Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis protezavimas ar plombavimas?

QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 08:06)
nusigydei?

lotuliukas.gif aga, mane irgi sis parasymas pralinksmino biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 03 19, 09:15)
lotuliukas.gif aga, mane irgi sis parasymas pralinksmino biggrin.gif  mirksiukas.gif

suklydo rasydama viena raidele lotuliukas.gif
As gydziausi toje klinikoje, kur ir erika.gut. Negaliu sakyti, kad blogai. Tik kai protezavau, zadejo, kad bus dantu technike ir t.t. Tik kai buvo dantukai pagaminti ir ne tokie, kokiu as norejau, susigincijome (grazioje formoje). Visvien pataise pagal galimybes tokius, kokiu as norejau. Bet vieno dantuko jau taisyti nebebuvo galima. Labai labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 09:53)
suklydo rasydama viena raidele  lotuliukas.gif
As gydziausi toje klinikoje, kur ir erika.gut. Negaliu sakyti, kad blogai. Tik kai protezavau, zadejo, kad bus dantu technike ir t.t. Tik kai buvo dantukai pagaminti ir ne tokie, kokiu as norejau, susigincijome (grazioje formoje). Visvien pataise pagal galimybes tokius, kokiu as norejau. Bet vieno dantuko  jau taisyti nebebuvo galima. Labai labai gaila.

rolleyes.gif
a kodel nebetaise toliau, jei tau netiko galutinis variantas ar neturejo tada daryti is naujo?? unsure.gif g.gif man tai priekiniai bus tai nezinau kaip butu jei jau taip nutiktu doh.gif

as ir toje pacioj klinikoj gydausi
ir vis laukiu laukiu kada pagaliau padarys nuolatinius dantukus, nors zadejo kad jau sausi vaiskciosiu su nuolatiniais..taivis lkaukiu nes negauna kazkokios tai medziagos dantu technike..a kaip is tikro yra tai as nezinau schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 19, 10:35)
rolleyes.gif
a kodel nebetaise toliau, jei tau netiko galutinis variantas ar neturejo tada daryti is naujo?? unsure.gif  g.gif  man tai priekiniai bus tai nezinau kaip butu jei jau taip nutiktu  doh.gif

ir vis laukiu laukiu kada pagaliau padarys nuolatinius dantukus, nors zadejo kad jau sausi vaiskciosiu su nuolatiniais..taivis lkaukiu nes negauna kazkokios tai medziagos dantu technike..a kaip is tikro yra tai as nezinau  schmoll.gif  g.gif

tiesiog vieno dantuko forma liko kaip senojo, reikejo padaryti ne apvaliai, o taip kaip kitas dantukas esantis kaireje puseje, su kampuku. Nera taip baisiai, gal kiti ir nepastebi, bet as zinodama savo beda visada atkreipiu demesi. Ir vieno danduko dantenos per daug nuimtos. Prasiau nedaryti, bet daktare buvo kitos nuomones. Taigi rezultata man reikia nesioti. Na pagalvojus jau geriau taip, negu tureti kiskio dantis. Kad naujieji nebutu "kovojau" lotuliukas.gif iki nukritimo. Bet visvien pasiekiau savo.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 18, 20:20)
Aš ką tik iš Ivanciūtės. Įspūdžiai labai geri, kainos neišgąsdino smile.gif niekas nemoralizavo, viskas labai man patiko, super smile.gif

O kokia kaina ir ką tau darys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 19, 10:35)

ir vis laukiu laukiu kada pagaliau padarys nuolatinius dantukus, nors zadejo kad jau sausi vaiskciosiu su nuolatiniais..taivis lkaukiu nes negauna kazkokios tai medziagos dantu technike..a kaip is tikro yra tai as nezinau  schmoll.gif  g.gif

Keramikos medziaga jau yra. thumbup.gif Manau greitai paskambins ir pakvies.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 03 19, 13:50)
Keramikos medziaga jau yra. thumbup.gif  Manau greitai paskambins ir pakvies.. 4u.gif

bigsmile.gif
oi kaip smagu
tadu jau greit galesiu ateiti pasigirti kokie buvo pires ir po bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 19, 13:34)
bigsmile.gif
oi kaip smagu
tadu jau greit galesiu ateiti pasigirti kokie buvo pires ir po bigsmile.gif  thumbup.gif

O kaip idomu 4u.gif saunuole. Lauksim. Nepamirsk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 03 19, 15:28)
O kaip idomu  4u.gif saunuole. Lauksim. Nepamirsk mirksiukas.gif

bigsmile.gif kur cia pamirsi... gi laimes pilnos kelnes bus lotuliukas.gif tik visvien dar jauciu koks menesiuaks uztruks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2008 03 19, 07:47)
Mamulia mamulia, ar tik nepabėgai iš EOK???  g.gif  Tik nesakyk, kad per mane...  ax.gif  blink.gif

aha, pabėgau ax.gif bet visai nesigailiu, nes Vivadens tvarka griežta, nėra labai pigu, bet man patiko - viskas dalykiškai ir be pašalinių siusiulialia smile.gifsmile.gif žodžiu, iš esmės ačiū Tau, kad per Tave ten perbėgau 4u.gif
QUOTE(Jurginia @ 2008 03 19, 11:39)
O kokia kaina ir ką tau darys? ax.gif

jau atstatė vieną dantį estetiniu - 270Lt (pas gyd Žiliūtę, kaip suprantu ji kainuoja pigiausiai, bet ten buvo nesudėtingas atvejis, gydytoja superinė thumbup.gif thumbup.gif )
Higiena - 270Lt, balinimas lazeriu - 1000Lt. Dabar laukia 3 dantys implantavimo - rausim, suksim ir tt sad.gif bijau... Kaina bus apie 3500lt uz vieną dantuką. Sumoj mažiausiai 10 000Lt. Bet kitos išeities nebėra jiems...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 21, 13:35)
aha, pabėgau  ax.gif bet visai nesigailiu, nes Vivadens tvarka griežta, nėra labai
Higiena - 270Lt, balinimas lazeriu - 1000Lt.

As uz burnos higiena sumokejau 130 Lt, antaklnio stomatologijos centre.

Gal galite pasakyti kas yra balinimas lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 03 21, 14:35)
aha, pabėgau  ax.gif bet visai nesigailiu, nes Vivadens tvarka griežta, nėra labai pigu, bet man patiko - viskas dalykiškai ir be pašalinių siusiulialia smile.gifsmile.gif žodžiu, iš esmės ačiū Tau, kad per Tave ten perbėgau  4u.gif
jau atstatė vieną dantį estetiniu - 270Lt (pas gyd Žiliūtę, kaip suprantu ji kainuoja pigiausiai, bet ten buvo nesudėtingas atvejis, gydytoja superinė  thumbup.gif  thumbup.gif )
Higiena - 270Lt, balinimas lazeriu - 1000Lt. Dabar laukia 3 dantys implantavimo - rausim, suksim ir tt sad.gif bijau... Kaina bus apie 3500lt uz vieną dantuką. Sumoj mažiausiai 10 000Lt. Bet kitos išeities nebėra jiems...

mamulia, tokia klinika pasirinkai, zinojai kur eini 4u.gif Reiskes pasiruosusi tiek moketi. unsure.gif Atmosvera, tai isivaizduoju, turetu buti tikrai maloni smile.gif . Ten, kiek zinau personalui, kalbeti net garsiai draudziama.

Viktorijos klinikoje higiena apie 200lt. (su skaleriu, jeigu reikia kiuretem +smeliasrove.+Dantu valymo pamokeles)
Atsakyti