Mamytes, gal Jusu vaikiukas lanko lopselio grupe? pasakykit savo nuomone
Laukiam
QUOTE(Lukučio-mamyte @ 2007 09 22, 12:41)
Mes lankom šitą darželį,mums buvo pakliuvusi nekokia auklėtoja Tai buvo biški vargo,dabar jau einam į prieš mokyklinę grupę,pasikeitė auklėtoja,tai geriau jau.Darželis nėra vienas iš geresnių
Na mes laukiam vieteles, gyvenam salia, langai i darzely. Pati lankiau sita darzely, bet zinoma nieko neprisimenu, nes buvau tokio amziaus kaip db sunus
Sveikos mamytės
Ieškom draugų iš darželio
Ieškom draugų iš darželio
sveiki mes irgi ieskom draugu, lankom rugiageles darzeli mums 4 metukai greit bei kitam 2 metukai, lauksim atsiliepimu i draugus
man tik meskiuku grupes aukletojos nepatiko
va bet logopedines grupes tai labai fainos
va bet logopedines grupes tai labai fainos
Sveikutes, Prasau atsiliepimu apie sio darzelio misria grupe, tai yra lietuviu - rusu. Puse ant puses. Mano mergina 4 m lietuviskai snekanti.
nieko gero negaliu pasakyt. vaikas eina i si darzeli , bet jau mastau, kad vaika pervesiu i kita. labiausia tai nepatinka darzelio valdzia. pasidomejau kaip tvarkos kiti miesto darzeliai tai siam darzeliui dar iki ju labai toli...
esu patenkinta ir didelis ACIU buvusioms lopsiuku gr aukletojoms.
esu patenkinta ir didelis ACIU buvusioms lopsiuku gr aukletojoms.
mes lankom si darzeli, turejom problemu su seimininkute, bet atejus isdejau viska ka manau ir jei dar karta vaikas pasakys, kad nenori eiti i darzeli del seimininkutes elgesio- pasiskusiu valdziai, turejom problema su miegama lova,nes vaikas buvo paguldytas prie sienos ir labai ilgai (net kelis menesius) buvo vaikui didele depresija del seimininkutes vertimo nusisukti i siena- tai paprasiau pakeisti lovyte ir viskas issiprende.. taip pat neuzmaciau kur tiksliai ar ziogeli vasaros atostogu metu ar rugiagelej vasaros metu- mano vaikinukas nustojo tustintis darzely ir kategoriskai atsisako eiti antro reikalo, kencia iki gris namo (net nezinau, cia matyt bus kazka pavaduojancios aukletojos padariusios, nes kaip pasakojo kaip uzpakali vale ir kokia poza liepe stovet rankas ant zemes pasidejus - buvau sokiruota - bet kaltiniku kaip visada nera )
lopsiuku grupej buvo viskas laaabai gerai, vyresnej nesutarimai su seimininkute.. aukletojos papuole tikrai geros- kas liecia paruosima mokyklai- tai mano vaikas pilnai skaito sunkiausius zodziu, moka rasyti, skaiciuoti beveik nesuklysdamas iki tukstancio. taip pat moka sudeti ir atimti. si rugseji vesim i paruosiama grupe, o mazoji keliaus i brolio buvusia grupe. pasirenkant paruosiama grupe- vaikas kategoriskai zinojo i kuria grupe nori, nes vienoje is grupiu dirba nemaloni aukletoja, pas kuri vaikas sake neisiu..
o siaip darzelis labai fainas- daug zaislu, vaikai su vaikais bet kur draugauja, ir tikrai gerai paruosia mokyklai
lopsiuku grupej buvo viskas laaabai gerai, vyresnej nesutarimai su seimininkute.. aukletojos papuole tikrai geros- kas liecia paruosima mokyklai- tai mano vaikas pilnai skaito sunkiausius zodziu, moka rasyti, skaiciuoti beveik nesuklysdamas iki tukstancio. taip pat moka sudeti ir atimti. si rugseji vesim i paruosiama grupe, o mazoji keliaus i brolio buvusia grupe. pasirenkant paruosiama grupe- vaikas kategoriskai zinojo i kuria grupe nori, nes vienoje is grupiu dirba nemaloni aukletoja, pas kuri vaikas sake neisiu..
o siaip darzelis labai fainas- daug zaislu, vaikai su vaikais bet kur draugauja, ir tikrai gerai paruosia mokyklai
Ruošiamės pradėti lankyti darželį. Laukiame naujų atsiliepimų
Ypač tų, kurie patenka į trečią naują grupę - kaip ruošiatės?
Ypač tų, kurie patenka į trečią naują grupę - kaip ruošiatės?