Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Rugiagėlė"

QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2012 09 20, 10:22)
as ir jau girdejau apie tai ...  doh.gif

tai net nzn pati damskieke yra paskelbus jei bus rinkliava baus pacius darzelius ..

reiks mums dar jei pasukti ( pazystama ) isisklausineti kaip ten yra  g.gif  is tiesu
Papildyta:

Jei turite galimybę pasidomėkite, prašau 4u.gif
Mes turime juodą ant balto sutartis, kur yra punktas kad įsipareigojame nupirkti ugdyumo priemones (piešimo, sportinę aprangą ir kt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 20 rugsėjo 2012 - 09:28
QUOTE(*Linele* @ 2012 09 20, 10:26)
Jei turite galimybę pasidomėkite, prašau  4u.gif
Mes turime juodą ant balto sutartis, kur yra punktas kad įsipareigojame nupirkti ugdyumo priemones (piešimo, sportinę aprangą ir kt.)

bet tai kaip jie tas sutartis gali pakeisti patys niekas paie tai nekalbejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2012 09 20, 10:22)
as ir jau girdejau apie tai ...  doh.gif

tai net nzn pati damskieke yra paskelbus jei bus rinkliava baus pacius darzelius ..

reiks mums dar jei pasukti ( pazystama ) isisklausineti kaip ten yra  g.gif  is tiesu

garantuoju kad sutartys paliktos nuo seno, jų niekas net nepržiūrėjo unsure.gif , jei galit tikrai pasidomėkit ar tėveliai turi pirkti priemones vaikams, nes dėl šio punkto labai neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 09 20, 09:53)
ar šnd žadat dalyvaut susrinime? ar tylėsit dėl kanceliarinių priemonių pirkimo, šiaip man negala nupirkčiau, bet apie tai galėjo būti pranešta anksčiau, o db iš principo nesinori pirkt blush2.gif , labai gudriai sužaidė su sutartimis  doh.gif

Kada susirinkimas? Saulyčių grupėje?

QUOTE(Reginiukas @ 2012 09 20, 10:59)
garantuoju kad sutartys paliktos nuo seno, jų niekas net nepržiūrėjo  unsure.gif , jei galit tikrai pasidomėkit ar tėveliai turi pirkti priemones vaikams, nes dėl šio punkto labai neaišku  g.gif

aš irgi lygiai taip pamaniau ir net nekreipiau dėmesio.
O apie priemones klausėme šį mėn. , tai sako nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2012 09 20, 13:18)
Kada susirinkimas? Saulyčių grupėje?
aš irgi lygiai taip pamaniau ir net nekreipiau dėmesio.
O apie priemones klausėme šį mėn. , tai sako nereikia.

17,30val bendras tėvų susirinkimas salėje su vadovybe. Po jo savose grupėse susirinkimai su auklėtoja. 4u.gif
Atsakyti
Baisus susirinkimas!! Ot lietuvio būdas tik PULTI, o kad kultūringai pasiaiškinti, paklausti ramiu tonu - ne nemokam doh.gif Toks jausmas, kad kažkas verčia į tą daržą vaiką vesti, tai neveskite, jei taip blogai jau...yra aukles yra privatūs darželiai...
O šiaip smulkmenas aptarinėkite savo grupėje su auklėtoja, o ne su visa darželio valdžia. doh.gif

Dėl tos naujos mokėjimo tvarkos, mano nuomone, turėjo jau iškart po naujųjų būti susirinkimas ir išaiškinimas tėvams, gal net švietimo skyriaus atstovo. O ne - paliko tėvams patiems ieškoti info ir spėlioti...

Kristi ką jūs sužinojote?? del priemoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 21 rugsėjo 2012 - 09:45
Taip susisirinkimas baisus, kai darželyje agituojama doh.gif

O ,kad tėveliai išsakė savo nuomonę, tai labai gerai thumbup.gif

Matematika labai aiski ..kiek sake lanko vaiku darzeli? tarkim 230 kas ejo ,kas nejo vasara visi mokejo abonenta 25 lt *3=75 75*230=17250 ir viskas remontams g.gif gerai, jei nemoka paaiskint, tai tegul kviecias is savivaldybes, bet ne is seimo agitatoriu lotuliukas.gif o kiekvienas turime teise zinoti kur plaukia musu pinigai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averita: 21 rugsėjo 2012 - 09:57
o aš džiaugiuosi kad tėveliai netylėjo thumbup.gif , nes jei tik viską girsim tai nieko ir neišspręsim

pasisakau dėl susirinkimo: visiška bezabrazija doh.gif , visų pirma turėjo būti įspėta kad bus rinkiminė agitacija, nes mane tai lb sunervino kad reik klausytis visokių nesąmonių, direktorė irgi nlb buvo pasiruošus, į klausimą ar visus pinigėlius gauna iš savivaldybės, tiksliai ir neatsakė, buvo pabrėžiamas žodis turėtume gauti, taigi klausimas, kiek atsiriekia sau savivaldybė cool.gif , labai patiko vienos mamytės paskaičiavimas, kad pernai užteko 100 litų viskam, o db mokam po 25 lt ir neužtenka, jokios logikos. Direktorė mat sugalvojo remontus daryt, sekcijos aplūžusios, tik įdomu ar pačiose grupėse tos sekcijos aplūžusios, ar vadovybės kabinetuose biggrin.gif . beje, politkas iš liberalų sakė, kad iš tų pinigėlių remontų daryt negalima , vėl jokios logikos tada, kodėl jie tam naudojami unsure.gif
dar klausimas, juk direktorė ne kartą paminėjo kad už tuos 25 lt bus perkamos ir knygelės ir pratybos, šnd sužinau kad patiems reik pirkt, man negaila, nupirksiu, bet kam tada meluot tėveliams g.gif . g.gif .
dabar net norėtųs grįšti prie senos tvarkos, 50 litų rinkliava, už 50 supirkai, ir mokesti per pus mažesnis, o db doh.gif
šiaip patarčiau darželiui daugiau projektuose dalyvaut, gal valdžia per daug tyngi tuom užsiimt, nežinau kur čia šuo pakastas cool.gif
db pliusai: vaikui į darželį eit patinka, auklėtojas myli, grįžta laiminga, tad tuom labai džiaugiuos, auklėtojos bendrauja, viską paaiškina, šaunu thumbup.gif
pasisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 09 21, 10:57)
šiaip patarčiau darželiui daugiau projektuose dalyvaut, gal valdžia per daug tyngi tuom užsiimt, nežinau kur čia šuo pakastas  cool.gif

db pliusai: vaikui į darželį eit patinka, auklėtojas myli, grįžta laiminga, tad tuom labai džiaugiuos, auklėtojos bendrauja, viską paaiškina, šaunu  thumbup.gif
pasisakiau  lotuliukas.gif

- drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
-- del to nk nesigincyja drinks_cheers.gif

bet mes turime teise zinoti,ka ir kiek ir uz ka mokame

tas abonentas 25 lt ne siaip sau buvo ivestas, o tam kad baigtus rinkliavos ir visokie pirkimai ir skalbimai 4u.gif tai kodel neinama tokiu keliu ir neliks jokiu problemu 4u.gif
Papildyta:
O finansinės problemos tikrai ne su auklėtojomis sprendžiamos, jos tik samdomi darbuotojai ir visai ne prie ko,o kitu problemu su aukletojomis nera, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 09 21, 11:08)
finansinės problemos tikrai ne su auklėtojomis sprendžiamos, jos tik samdomi darbuotojai ir visai ne prie ko,o kitu problemu su aukletojomis nera, bent jau man 4u.gif

Aš ir neturėjau omeny finansinių problemų, o smulkmenas kaip muiliukai, aprengimai ...
Atsakyti
Tie politikai tai viršūnė buvo doh.gif Nors tas trečias daug gerų patarimų davė thumbup.gif
Džiaugiuos, kad žmonės netylėjo, aiškinos thumbup.gif (jau kam kaip gavos, pagal kiekvieno suvokimą, kas grubiau, kas ramiau smile.gif )
Gaila, kad per greit tarybos narį išrinkom, ten po to ta moterytė kur nuolat pasisakydavo, va ją reikėjo rinkt, per vėlai ji pasireiškė smile.gif
Vargšas darželis. Ale projektuose dalyvauja. Vienam sudalyvavo kur pieno vaikai gauna ir džiaugias. Kas dalyvauja projektuose turi padorias žaidimų aikšteles, suremontuotas patalpas ir pan.
Visa administracija pasenus, reikia energingų, idėjinių ir organizuotų vadovų.

QUOTE(*DonAngel* @ 2012 09 21, 12:04)
Aš ir neturėjau omeny finansinių problemų, o smulkmenas kaip muiliukai, aprengimai ...

Tikra tiesa doh.gif Koks muilas geresnis, iš kur gerti vandenį geriau doh.gif
Bet apie aprangą gerai politikėlis pastebėjo ir darvė patarimų visiems. Maniškė vienintelė iš grupės be kepurės dar vaikšto, tai vos ne kasdien auklėtojos šneka, kad reikia vaikui kepurės , nes ausytes perpus gal dabar ir joms bus aiškiau, kad vėjas ir šaltis nėra toks baisus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*DonAngel* @ 2012 09 21, 10:43)
Toks jausmas, kad kažkas verčia į tą daržą vaiką vesti, tai neveskite, jei taip blogai jau...yra aukles yra privatūs darželiai...

Visų pirma rasti norimam darželyje vietą kada nori nėra taip paprasta šiais laikais wink.gif Privačiuose irgi ne visada vietų yra, be to ir kainos.
O jei žmogui blogai manau šaunu, kad netyli kažką bando keisti, šnekėti, nes tik taip judėsime pirmyn, tobulėsime. Lengviausia bėgti nuo sunkumų. Manau šaunuoliai tėveliai, kad netylėjo ir bandė spręsti neiaškumus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 21 rugsėjo 2012 - 12:57
QUOTE(*Linele* @ 2012 09 21, 14:03)

Gaila, kad per greit tarybos narį išrinkom, ten po to ta moterytė kur nuolat pasisakydavo, va ją reikėjo rinkt, per vėlai ji pasireiškė smile.gif 

Tai ko neprieštaravote, ar savo kandidatų nesiūlėte?
Atsakyti