stai cia http://www.pilene.lt..._...15&Itemid=0
kaip supratau kaina 1300-1500Lt vienam vienetui ty plokstelei vienam danciui, kaina ziauri, bet neva kur kas geriau nei estetinis blombavimas
QUOTE(inetuke @ 2008 02 25, 18:57)
Man rytoj toje "EOK" konsultacija, paziuresim... Kad tik nereiketu papustyti padus is ten...
kokie atsiliepimai? aš irgi čia užsirašiau
Šiandien buvo didžioji pimoji diena "EOK"... Papuoliau pas Šarūną. Na manau visai nieko, tik neaišku kaip bus toliau. Kainos truputuką kandžiojasi. Bet labai tikiuosi, kad kaina atitiks kokybę. Priekikinių dantukų estetinis nuo 500 iki 800. Bet man šiaip ten patiko, daugiau nelabai ką galiu pasakyti, nes dar tik konsultacija man buvo.
QUOTE(inetuke @ 2008 02 26, 20:36)
Šiandien buvo didžioji pimoji diena "EOK"... Papuoliau pas Šarūną. Na manau visai nieko, tik neaišku kaip bus toliau. Kainos truputuką kandžiojasi. Bet labai tikiuosi, kad kaina atitiks kokybę. Priekikinių dantukų estetinis nuo 500 iki 800. Bet man šiaip ten patiko, daugiau nelabai ką galiu pasakyti, nes dar tik konsultacija man buvo.
ačiū, kad parašei o kada eisi kitą kartą?
QUOTE(inetuke @ 2008 02 26, 21:36)
Del Sarauno priekiniu plombavimo as tave ispejau, o jau tu pati spresk..
Maciau ne viena jo darba.. Visus reikejo taisyti kitai gydytojai. Tai buvo pries 1,5 kazkur metu. Nebent dabar ismoko...
Del Sarauno priekiniu plombavimo as tave ispejau, o jau tu pati spresk..
Maciau ne viena jo darba.. Visus reikejo taisyti kitai gydytojai. Tai buvo pries 1,5 kazkur metu. Nebent dabar ismoko...
Va tai, ka tu man parsei, mane ir truputuka pristabdo... Nes pinigai ne tokie ir mazi. Nes panasiai paskaiciavus, tai vien tik uz priekinius sumokeciau apie 5 tuks. O jis toks tiesmukiskas ir ganetinai savimi pasitikintis pasirode. Nors gerai pagalvojus, gal teisybe jis sako apie mano dantukus, bet nemiela mano ausei ta teisybe girdeti... Gal per daug skaudziai suregavau...
ačiū, kad parašei o kada eisi kitą kartą?
Dabar mano sekantis vizitas kovo 18? O tu kada eisi?
QUOTE(inetuke @ 2008 02 27, 07:39)
Va tai, ka tu man parsei, mane ir truputuka pristabdo... Nes pinigai ne tokie ir mazi. Nes panasiai paskaiciavus, tai vien tik uz priekinius sumokeciau apie 5 tuks. O jis toks tiesmukiskas ir ganetinai savimi pasitikintis pasirode. Nors gerai pagalvojus, gal teisybe jis sako apie mano dantukus, bet nemiela mano ausei ta teisybe girdeti... Gal per daug skaudziai suregavau...
aš kovo 17
o ką jis sakė, jei ne paslaptis? nes aš galiu dar kokį 1000 primokėt, kad tik negrubavotų, kalbėtų ir elgtųsi mandagiai, etiškai. Nenoriu klausytis nei moralų, nei "nieko čia nepadarysim - šalint..."
išsigandau....
PS mano krūminiai ...
aš kovo 17
o ką jis sakė, jei ne paslaptis? nes aš galiu dar kokį 1000 primokėt, kad tik negrubavotų, kalbėtų ir elgtųsi mandagiai, etiškai. Nenoriu klausytis nei moralų, nei "nieko čia nepadarysim - šalint..."
išsigandau....
PS mano krūminiai ...
išsigandau....
PS mano krūminiai ...
Tu nebijok, nes aš ir bijau. Viskas bus OK!
Ne jis nėra grubus. Tiesiog aš gerai žinau, kad pas mane tikrai labai problematiški dantys. Ir žinau dėl ko einu pas odontologa, juk ne šiaip laisvalaikio leisti, o gydytis. Ir aš visai nenorėjau klausytis jo moralų. Na, o jis sugebėjo pamoralizuoti! Dėl, to aš visai nesijaučiau gerai!
QUOTE(inetuke @ 2008 02 28, 07:50)
Tu nebijok, nes aš ir bijau. Viskas bus OK!
Ne jis nėra grubus. Tiesiog aš gerai žinau, kad pas mane tikrai labai problematiški dantys. Ir žinau dėl ko einu pas odontologa, juk ne šiaip laisvalaikio leisti, o gydytis. Ir aš visai nenorėjau klausytis jo moralų. Na, o jis sugebėjo pamoralizuoti! Dėl, to aš visai nesijaučiau gerai!
tada aš pas jį tikrai neisiu. Ne tam moku tūkstančius, kad moralų klausytis... O iš kur žinoti pas kokį gydytoją mane užrašė? ar taip ateisiu ir kas bus tuo metu, pas tą reiks eit?
Jei jau ateini - tai aišku, kad suvoki, jog reikia kažką daryt, nesuprantu, kam tie moralai
tada aš pas jį tikrai neisiu. Ne tam moku tūkstančius, kad moralų klausytis... O iš kur žinoti pas kokį gydytoją mane užrašė? ar taip ateisiu ir kas bus tuo metu, pas tą reiks eit?
Jei jau ateini - tai aišku, kad suvoki, jog reikia kažką daryt, nesuprantu, kam tie moralai
Tai vat, kad ir aš nežinojau pas ką einu, kai nuėjau, tai tada pasakė, kad pakliūvau pas tą vyruką.
Tai tu bent pabandyk! Niu žinai, aš nenorėjau tavęs prigąsdinti... Kaip durnai išėjo! Tau dar tik konsultacija ar jau tvarkis?
Kai nueisi tau pasakis pas ką eiti, uždės ant batų kojines ir lieps laukti... ir poto ateis ir tave nusives į kabinetą. Nebijok ir būtinai pabandyk, gal tau labiau pasiseks.
Matai, aš į Lietuvą grįžtu tik savaitei. Noriu, kad plombuotų, ir dar estetiškai ir be moralų, jiems neturiu laiko neturiu laiko ir bandyti gydytojų, na maždaug nepatiks pas tą, eisiu pas kitą... nes nebus tam laiko...
ne, neišgąsdinai, jau verčiau iš anksto žinoti ko tikėtis arba atšaukti vizitą pas juos, nei paskui susigadinti visą kelionę...
ne, neišgąsdinai, jau verčiau iš anksto žinoti ko tikėtis arba atšaukti vizitą pas juos, nei paskui susigadinti visą kelionę...
QUOTE(mamulia @ 2008 02 28, 11:23)
O iš kur žinoti pas kokį gydytoją mane užrašė? ar taip ateisiu ir kas bus tuo metu, pas tą reiks eit?
Taigi visada galima paklausti - registruoja visada pas konkretų gydytoją, o ne pas bet ką