Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Rugiagėlė"

mes ir lankom si darzeli , tik va tas lankymas cia sirgom 3 savaites , dabar vel atkritom sloga .. savaite tepaejom, dabar vel neaisku kiek namie busim , tai jau nusiteikiau kad taip ir sirgsim doh.gif , itariu kad kol juos aprengia i lauka sukaista tiek ir reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi222: 24 spalio 2011 - 07:53
QUOTE(kristi222 @ 2011 10 24, 08:35)
mes ir lankom si darzeli , tik va tas lankyma scua sirgom 3 savaites , dabar vel atkritom sloga .. savaite tepaejom, dabar vel neaisku kiek namie busim , tai jau nusiteikiau kad taip ir sirgsim doh.gif ,  itariu kad kol juos aprengia i lauka sukaista  tiek ir reikia  g.gif

arba langai kai kuriose grupėse atidaryti, kai vaikai grupėse, nes mes per langus viskas matos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 10 24, 08:42)
arba langai kai kuriose grupėse atidaryti, kai vaikai grupėse, nes mes per langus viskas matos ax.gif

as tikiu kad gali buti visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 10 19, 16:08)
pas ką šiemet einat mirksiukas.gif

Siemet pakliuvome pas Zita Narbutiene.
Atsakyti
Mano mergina lanko "Bituciu" grupe, nieko blogo, bent jau kol kas negaliu pasakyt.
Katik paklausiau apie aukletoja Nemura, tai sake, kad bara, bet juk nelauksi kol ant galvos uzsilips, nes yra tokiu vaiku doh.gif , as ir pati sudrausminu, jai kas nutinka prie manes. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.....
Gal yra lopselinuku mamuku,papasakokit kokiose grupese jusu vaikai ar patenkinti?
Patekom 2012 09 tik i si darziuka..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 11 19, 19:27)
Mano mergina lanko "Bituciu" grupe, nieko blogo, bent jau kol kas negaliu pasakyt.
Katik paklausiau apie aukletoja Nemura, tai sake, kad bara, bet juk nelauksi kol ant galvos uzsilips, nes yra tokiu vaiku  doh.gif , as ir pati sudrausminu, jai kas nutinka prie manes.  blush2.gif

niu nežinau, man šita auklėtoja patinka, ir vaikui patinka thumbup.gif

man rugiagėlėj irgi valdžia nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 02 02, 13:46)

man rugiagėlėj irgi valdžia nepatinka  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ogo, kaip prieš Rugsėjį, gal net čia per daug tylu g.gif , gal kas klausinėjot auklėtojų dėl kanceliarinių, kiek pavasarį buvo aiškinta, tai tas abonentinis 25 lt skirtas švietimui ir priemonėm, o kažin kaip iš tikrųjų bus, ar vėl pirksim kanceliarines, higienos prekes, ir dar papildomos rinkliavos g.gif
Atsakyti
Man irgi tas senai rupi, nes neisnori lekt rugseji skubomis, kai ir lentunos jau tuscios. O siaip darzelyje nera kieno paklaust, aukletojos nieko nezino....
O rugsejo 1 -os svente bus kokia ir kada?
Atsakyti
Sveiki, nuo pirmadienio pradėsime lankyti šį l/d, papuolėme į Pagrandukų grupę. Drebu dėl savo vaiko - manoji be galo jautrus vaikas, visas pasaulis esu aš. Kuo toliau tuo labiau nenori be manęs niekur eit, niekur būt. Nežinau, kaip abi ištversime. Mano motiniškas egoizmas nenori atiduoti į pasaulį ( kalbu plačiąją prasme) savo vaikutį. O protu suvokiu, kad vaikui reikia kitų vaikų, ugdymo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2012 08 29, 15:17)
Sveiki, nuo pirmadienio pradėsime lankyti šį l/d, papuolėme į Pagrandukų grupę. Drebu dėl savo vaiko - manoji be galo jautrus vaikas, visas pasaulis esu aš. Kuo toliau tuo labiau nenori be manęs niekur eit, niekur būt. Nežinau, kaip abi ištversime. Mano motiniškas egoizmas nenori atiduoti į pasaulį ( kalbu plačiąją prasme) savo vaikutį. O protu suvokiu, kad vaikui reikia kitų vaikų, ugdymo ir pan.

Nieko gero negirdet apie si darzeli. Ir mes eisim tik nei aukletoju nepazistam nei grupes kas tvarko, nei ruosiasi. Nejau reiks eit i nesutvarkyta grupe? kiek zinau kiti darzeliai tai ruosiasi rugsejo pirmai ir aukletojos tvarkosi grupes ir valosi ir puosiasi. Baisu baisu.
Atsakyti