QUOTE(sniegena00 @ 2008 11 29, 23:04)
Taip, pas mane vainikai uzmauti ant kiekvieno danties ir sujungti tarpusavy. Visi penki. Su dantenom rods problemu nebuvo, dantys irgi nejudejo, BET jie buvo ziauriai visi kreivi (is vaikystes taip isauge, net ploksteles nepadejo).
Kodel proteziste juos junge? Neturiu jokio supratimo. Ji man neaiskino ka ir kaip darys. Ja pasitikejau ir tiek. Tik jau po to kazka prasitare, kad taip sutvirtinti jie bus stabilesni ir tai jiems neleis klypti ateity (nes kaip supratau is jos, mano tie dantys linke klypti). Tai tokia istorija. Nezinau, ar gerai ar blogai kad jie sujungti, bet va turbut del to tuos plyselius man ir sunku rasti.
Tada del tvirtumo junge. Kadangi kreivi buvo, tai ir slifuoti reikejo kitaip, kad uzmovus vainikai tiesisi stovetu.
Tarp dvieju dantuku ieskok tarpelio prie pat dantienu. Turburt jau dantienos siek tiek paburko, todel ir sunkiau rasti. Kai pradesi valyti, tai su laiku susitvarkys. Bebijok, kad kraujuoja, valyk tokiau kasdien, nenustok ir su laiku kraujavimas nustos. Dantienos nesuzalosi, nes to siulo valomoji dalis minksta. Dar butu gerai koki skalavimo skysti nusipirkti.