Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis protezavimas ar plombavimas?

QUOTE(erika.gut @ 2008 03 21, 18:27)
mamulia, tokia klinika pasirinkai, zinojai kur eini  4u.gif  Reiskes pasiruosusi tiek moketi.  unsure.gif Atmosvera, tai isivaizduoju, turetu buti tikrai maloni smile.gif . Ten, kiek zinau personalui, kalbeti net garsiai draudziama.

Viktorijos klinikoje higiena apie 200lt. (su skaleriu, jeigu reikia kiuretem +smeliasrove.+Dantu valymo pamokeles)

Kiekvienas renkasi pagal savo pinigine.
Atsakyti
Sveiki. Kiek as cia skaitineju, tai jus aptariate vien gydyklas, esancias Vilniuje. O man labai reikia Kaune. ax.gif Gal zinot, kur geriausiai deda porceliana? Man gydytoja sake, kad kainuoja vienas dantukas 400 litu, bet ji pati nedaro to. Gal zinote, kur gerai atlieka si darba? Buciau dekinga uz atsakymus... 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 03 21, 15:44)
Gal galite pasakyti kas yra balinimas lazeriu?

va čia galite paskaityti ką man darė. Rezultatas pranoko mano lūkesčius thumbup.gif
http://vivadens.lt/i...p?RF=lbalinimas

QUOTE(erika.gut @ 2008 03 21, 17:27)
mamulia, tokia klinika pasirinkai, zinojai kur eini  4u.gif  Reiskes pasiruosusi tiek moketi.  unsure.gif

Žinojau, nieko ir nesakau mirksiukas.gif
QUOTE(laureta @ 2008 03 22, 11:15)
Kiekvienas renkasi pagal savo pinigine.

Aš vadovaujuosi gyvenime tokia tokia taisykle - Nesu tokia turtinga, kad pirkčiau pigius daiktus wink.gif arba Skūpas moka du kartus wink.gif taigi, už kokybę ir kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 22, 15:05)
va čia galite paskaityti ką man darė. Rezultatas pranoko mano lūkesčius  thumbup.gif

labai grazu ir labai gerai kam galima balinti. Mano dantukams nebegalima. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 22, 20:40)
labai grazu ir labai gerai kam galima balinti.

O man tas dirbtinis grožis negražus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 03 22, 20:58)
O man tas dirbtinis grožis negražus schmoll.gif

nežinau koks būtų jūsų rezultatas, bet mano dantukai buvo gelsvi, nes augant vartojau daug antibiotikų, o dabar - balti. Ne popieriaus baltumo, bet skirtumas akivaizdus mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi zadu pirmadieni registruotis i Vivadens klinika dantuku pasigydit.Tik neaisku, ar vietu bus ,nes reik balandzio gale iki geguzes 12.Noriu kuo daugiau spet susirvarkyt,nes dantu bukle katostrofiska doh.gif Spejau ir kompleksa isivaryt.Domejausi sia klinika,parasiau jiems email'a,tai atsakymo sulaukiau jau kita diena,su detaliais paaiskinimais,kaip ir kas.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 22, 23:28)
nežinau koks būtų jūsų rezultatas, bet mano dantukai buvo gelsvi, nes augant vartojau daug antibiotikų, o dabar - balti. Ne popieriaus baltumo, bet skirtumas akivaizdus  mirksiukas.gif

Aš kalbėjau apie Skaivos ir kitus panašius atvejus, kai iš karto matyti, kad dantys balti nenatūraliai – europiečiams tokio baltumo dantų gamta nedavė.
O kai dantys baltesni už žmogaus akies odeną, tai iš viso nesusipratimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 23, 00:28)
nežinau koks būtų jūsų rezultatas, bet mano dantukai buvo gelsvi, nes augant vartojau daug antibiotikų, o dabar - balti. Ne popieriaus baltumo, bet skirtumas akivaizdus  mirksiukas.gif

thumbup.gif Man irgi patinka balti, grazus dantys wub.gif . Viskas super. Esu pries tik kaikuriu Ivanciutes klinikos metodu, kada tikrai reikia danti protezuoti, o ji uz didelius pinigus dengia plomba, atstato visa vainika is plombos schmoll.gif . Tai yra labai laikina unsure.gif , juk tai plomba unsure.gif . O jeigu kada kandant nuluz, tai jau gali ir saknis skilti doh.gif . Tada liks traukimas+ implantavimas.
Paziurejau balinimo kainos -normalios. Dantienu korekciju irgi. smile.gif Sekmes mamulia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 03 23, 08:58)
Aš kalbėjau apie Skaivos ir kitus panašius atvejus, kai iš karto matyti, kad dantys balti nenatūraliai – europiečiams tokio baltumo dantų gamta nedavė.
O kai dantys baltesni už žmogaus akies odeną, tai iš viso nesusipratimas ax.gif

aaa, tas tai tiesa. Tik klausimas ar jie balti nuo lazerio, nes man gydytoja sakė, kad holivudinė šypsena dažniausiai yra porcelianinė, o ne išbalinta g.gif

QUOTE(erika.gut @ 2008 03 23, 20:44)
thumbup.gif Man irgi patinka balti, grazus dantys wub.gif . Viskas super. Esu pries tik kaikuriu Ivanciutes klinikos metodu, kada tikrai reikia danti protezuoti, o ji uz didelius pinigus dengia plomba, atstato visa vainika is plombos schmoll.gif . Tai yra labai laikina unsure.gif , juk tai plomba unsure.gif . O jeigu kada kandant nuluz, tai jau gali ir saknis skilti doh.gif . Tada liks traukimas+ implantavimas.
Paziurejau balinimo kainos -normalios. Dantienu korekciju irgi.  smile.gif Sekmes mamulia  4u.gif

Na man tai nesiule, iškart aiškiai pasakė - implantuoti, nes atstačius bus bėdų. Man pasirodė labai sąžininga iš jų pusės thumbup.gif dėkui, sėkmės man prireiks - pradžiai įveikiant tos implantavimo operacijos baimę, tada pinigus uždirbant lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 22, 14:05)
va čia galite paskaityti ką man darė. Rezultatas pranoko mano lūkesčius  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Man atrodo man si procedura netinka, bey reiks pasidomine, o gal biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ketinu darytis estetini virsutiniu priekiniu dantu plombavima, turiu nemaza tarpeli tarp dantu, vienoje puseje aplinkiniai nesusistume pakankamai "deka" neisdygusio vieno iltinio, tai tokie tarpai nemazi tarp dantu, neisivaidzuoju kaip padaryt su estetiniu jog gerai atrodytu, o pagal viena ortodonte breketai man nieko nepadetu unsure.gif todel noreciau pasikonsultuoti su kitais gydytojais, galvoju eiti i Europos odontologijos klinika, gal zinote kiek kainuoja konsultacija? Beje man 17, stomatologe leido darytis estetini kai sueis 18. Kaip ten su tais plombavimu atnaujinimais, ar kainuoja tiek pat kiek ir pirmasis estetinis plombavimas, kas 3 metus daromas? g.gif
Atsakyti