Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis protezavimas ar plombavimas?

QUOTE(orchideja820 @ 2008 08 31, 16:48)
Sveikos 4u.gif
Man panasiai su priekiniu, ziauriai matosi ta plomba (nera labai didele, bet vistiek  doh.gif )
Visa sita istorija prasidejo jau senokai, kai reikejo tik siek tiek pataisyt danti (is priekio  buvo normalus). Praejus keliems men ta plomba eme ir iskrito, tada patekau pas kita gydytoja, kuri sugebejo to danties dali taisymo metu nuskelt blink.gif  doh.gif  po kurio laiko teko ta pati danti dar karta taisyti, veliau ir dar  blink.gif ...
Dabar noriu kaip nors sutvarkyt, kad atrodytu pakenciamai, galvoju apie estetini plombavima, tik neduoda ramybes tai, kad vel man ten viska islups is to danties po tiek kartu tvarkymo, nors ir gerai viskas laikosi kol kas  fear.gif o gal ten kaip nors imanoma neisimant tos senos plombos ant virsaus sutvarkyt ? blush2.gif

Man pridirbo nesamoniu ant negyvo patamsejusio danties, kurio didzioji dalis plomba, apslifavo ir uzdejo dar plombos, na tai ziauru ziuret, nes dantis vis tiek matosi patamsejes, o dar ir padidejes, tai manau geriau is kart kazka kitaip daryt.
Tai pasiule karunele deti, bet nelabai suprantu kaip tas procesas vyksta ir kaip laikys?
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2008 09 12, 11:54)
Man pridirbo nesamoniu ant negyvo patamsejusio danties, kurio didzioji dalis plomba, apslifavo ir uzdejo dar plombos, na tai ziauru ziuret, nes dantis vis tiek matosi patamsejes, o dar ir padidejes, tai manau geriau is kart kazka kitaip daryt.
Tai pasiule karunele deti, bet nelabai suprantu kaip tas procesas vyksta ir kaip laikys?

Nueik į protzavimo temą, ten tikrai rasi atsakymą. Man asmeniškai karūnėlės laiko apie 5 metus. Ir viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 12 rugsėjo 2008 - 13:06
QUOTE(3in1 @ 2008 09 12, 11:54)

Negyva patamsejusi danti labai sunku uzmaskuti. Net uzmaskavus per kiek laiko vistiek patamsejimas pramus rolleyes.gif . Geriausia protezuoti 4u.gif . Be to negyvas dantis labai silpnas ir kiek plombos bedesi didele rizika, kad kandant nulausi danti ir gali skilti saknis. Jeigu skil saknis, tada liks tik traukimas... verysad.gif
Atsakyti
ar tiesa, kad man tiek dantu reiktu rauti jei deti breketus? ar tikrai as tam per sena? blush2.gif patarkit man, kaip man ta dantuka istiesint unsure.gif
[/quote]

Aš tai patarčiau apsilankyti pas gydytoją Dianą Sušinskaitę "Studio dentis", pati tvarkiausi 2 dantis, vienas buvo truputį pasisukęs, tai dabar jis jau savo vietoje smile.gif Tiesa, ten būdama pastebėjau, kad kitos gydytojos truputį mažesni įkainiai, bet čia jau nuo profesionalumo ir patirties priklauso, galima pasirinkti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 09 14, 22:52)
Negyva patamsejusi danti labai sunku uzmaskuti. Net uzmaskavus per kiek laiko vistiek patamsejimas pramus rolleyes.gif . Geriausia protezuoti 4u.gif . Be to negyvas dantis labai silpnas ir kiek plombos bedesi didele rizika, kad kandant nulausi danti ir  gali skilti saknis.  Jeigu skil saknis, tada liks tik traukimas...  verysad.gif

drinks_cheers.gif Patyriau savo kailiu. Pasisekė tik, kad šaknios neskkilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 09 14, 22:52)
Negyva patamsejusi danti labai sunku uzmaskuti. Net uzmaskavus per kiek laiko vistiek patamsejimas pramus rolleyes.gif . Geriausia protezuoti 4u.gif . Be to negyvas dantis labai silpnas ir kiek plombos bedesi didele rizika, kad kandant nulausi danti ir  gali skilti saknis.  Jeigu skil saknis, tada liks tik traukimas...  verysad.gif

Na siaip gerai ishgydytas negyvo danties kanalas, "laiko" danti tvirtai, nereikia jau taip sakyti kad yra didels rizika kad kasi ir gali skilti:)
Atsakyti
QUOTE(charmante @ 2008 09 17, 16:42)
Na siaip gerai ishgydytas negyvo danties kanalas, "laiko" danti tvirtai, nereikia jau taip sakyti kad yra didels rizika kad kasi ir gali skilti:)

Kalbu ne apie kanala,o apie estetini plombavima .Apie didele resauracija su plomba. Jeigu liko mazai savo danties ir didele dalis atstatoma su plomba+ dar dantis negyvas.
Atsakyti
sveikos , dabar rimtai apsisprendziau susitvarkyti dantukus estetiniu plombavinu smile.gif

ar patartumet , kaune kur tai daryti ? kokios kainos ?

beje jei kaune nieko gero nepatartumet , kur patartumet tvarkytis ?

tiesa , pries ta plombavima , ar reikia juos kaip nors isskirtiniai priziureti ?
Atsakyti
kiek girdejau neodentoje neblogai. cia viena estetiskai plombavo- pati savininke plombavo, tai liko patenkinta. Bet pvz.skundai.lt apie juos l.negraziai prirasyta, tai net nezinau g.gif isties butu idomu suzinoti kitu nuomone ax.gif o kelis noretum estetiskai plombuoti?
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2008 10 10, 09:53)
kiek girdejau neodentoje neblogai. cia viena estetiskai plombavo- pati savininke plombavo, tai liko patenkinta. Bet pvz.skundai.lt apie juos l.negraziai prirasyta, tai net nezinau g.gif isties butu idomu suzinoti kitu nuomone ax.gif o kelis noretum estetiskai plombuoti?

Pasakysiu tik tiek skundai.lt - labai nerimta svetainė. Aš irgi skaičiau ten skundus apie įmones, kurių veikla buvau patenkinta.
Man regis, kad daug kas ir nuo paties kliento priklauso. Juk ne veltui sakoma: kaip šauksi, taip ir atsilieps. mirksiukas.gif
Atsakyti
MAN REIKETU 6 DANTUKUS VIRSUJE TVARKYTIS blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Gal kas žinot nuo kiek metų yra daromas estetinis pliombavimas? g.gif
Atsakyti