Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis protezavimas ar plombavimas?

QUOTE(kuckutis @ 2007 09 29, 11:02)
o ta metalinė plokštelė persišviečia?

Čia daug kartų buvo sakyta, kad persišviečia, bet man niekas nepersišviečia: nei dabar, nei kai prieš 10 metų buvo protezuota... Ir jokio metalo skonio burnoj irgi nėra schmoll.gif
O šiaip visas detales reikėtų aptarti prie pradedant darbus, pasakyti, ko noriu, ko ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 29 rugsėjo 2007 - 13:59
Kaip rase Sophi ne visai vienodas atspalvis natūralaus ir dirbtinio apšvietimo aplinkoj ..Ir da budama pvz. naktineme klube lempų šviesa praeina pro keramiką ir atsispindi nuo tamsaus metalo, todėl atrodo, kad priekinių dantų nėra., o kiti savi , ar plombuoti yra. doh.gif Dar ir del to metalo keramika pritezuojama tik kruminiai dantys.

Tikrai nesutik daryti metalo keramikos dantu schmoll.gif . Ir nieko tu neskolinga. Avanso i prieki nemokejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 29 rugsėjo 2007 - 16:50
nea, avanso nemokėjau - man net nesakė, kiek kainuos...tik pasakė ateit spalio 17d ir tiek. jau nusiteikiau pirmadienį skambintis kitur, bet kaži kada priims, vėl tik už kokio mėnesio - čia pas mus toks vaizdas su tais stomatologais, kad pas juos eilės didžiausios, nors tų stomatologinių ant kiekvieno kampo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2007 09 29, 14:57)
Čia daug kartų buvo sakyta, kad persišviečia, bet man niekas nepersišviečia: nei dabar, nei kai prieš 10 metų buvo protezuota... Ir jokio metalo skonio burnoj irgi nėra schmoll.gif
O šiaip visas detales reikėtų aptarti prie pradedant darbus, pasakyti, ko noriu, ko ne...

aš sutinku su tavim, kad viską reikia iš anksto aptarti, ir pripažįstu, kad buvau žiopla ir nieko nepaklausiau pati, bet buvau strese dideliam vaikščiodama be priekinio danties, švepluodama, sutinusia lūpa - aišku, čia ne pasiteisinimas, bet juk ir pats stomatologas turi paaikinti, pasiūlyti, patarti - argi ne? o gal jie taip gerai pradėjo gyventi, kad patiems stengtis nebereikia - daro kas šauna į galvą. Be to, ne kiekvienas klientas išmano visas jų technologijas ir darbo principus - aš tai absoliučiai šioje srityje nekompetetinga, ir tikrai jums pavydžiu, kad jūs visos suprantat, kad yra daroma jūsų dantukams - ir jau vien todėl reikėtų klientui patarti, paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 09 29, 18:02)
nea, avanso nemokėjau - man net nesakė, kiek kainuos...tik pasakė ateit spalio 17d ir tiek. jau nusiteikiau pirmadienį skambintis kitur, bet kaži kada priims, vėl tik už kokio mėnesio - čia pas mus toks vaizdas su tais stomatologais, kad pas juos eilės didžiausios, nors tų stomatologinių ant kiekvieno kampo... doh.gif
Papildyta:
aš sutinku su tavim, kad viską reikia iš anksto aptarti, ir pripažįstu, kad buvau žiopla ir nieko nepaklausiau pati, bet buvau strese dideliam vaikščiodama be priekinio danties, švepluodama, sutinusia lūpa  - aišku, čia ne pasiteisinimas, bet juk ir pats stomatologas turi paaikinti, pasiūlyti, patarti - argi ne? o gal jie taip gerai pradėjo gyventi, kad patiems stengtis nebereikia - daro kas šauna į galvą. Be to, ne kiekvienas klientas išmano visas jų technologijas ir darbo principus - aš tai absoliučiai šioje srityje nekompetetinga, ir tikrai jums pavydžiu, kad jūs visos suprantat, kad yra daroma jūsų dantukams - ir jau vien todėl reikėtų klientui patarti, paaiškinti.

Tau jau atspaudus nueme metalo keramikos vainikui? Jau bus pirmas primatavikas?
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 09 29, 18:02)
čia pas mus toks vaizdas su tais stomatologais, kad pas juos eilės didžiausios, nors tų stomatologinių ant kiekvieno kampo... doh.gif

Vilniuj lygiai tas pats doh.gif
bet juk ir pats stomatologas turi paaikinti, pasiūlyti, patarti - argi ne? o gal jie taip gerai pradėjo gyventi, kad patiems stengtis nebereikia - daro kas šauna į galvą. Be to, ne kiekvienas klientas išmano visas jų technologijas ir darbo principus - aš tai absoliučiai šioje srityje nekompetetinga, ir tikrai jums pavydžiu, kad jūs visos suprantat, kad yra daroma jūsų dantukams - ir jau vien todėl reikėtų klientui patarti, paaiškinti.

Idealiu atveju taip turėtų būti, bet realybė dažnai būna kitokia ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

oi mergytės, noriu ir aš gražių dantukų. Gyvenu Panevėžy, gal galit patart kur arčiausiai, pigiausiai ir kokybiškiausiai atliekamas estetinis plombavimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 09 29, 18:05)
Tau jau atspaudus nueme metalo keramikos vainikui? Jau bus pirmas primatavimas?

taip, jau nuėmė - ir spalio vidury reiks eit prisimatuoti.
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 10 01, 10:52)
taip, jau nuėmė - ir spalio vidury reiks eit prisimatuoti.

Tai, paskambink ir pasakyk, kad kadangi tu nenori metalo keramikos , o jie tau nieko kito nesiule, tai toliau nesidarysi. schmoll.gif Tik skambink kuo grereiciau, gal dar technikas nepradejo gaminti tavo dantukus (nes tau spali jau matuotis). O jeigu sakys, kad tu kazka skolnga, kad atspaudai jau nuimti ir technikas daro jau dantukus ir jam reikia uz darba sumoketi. Tai pasakyk , kad tu nieko nemokesi schmoll.gif ir kad aplamai jie turejo pasiuliti visus variantus. Ir kad is tavo lupu gero zodzio ir geru atsiliepimu apie ju klinika neisgirs. schmoll.gif Kad tu eisi i kitaklinika ir tau padarys bemetale. smile.gif
Ir tik nebijok, tu esi teisi ir nera ko bijoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O ar įmanoma išimti metalinį įklotą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shiloh @ 2007 10 01, 12:05)
O ar įmanoma išimti metalinį įklotą? g.gif

Įmanoma, bet yra rizika, kad skils šaknis ir teks šalinti dantį...
Atsakyti
QUOTE(Rasyte80 @ 2007 10 01, 10:28)
Sveikutės,

oi mergytės, noriu ir aš gražių dantukų. Gyvenu Panevėžy, gal galit patart kur arčiausiai, pigiausiai ir kokybiškiausiai atliekamas estetinis plombavimas?  unsure.gif

ir as is ten pat g.gif bet manau Panevezy neverta tiketis ,kad kokybiskai ir gerai padarytu estetini plombavima g.gif reikes ieskoti Vilniuje arba Kaune.
Todel gal is kaunieciu galetumet parekomenduoti kur kreiptis ax.gif
Atsakyti
shiloh, isimti metalini iklota imanoma. viskas priklauso nuo gydytojo. Man isime. jokiu problemu nebuvo.
Atsakyti