Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

Ką tik buvau temoje Tujos, tai kažkokie prekeiviai rekomendavo žmonėms tujas sodinti kas 30 cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikriausiai norėjo daugiau daigų parduoti. Žmogeliai taip ir susisodino ir niekaip negaliu jiems įrodyti kad reikia sodinti kas metrą.
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 22, 11:40)
Tai nudžiūvusiai slyvai jokių sentimentų nejaučiu - tiesiog ant jos kabo sena liktarnia, kurią kartais vakare uždegu, o greta turėtų įsikurti ir senas kelmas amenų "sodelyje". Nuotraukoje negaliu parodyti bendros aplinkos.
O čia terasa
Papildyta:

Ji visada sukelia baisų triukšmą kai pasirodo svetimi  lotuliukas.gif

Labai miela ir jauki aplinka pas tave, iš kart matosi, kad čia gyvena žmonės mylintys gamtą ir augalus, tik šiandien pažiūrėjau foto, vis laiko stoka, prisėdu prie kompo 5-10 min ir vėl lekiu. Ir dabar maunu daržan nes reikia ruoštis mugei Joniškyje.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 23, 10:43)
Ką tik buvau temoje Tujos, tai kažkokie prekeiviai rekomendavo žmonėms tujas sodinti kas 30 cm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikriausiai norėjo daugiau daigų parduoti. Žmogeliai taip ir susisodino ir niekaip negaliu jiems įrodyti kad reikia sodinti kas metrą.
Papildyta:

Turguj prekiauni, ką tu nusimanai irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tuoj jau taps sparnuota fraze biggrin.gif Ir norėk žmogui patarti. Sumokėtų už informaciją kiek ji priklauso, tada patikėtų, o tu čia už dyka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 23 rugsėjo 2007 - 10:55
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 23, 11:52)
Turguj prekiauni, ką tu nusimanai irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia gal Knifofijai kažkas taip sakė?????? unsure.gif
Atsakyti
Tenka tokių pasakymų ir jai ir man išgirsti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 23, 11:57)
Tenka tokių pasakymų ir jai ir man išgirsti  blink.gif

"pravalas"!!! doh.gif
patys kalti tie forumiečiai smile.gif nežino, ką praranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 23, 11:01)
"pravalas"!!!  doh.gif
patys kalti tie forumiečiai smile.gif nežino, ką praranda  bigsmile.gif

Ne schmoll.gif Čia ne forumiečiai biggrin.gif Čia tenka gyvai išgirsti, kai prekiauni. Nu viskas, lekiu ir aš jau į šiltnamį. Dauginu kitiems metams gėlytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 23 rugsėjo 2007 - 11:06
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 22, 11:40)
Tai nudžiūvusiai slyvai jokių sentimentų nejaučiu - tiesiog ant jos kabo sena liktarnia, kurią kartais vakare uždegu

as ta sena liktarna terasoj pasikabinciau,o ta slyva nupjauciau mirksiukas.gif (nekreipk demesio i mano kvailus pamastymus smile.gif )

QUOTE(Smiltis @ 2007 09 22, 16:13)
gal patarsit kaip su šungrybiais vejoj kovoti  g.gif  doh.gif

zinai pasigooglinau ir radau tokiu patarimu,ten sako,kad reiketu ta veja kaip cia dabar pasakius g.gif isvertikuliuoti,isdraskyti...nezinau kaip tai pavadinti,nu kad saknis tu grybu isjundinti,buna specialus prietaisai vejai ispurenti (nu cia jau nesamoningai paaiskinau,bet tikiuos supratai apie ka kalbu lotuliukas.gif ),negalima vejos pjauti kol tie grybai auga,nes grybai dauginasi sporomis ir tu ju dar daugiau prisisodini i veja,arba sako,kad reiketu patresti ta pieva,nes grybai auga nederlingoje zemeje,arba ten mazai saules ir dregna - cia ne mano pamastymai,cia vis googlio protas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Wolke,ačiū smile.gif Ir aš googlinau, tai maždaug patarimai tokie-laistyti karštu vandeniu, tirpalu su kalio permanganatu, na o aišku "geriausias", tai nuimti visą velėną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 09 23, 12:44)
Wolke,ačiū  smile.gif Ir aš googlinau, tai maždaug patarimai tokie-laistyti karštu vandeniu, tirpalu su kalio permanganatu, na o aišku "geriausias", tai nuimti visą velėną  doh.gif

o palikt negalima? g.gif ar jų daug???
Atsakyti
nejaugi niekas negalite patarti del roziu persodinimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 09 23, 14:17)
nejaugi niekas negalite patarti del roziu persodinimo?  g.gif

oras geras, matyt, visos į laukus išėję smile.gif šiaip tai gėles geriau perkėlinėti ne prieš žiemą, o pavasarį. Gal ir rožėm tas galioja.. g.gif paieškok googlyje!
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 09 23, 12:18)
...negalima vejos pjauti kol tie grybai auga,nes grybai dauginasi sporomis ir tu ju dar daugiau prisisodini i veja,arba sako,kad reiketu patresti ta pieva,nes grybai auga nederlingoje zemeje,arba ten mazai saules ir dregna - cia ne mano pamastymai,cia vis googlio protas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Jetau doh.gif turiu irgi keleta, tai pjaunu unsure.gif Na ir nepasakyciau kad ju daugetu g.gif Reikes pabandyti tiksliai su margancovke palaistyti g.gif Bet kai as beveik kas tris dienas veja pjaunu, tai nelabai ir speja uzaugti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 23, 11:43)
Ką tik buvau temoje Tujos, tai kažkokie prekeiviai rekomendavo žmonėms tujas sodinti kas 30 cm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikriausiai norėjo daugiau daigų parduoti. Žmogeliai taip ir susisodino ir niekaip negaliu jiems įrodyti kad reikia sodinti kas metrą.Papildyta:

g.gif O mes susodinom kolonines kas 50-60 cm g.gif Ir tai as kontroliavau MB kad sodintu arciau 50cm blush2.gif Kazkaip perejau per kaimely, paziurejau kaip atrodo ir kas kiek pasodintos tuojos, ir nusprendziau sodinti kas 50 cm. Kol kas nesigailiu schmoll.gif kaimynai pasodino vakarines, tai turbut tikrai kas 40, jei ne kas 30 cm g.gif Kol maziukes tai dar nieko...o kai paaugs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 23 rugsėjo 2007 - 13:49