QUOTE(Vilibor @ 2012 08 29, 14:17)
Sveiki, nuo pirmadienio pradėsime lankyti šį l/d, papuolėme į Pagrandukų grupę. Drebu dėl savo vaiko - manoji be galo jautrus vaikas, visas pasaulis esu aš. Kuo toliau tuo labiau nenori be manęs niekur eit, niekur būt. Nežinau, kaip abi ištversime. Mano motiniškas egoizmas nenori atiduoti į pasaulį ( kalbu plačiąją prasme) savo vaikutį. O protu suvokiu, kad vaikui reikia kitų vaikų, ugdymo ir pan.
Manoji irgi jautruolė ir užsidarius. Dvejonės prieš metus buvo tokios pat. Paklausiau proto ir dabar gailiuosi. Širdis teisybę sakė, kad palaukt tų trijų metukų, kai vaikui pradeda reikėti kitų vaikų. Daugiau žalos nei naudos su tokiu darželiu ir tokiom auklėtojom. Šiemet matau jau drąsesnė ir vaikų labiau reikia ir šneka daugiau, manau bus lengviau. Bet ir tai nektinu kol kas vesti visos dienos.
Papildyta:
QUOTE(vita8655 @ 2012 08 30, 15:47)
Nieko gero negirdet apie si darzeli. Ir mes eisim tik nei aukletoju nepazistam nei grupes kas tvarko, nei ruosiasi. Nejau reiks eit i nesutvarkyta grupe? kiek zinau kiti darzeliai tai ruosiasi rugsejo pirmai ir aukletojos tvarkosi grupes ir valosi ir puosiasi. Baisu baisu.
Kai kuriose grupėse vyksta darbas - grupes lanko vaikai. O ką ten tvarkytis labai? Mačiau kilimus dulkina, čiužiniai lauke vėdinas, viską išplaus, iššluos ir bus švaru