QUOTE(zaRAza @ 2011 10 18, 14:11)
O kame tas siaubas? Viena mamyte is mano mazes grupes irgi sake, kad is pirmagimio patirties zino, kad si aukletoja siaubas-baubas, ale savo jaunesniji vaika vistiek i jos grupe isleido, nors buvo galimybe rinktis. Ir siaip jau ne is pirmo zmogaus blogai girdziu, bet didzioji mano mazes grupes dauguma butent pas ja iskeliavo. Tai va ir galvoju, ar cia tie gandai is pirsto lauzti, ar tevai kazkokie sadistai
Papildyta:
Kas liecia darzeli apskritai, tai viskas gerai su tuo darzeliu. Tikrai ne prastesnis uz kitus
Kas dėl Nemūros, tai mano pačios vyresnėlė duktė lankė jos grupę, na prie jos reikia priprasti, ji garsiakalbė, griežta, bet visą grupę puikiausiai paruošė mokyklai, 1 klasės mokytoja labai gyrė vaikų paruošimą, sakydavo jaučiasi didelis įdirbis priešmokyklinėje grupėje, šia auklėtoja aš buvau patenkinta
O jei dėl darželio ir jo administracijos, tai nelabai esu patenkinta, teko susidurti su vedėja, tai ji man nepatiko, o dar šiemet mano mažoji pakliuvo pas nekokią auklėtoją, tai visai nekoks įspūdis, nepalyginsi su vyresnėlės auklėtojomis, taigi viskas priklauso nuo auklėtojos