Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis protezavimas ar plombavimas?

Uzmaciau,kad Pileneje kainos gerokai sumazejusios,bet man tai ne tiek svarbu-svarbu,kad tikrai kokybiskai padarytu blush2.gif o gal kuri zino ka apie protezista Ernesta,kuris Pileneje dirba? kazin kaip jo darbai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 03 22, 18:33)
Uzmaciau,kad Pileneje kainos gerokai sumazejusios,bet man tai ne tiek svarbu-svarbu,kad tikrai kokybiskai padarytu blush2.gif  o gal kuri zino ka apie protezista Ernesta,kuris Pileneje dirba? kazin kaip jo darbai? g.gif

Ka nori pas ji daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 24, 00:00)
Ka nori pas ji daryti?  smile.gif

Protezuoti priekinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 03 24, 10:41)
Protezuoti priekinius biggrin.gif

Pries 6 metus nesirizau pas ji protezuotis priekinius.Tik plombavausi dantukus.
Gal dabar, praejus metams jis jau asas priekiniu dantuku srityje. smile.gif
Atsakyti
Gal padesit man apsispresti. Turiu gerokai geltonus dantis. Priekiniuose nemazai plombu, kurios dar labiau pagelte. Kaip ir visi noreciau baltos sypsenos, taciau vis neapsisprendziu. Kaip supratau paskaicius sita foruma, pirmiausia reiketu issibalinti dantis, o po to atlikti estetini plombavima, t.y. pakeisti senas plombas. Bet ta balinimo procedura taip ir teks kartos kas kelis metus? Juk dantys vel gels, o plombos liks sviesesnes? Ar estetine odonotologija turi galimybes be balinimo priekinius dantis pasviesint juos kuom nors padengiant?
Atsakyti
Mergučios, gal galit apšviesti, kiek kainuoja +- endodontologo paslaugos? Reikia išvalyti kanalą. Kainose visiškai nesiorentuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 27, 17:39)
Mergučios, gal galit apšviesti, kiek kainuoja +- endodontologo paslaugos? Reikia išvalyti kanalą. Kainose visiškai nesiorentuoju doh.gif

Jeigu endodontologo, tai dazniausia buna sunkesnis variantas-kanalu pergydymas. Bendra kaina:isimti sena medziaga ( jeigu reikia mikroskopo pagalba) + isvalyti kanala+ vaistai +uzplombuoti 1 kanalo kaina nuo 150-220lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniuka @ 2009 03 27, 14:09)
Gal padesit man apsispresti. Turiu gerokai geltonus dantis. Priekiniuose nemazai plombu, kurios dar labiau pagelte. Kaip ir visi noreciau baltos sypsenos, taciau vis neapsisprendziu. Kaip supratau paskaicius sita foruma, pirmiausia reiketu issibalinti dantis, o po to atlikti estetini plombavima, t.y. pakeisti senas plombas. Bet ta balinimo procedura taip ir teks kartos kas kelis metus? Juk dantys vel gels, o plombos liks sviesesnes? Ar estetine odonotologija turi galimybes be balinimo priekinius dantis pasviesint juos kuom nors padengiant?

Jeigu dideles plombos, tai daznioausia plomba dengemas visas dantukas-estetinis plobavimas- veneringas. Tada iskarto galima dengti baltesnem plombom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina @ 2009 02 09, 13:31)
Sveiki,

Gal kas turi kokių komentarų apie http://www.eokdens.lt/ kliniką? Galvoju ten darytis estetinį plombavimą priekinių dantukų, vieno danties kaina 700 litų, viso tvarktų keturis. Jie pas mane kreivoki, tiksliau kreivi du, bet tvarkyti reikėtų keturis...bet daug kas atkalbinėja apskritai nuo estestinio plombavimo, nes pas mane dantys šiaip sveiki, tai ir pati bijau, kad ar paskui neturėsiu daugiau problemų su jais? O gal dar kokių gerų odontologų žinote, kurie specializuotusi estetiniame plombavime Vilniuje? ačiū  smile.gif

Sveikute, ar buvai sioje klinikoje. As irgi ja nusiziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 03 28, 00:52)
Jeigu endodontologo, tai dazniausia buna sunkesnis variantas-kanalu pergydymas. Bendra kaina:isimti sena medziaga ( jeigu reikia mikroskopo pagalba) + isvalyti kanala+ vaistai +uzplombuoti  1 kanalo kaina  nuo 150-220lt.  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Pirmadienį važiuoju, tai bent žinosiu, kiek maždaug pinigų vežtis biggrin.gif Jau maniau, kad gal pats laikas paskolą imti biggrin.gif
Atsakyti
Man siuo metu taip pat labai aktuali tema estetinis plombavimas ir protezavimas,nes turiu siokiu tokiu problemeliu su dantukais,ir man rekomendavo gydytoja J. Dubinskiene,gal kas zinote kazka apie sia gydytoja,kokie atsiliepimai ir t.t. Domina bet kokia informacija.Labai busiu dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
mielos mamytes, padekit!
mano du priekiniai dantys tarpusavyje lygus, bet siek tiek issikise i prieki palyginus su visais dantimis. apacioje trys priekiniai dantukai truputi nelygus [vidurinis-palinkes i prieki]. 1) ar padetu cia estetinis plombavimas [ypac tiems virsutiniams dantims]? nejaugi juos reiketu raut? 2) ar mano amzius neturi dideles reiksmes? [20 m.] patarkit, prasau, nes grazi sypsena mano didziausia svajone...kai kurie aplinkiniai net nepastebi, o man taip svarbu, vos ne kompleksas tie dantys.
Atsakyti
QUOTE(savotishka @ 2009 04 17, 21:55)
mielos mamytes, padekit!
mano du priekiniai dantys tarpusavyje lygus, bet siek tiek issikise i prieki palyginus su visais dantimis. apacioje trys priekiniai dantukai truputi nelygus [vidurinis-palinkes i prieki]. 1) ar padetu cia estetinis plombavimas [ypac tiems virsutiniams dantims]? nejaugi juos reiketu raut? 2) ar mano amzius neturi dideles reiksmes? [20 m.]  patarkit, prasau, nes grazi sypsena mano didziausia svajone...kai kurie aplinkiniai net nepastebi, o man taip svarbu, vos ne kompleksas tie dantys.

Ziurint kiek tas "truputi" atsikise. Bet, jei aplinkiniai net nepastebi, tai manau, kad tikrai padetu estetinis plombavimas... Tik ar jo reikia? Grezti sveikus dantis del mazo trukumo, kuri tik tu pati matai doh.gif doh.gif
Nepyk, bet ar nemanai, kad trupti perlenki lazda?
Atsakyti