Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(rena @ 2007 10 11, 13:30)
na ziedai tai man tokie siaip sau, bet pas tave ji tikrai ispudinga thumbup.gif

aha, negaliu nepritart, tikrai, kad įspūdinga. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 10, 18:57)
Darbų kaina priklauso nuo miesto (Vilniuj brangiau nei Kaune ir pan.) Be to skirtingose firmose ir kaina skirsis už tą patį darbą. Kaune, kiek žinau, 1m2 vejos įrengimas (be tinklelio) kainuoja apie 6lt.

Vilniuj mes siemet darem, 14 lt uz kvadrata, ieina viskas, dirvos paruosimas, lyginimas, atvezimas juodzemio, veja, tresimas ir 3 pjovimai. Tai kiek domejomes ir ieskojom, tai daugmaz optimalus variantas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu, o kokia funkcija augalams atlieka is apcios tamsesnis lapas, kaip kad pas Jolaxus - virsus zalias, apacia violetine. Pagalvosit klausineju cia nesamoniu, na bet tikrai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 11, 15:25)
Idomu, o kokia funkcija augalams atlieka is apcios tamsesnis lapas, kaip kad pas Jolaxus - virsus zalias, apacia violetine. Pagalvosit klausineju cia nesamoniu, na bet tikrai idomu  ax.gif

na mes dabar tau teorijų privyniosim, kaip ir neseniai su tuo šlynu biggrin.gif
taigi mano nuomonė tokia, kad ta spalva neatlieka jokios ypatingos funkcijos, tiesiog rodo, kad augalas turi kažkokio pigmento, kuris fotosintezės metu virsta ta ryškia spalva ir tiek. mastau.gif
Išmąsčiau vadinasi hihihi.gif ale paskaičiau ir kaip protingai skamba smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 spalio 2007 - 14:35
Bet uztat pamastymuose gimsta tiesa ir mes cia tipo tobulejam biggrin.gif Siaip gamtoj daznai nieko be reikalo nebuna, tai sakau gal ir cia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 10 11, 10:55)
Na aš buvau girdėjusi apie 10 Lt/m2
O tas metalinis tinklelis nesurūdyja blush2.gif

tinklelis turi būti paruoštas taip, kad nesurūdytų... kaip jie tiksliai vadinasi, nepamenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 11 spalio 2007 - 16:32
QUOTE(jolaxus @ 2007 10 11, 15:33)
Išmąsčiau vadinasi hihihi.gif ale paskaičiau ir kaip protingai skamba smartass.gif

tiesiog proto bokstas umn.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 spalio 2007 - 16:36
QUOTE(jolaxus @ 2007 10 11, 14:33)
na mes dabar tau teorijų privyniosim, kaip ir neseniai su tuo šlynu biggrin.gif
taigi mano nuomonė tokia, kad ta spalva neatlieka jokios ypatingos funkcijos, tiesiog rodo, kad augalas turi kažkokio pigmento, kuris fotosintezės metu virsta ta ryškia spalva ir tiek. mastau.gif

Šaunuolė jolaxus thumbup.gif Gerai čia suvartei lotuliukas.gif Aš pagalvojau - na, jokios įpatingos funkcijos lyg neatlieka, jei neskaitysim dekoratyvinės. Augalai stengiasi pasipuošti ne tik žiedais, bet ir lapais g.gif
Atsakyti
O ziedais juk jie ne tik puosiasi mirksiukas.gif ziedo funkcija labai svarbi.

Kazin ar iskastus kardelius, jei nuplauciau ir padeciau svarius ziemai, nieko jiems neatsitiktu? g.gif Taip pat lelijas? Ar man jau cia svaros manija. Parduotuvese tai tokie grazuciai tie gumbai ir svogunai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 12, 10:41)
O ziedais juk jie ne tik puosiasi  mirksiukas.gif ziedo funkcija labai svarbi.

Kazin ar iskastus kardelius, jei nuplauciau ir padeciau svarius ziemai, nieko jiems neatsitiktu?  g.gif Taip pat lelijas? Ar man jau cia svaros manija. Parduotuvese tai tokie grazuciai tie gumbai ir svogunai.

O kam lelijas kasti, jos gi žiemoja dirvoje. O kardelių plauti nereikia, tik išdžiovinti ir nuvalyti.
Papildyta:
O čia žadėtosios foto iš parodos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 12, 11:14)
...
O čia žadėtosios foto iš parodos. ...

man labai patinka paganyti akis po tokias foto ir visada susimąstau, kiek darbo reikia įdėti, kad sukurti tokį grožį ir kaip gaila, kad vistik jis būna trumpalaikis....
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 12, 11:14)
O kam lelijas kasti, jos gi žiemoja dirvoje.

Netgi tos lepios, kur buna pirkti PC?
Atsakyti