nea, avanso nemokėjau - man net nesakė, kiek kainuos...tik pasakė ateit spalio 17d ir tiek. jau nusiteikiau pirmadienį skambintis kitur, bet kaži kada priims, vėl tik už kokio mėnesio - čia pas mus toks vaizdas su tais stomatologais, kad pas juos eilės didžiausios, nors tų stomatologinių ant kiekvieno kampo...
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2007 09 29, 14:57)
Čia daug kartų buvo sakyta, kad persišviečia, bet man niekas nepersišviečia: nei dabar, nei kai prieš 10 metų buvo protezuota... Ir jokio metalo skonio burnoj irgi nėra
O šiaip visas detales reikėtų aptarti prie pradedant darbus, pasakyti, ko noriu, ko ne...
aš sutinku su tavim, kad viską reikia iš anksto aptarti, ir pripažįstu, kad buvau žiopla ir nieko nepaklausiau pati, bet buvau strese dideliam vaikščiodama be priekinio danties, švepluodama, sutinusia lūpa - aišku, čia ne pasiteisinimas, bet juk ir pats stomatologas turi paaikinti, pasiūlyti, patarti - argi ne? o gal jie taip gerai pradėjo gyventi, kad patiems stengtis nebereikia - daro kas šauna į galvą. Be to, ne kiekvienas klientas išmano visas jų technologijas ir darbo principus - aš tai absoliučiai šioje srityje nekompetetinga, ir tikrai jums pavydžiu, kad jūs visos suprantat, kad yra daroma jūsų dantukams - ir jau vien todėl reikėtų klientui patarti, paaiškinti.