo ar blogų emocijų, tai tokiai darbuotojai trūksta kompetencijos ir klausimas ar tokiai galima dirbti su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 09 22, 14:14)
Jei auklėtoja ar šeimininkutė nemoka suvaldyt vaiko be šaukimo ar blogų emocijų, tai tokiai darbuotojai trūksta kompetencijos ir klausimas ar tokiai galima dirbti su vaikais.

Bet kiekviena mama ta saukima kitaip supranta,paskui is nuogirdu visokiu atsiliepimu atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 22, 14:20)
Bet kiekviena mama ta saukima kitaip supranta,paskui is nuogirdu visokiu atsiliepimu atsiranda smile.gif

Ką reiškia šaukimą kitaip supranta? Gal tada įvardinkime taip, kad jei ant vaiko pakeliamas tonas, nei kalbama įprastai tada jau šaukimas. O jei žmogus įprastai garsiakalbis tai suprantama, kad jo normali tai kalba. Bet ir tai pvz lopšelinukams adapatacijos periodu, bent jau pirmą pusmetį turi būti šiek tiek nuleistas balso tonas.
Žinoma, geriausia, kai situaciją aprašo pats su tuo susidūręs, tada gali pdiskutuoti, paanalizuoti, nei kažkas kažką sakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 22 rugsėjo 2012 - 13:28
kažkaip čia tylu biggrin.gif
Ką manote api panaikintas darželiuose rudens atostogas g.gif
Atsakyti
laba dierna jei jau galima sukauti rekauti ant vaiku jei nemoki susivaldyti tai jau cia aukletoju ar seimininkuciu beda doh.gif
saukimas dar bet ir pliauksteli vaikams , virsune jei taip elgiasi pedagogai cia juk vaikai , jei tu nesusitvarkai su savo emocijom nedirbk tokio darbo jei tau vaikai nervus gadina... ( pvz as asmeniskai negaleciau dirbti tokio darbo ir niekada nelysciau i tokia institucija )
apie ta darzeli isvis nekokios kalbos eina aisku man nlb buvo pasirinkimo ir vedu ten bet tikrai jei butu kitaip net nevesciau asi ji , nors dickes auklytem labai esu patenkinta tiek pirmais metais tiek siais.

o cia va papliotkinau ir dazelio seimininkute paisziurejo cia sm ir vakar net nesisveikino man tai vienodai sviecia lai pyksta isizeidzia yra kaip yra jei zmones kalba gal tai tiesa uz ka pyskti ir vaidinti isizeidusia biggrin.gif as savo antros atzalos net neplanuoju vesti i anciuku grupe schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥ Kristi ♥: 30 spalio 2012 - 14:01
O aš kaip tik buvau labai patenkinta Ančiukų grupės tiek auklėtojomis tiek šeimininkute, pernai ėjo mano mergaite visus metus su didžiuliu noru, o ir šiemet kai perejome į kitą grupę tai dar visą rugsėjį eidama į darželį ji man sakydavo kad noriu i ančiukų grupę ir namuose nuolat prisimindavo buvusias auklėtojas ir šeimininkutę. Manau, kad čia tie visi šūkavimai ir blogumai šeimininkutės yra išsigalvojimas, kaip gi galima taip atskirti šeimininkutės balsą jei net neveda tas žmogus vaiko į tą grupę (bent jau taip supratau iš kristi pasisakymo kad neveda ). Man čia kažkas yra nesuprantamo kažkas kažkur pasakė tai ir šnekam dabar ant viso svieto biggrin.gif
Atsakyti
Apie rudenio atostogas kažkaip neaktualu tai jokios ir nuomonės ir net nežinojau apie tai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas @ 2012 10 27, 13:31)
kažkaip čia tylu  biggrin.gif
Ką manote api panaikintas darželiuose rudens atostogas  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 30 spalio 2012 - 18:00
QUOTE(kwaksiukea @ 2012 10 30, 18:25)
O aš kaip tik buvau labai patenkinta Ančiukų grupės tiek auklėtojomis tiek šeimininkute, pernai ėjo mano mergaite visus metus su didžiuliu noru, o ir šiemet kai perejome į kitą grupę tai dar visą rugsėjį eidama į darželį ji man sakydavo kad noriu i ančiukų grupę ir namuose nuolat prisimindavo buvusias auklėtojas ir šeimininkutę. Manau, kad čia tie visi šūkavimai ir blogumai šeimininkutės yra išsigalvojimas, kaip gi galima taip atskirti šeimininkutės balsą jei net neveda tas žmogus vaiko į tą grupę (bent jau taip supratau iš kristi pasisakymo kad neveda ). Man čia kažkas yra nesuprantamo kažkas kažkur pasakė tai ir šnekam dabar ant viso svieto biggrin.gif

tai man drauge sake , nemanau kad ji ims ir sakys nesamones prisigalvos istoriju nebutu manau aplamai apie si darzeli ir tos viosos kalbos ne is pirsto lauztos . bet aisku kiekvienam savo. as nekalbu apie visus darzelio pedagogus cool.gif

tik va nemanau kad viesai norima kalbeti kas kaip elgiais kad po to ant vaiko neuzsisestu , bet kadangi anciuku grupes seimininkute skaito ka as rasau tai tikrai manau kad ant mano vaiko uzsisestu biggrin.gif doh.gif

as dar karta kartosius nemoki suistvarkyti su vaikais nedirbk tokio darbo jei jie tau nervus gadina cool.gif o kad pasiteisinima s15 vaiku ar 20 jie visi su savais charakteriais , vadinas ten tau ne vieta jei tik rekimais ir ne tik moki suvaldyti vaika mirksiukas.gif

pvz 6 metu mergaite pasake kad vienai mergaitei aukletoja pliaukstelejo ar cia ir isigalvojimas nemanau. bet kad vyksta darzeli tai faktas bet to lengva 2 metuku ta vaika ten ir patramdyti kai vaikas nemoka pasakyti ar pasiginti gryzdamas namo , pvz dicke jau man papasakoja daug ka kai gryzta namo , o pirmais metais nlb ka is jos isgausi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥ Kristi ♥: 31 spalio 2012 - 11:27
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2012 10 31, 13:16)
tai man drauge sake , nemanau kad ji ims ir  sakys nesamones prisigalvos istoriju nebutu manau aplamai apie si darzeli ir  tos  viosos kalbos  ne is pirsto lauztos . bet aisku kiekvienam savo. as nekalbu apie visus darzelio pedagogus  cool.gif

tik va nemanau kad viesai norima kalbeti kas kaip elgiais kad po to ant vaiko neuzsisestu , bet kadangi anciuku grupes seimininkute  skaito ka as rasau tai tikrai manau kad ant mano vaiko uzsisestu  biggrin.gif  doh.gif
as dar karta kartosius nemoki suistvarkyti su vaikais nedirbk tokio darbo jei jie  tau nervus gadina  cool.gif o kad pasiteisinima s15 vaiku ar 20 jie visi  su savais charakteriais ,  vadinas ten tau ne vieta  jei tik rekimais ir ne tik moki suvaldyti vaika  mirksiukas.gif

pvz 6 metu mergaite pasake kad vienai mergaitei aukletoja  pliaukstelejo ar cia ir isigalvojimas nemanau.  bet kad vyksta darzeli tai faktas bet to lengva  2 metuku  ta vaika ten ir patramdyti kai vaikas nemoka pasakyti ar pasiginti gryzdamas namo , pvz dicke jau man papasakoja daug ka kai gryzta  namo , o pirmais metais nlb ka is jos isgausi cool.gif

Netikiu kad anciuku grupes auklyte yra bloga. Ir aukletojos ir auklyte yra nuostabios. O jei mamoms kazkas netinka tai darzeliu Siauliuose yra daug ir galima eiti kitur. Kartais pacios mamos nezino ko nori. O jei darzeliuose tip blogai tai auginkit pacios ir nereiks bambeti ant viso pasaulio.
Atsakyti