Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Rugiagėlė"

QUOTE(Pogutė @ 2011 09 17, 22:03)
DonAngel, Sunshine, ačiū už diskusijas! gi ir mes į tą pačią grupę eisim, baisiai įdomu, kaip kas  bigsmile.gif

Mus jau ryt pakvietė. Kada jūs? Sakė 4 vaikai tik liko iki pilnos grupės. Mes pradžioj bandysim ateit kai į laukutį visi eis, taip mums bus lengviau, nes būsiu kartu, o į grupę mamų nelabai leidžia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu diskusiju, mes esame 3 metu ir pradejome lankyti darzeli nuo rugsejo 1 dienos, pakliuvome i meskiuku grupe, gal kas ir pakliuvote i sia grupe, gal galetumete pasidalinti savo nuomone, kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 09 21, 18:59)
Mus jau ryt pakvietė. Kada jūs? Sakė 4 vaikai tik liko iki pilnos grupės. Mes pradžioj bandysim ateit kai į laukutį visi eis, taip mums bus lengviau, nes būsiu kartu, o į grupę mamų nelabai leidžia smile.gif

oi, tik dabar perskaičiau doh.gif aha, mus irgi tą pačią savaitę pakvietė, bet dar nevedžiau, nes slogavo.
praeitą savaitę ėjo, tai sekės sunkiai. į savaitės galą jau geriau, bet va šią savaitę namie tupim, biškį pasirgę.
kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Pogutė @ 2011 10 04, 15:40)
oi, tik dabar perskaičiau  doh.gif aha, mus irgi tą pačią savaitę pakvietė, bet dar nevedžiau, nes slogavo.
praeitą savaitę ėjo, tai sekės sunkiai. į savaitės galą jau geriau, bet va šią savaitę namie tupim, biškį pasirgę.
kaip jums sekasi?

Kokios grazios sukaktys berniukų thumbup.gif 4u.gif
O aš jau į darbą grįžau, o dukrytė puikiai pasilieka ir atia pasako biggrin.gif Tik namie ne mano vaikas - labai pikta pasidarė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pogutė @ 2011 10 04, 15:40)
oi, tik dabar perskaičiau  doh.gif aha, mus irgi tą pačią savaitę pakvietė, bet dar nevedžiau, nes slogavo.
kaip jums sekasi?

Mačiau broliukus, pravirksta kai pamato atidarytas grupės duris. Bet valgė ramiai, auklėtoja dažnai juos apsikabinus ramina, . Su laiku viskas bus ok wink.gif O mes tai kol kas lengvai, būna trumpų ašaryčių, bet greit apsiramina. Vakar jau iki 16 val išbuvo ir visai gerai, pamiegojo, jau domisi po truputį aplinka, valgo.Žinoma jaučias, kad vaikui stresas iš elgesio namie, vis bando dainuot, kažką veikt, taip nusiramindama. Bet viskas susitvarkys. Tik truputį laiko reikia.

Rytoj susirinkimas 17val.
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 10 05, 10:31)
Mačiau broliukus, pravirksta kai pamato atidarytas grupės duris. Bet valgė ramiai, auklėtoja dažnai juos apsikabinus ramina, . Su laiku viskas bus ok wink.gif O mes tai kol kas lengvai, būna trumpų ašaryčių, bet greit apsiramina. Vakar jau iki 16 val išbuvo ir visai gerai, pamiegojo, jau domisi po truputį aplinka, valgo.Žinoma jaučias, kad vaikui stresas iš elgesio namie, vis bando dainuot, kažką veikt, taip nusiramindama. Bet viskas susitvarkys. Tik truputį laiko reikia.

Rytoj susirinkimas 17val.

Is kokios cia grupes busit, kokio amziaus jus????
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 10 05, 13:03)
Is kokios cia grupes busit, kokio amziaus jus????

Mes lopšelinukai dvimetukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 10 05, 21:26)
Mes lopšelinukai dvimetukai smile.gif

Aisku smile.gif as ieskau trimeciu, na nejaugi niekas neinate i meskiuku grupe g.gif
Atsakyti
mums šitam darželį baubas buvo Nemūra

O kame tas siaubas? Viena mamyte is mano mazes grupes irgi sake, kad is pirmagimio patirties zino, kad si aukletoja siaubas-baubas, ale savo jaunesniji vaika vistiek i jos grupe isleido, nors buvo galimybe rinktis. Ir siaip jau ne is pirmo zmogaus blogai girdziu, bet didzioji mano mazes grupes dauguma butent pas ja iskeliavo. Tai va ir galvoju, ar cia tie gandai is pirsto lauzti, ar tevai kazkokie sadistai blink.gif
Papildyta:
Kas liecia darzeli apskritai, tai viskas gerai su tuo darzeliu. Tikrai ne prastesnis uz kitus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 10 18, 14:11)
Kas liecia darzeli apskritai, tai viskas gerai su tuo darzeliu. Tikrai ne prastesnis uz kitus 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 10 18, 14:11)
O kame tas siaubas? Viena mamyte is mano mazes grupes irgi sake, kad is pirmagimio patirties zino, kad si aukletoja siaubas-baubas, ale savo jaunesniji vaika vistiek i jos grupe isleido, nors buvo galimybe rinktis. Ir siaip jau ne is pirmo zmogaus blogai girdziu, bet didzioji mano mazes grupes dauguma butent pas ja iskeliavo. Tai va ir galvoju, ar cia tie gandai is pirsto lauzti, ar tevai kazkokie sadistai blink.gif
Papildyta:

Kas dėl Nemūros, tai mano pačios vyresnėlė duktė lankė jos grupę, na prie jos reikia priprasti, ji garsiakalbė, griežta, bet visą grupę puikiausiai paruošė mokyklai, 1 klasės mokytoja labai gyrė vaikų paruošimą, sakydavo jaučiasi didelis įdirbis priešmokyklinėje grupėje, šia auklėtoja aš buvau patenkinta mirksiukas.gif
O jei dėl darželio ir jo administracijos, tai nelabai esu patenkinta, teko susidurti su vedėja, tai ji man nepatiko, o dar šiemet mano mažoji pakliuvo pas nekokią auklėtoją, tai visai nekoks įspūdis, nepalyginsi su vyresnėlės auklėtojomis, taigi viskas priklauso nuo auklėtojos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 19 spalio 2011 - 13:38
QUOTE(Narvile @ 2011 10 19, 14:36)
, taigi viskas priklauso nuo auklėtojos  g.gif

pas ką šiemet einat mirksiukas.gif
Atsakyti