o aš džiaugiuosi kad tėveliai netylėjo
, nes jei tik viską girsim tai nieko ir neišspręsim
pasisakau dėl susirinkimo: visiška bezabrazija
, visų pirma turėjo būti įspėta kad bus rinkiminė agitacija, nes mane tai lb sunervino kad reik klausytis visokių nesąmonių, direktorė irgi nlb buvo pasiruošus, į klausimą ar visus pinigėlius gauna iš savivaldybės, tiksliai ir neatsakė, buvo pabrėžiamas žodis turėtume gauti, taigi klausimas, kiek atsiriekia sau savivaldybė
, labai patiko vienos mamytės paskaičiavimas, kad pernai užteko 100 litų viskam, o db mokam po 25 lt ir neužtenka, jokios logikos. Direktorė mat sugalvojo remontus daryt, sekcijos aplūžusios, tik įdomu ar pačiose grupėse tos sekcijos aplūžusios, ar vadovybės kabinetuose
. beje, politkas iš liberalų sakė, kad iš tų pinigėlių remontų daryt negalima , vėl jokios logikos tada, kodėl jie tam naudojami
dar klausimas, juk direktorė ne kartą paminėjo kad už tuos 25 lt bus perkamos ir knygelės ir pratybos, šnd sužinau kad patiems reik pirkt, man negaila, nupirksiu, bet kam tada meluot tėveliams
.
.
dabar net norėtųs grįšti prie senos tvarkos, 50 litų rinkliava, už 50 supirkai, ir mokesti per pus mažesnis, o db
šiaip patarčiau darželiui daugiau projektuose dalyvaut, gal valdžia per daug tyngi tuom užsiimt, nežinau kur čia šuo pakastas
db pliusai: vaikui į darželį eit patinka, auklėtojas myli, grįžta laiminga, tad tuom labai džiaugiuos, auklėtojos bendrauja, viską paaiškina, šaunu
pasisakiau