QUOTE(jolaxus @ 2007 10 08, 10:07)
aš mačiau BIG'e atskirai, berods apie 6 Lt kaina, bet tik pasigrožėjau vartydama ir pagalvojau, kad labai jau daug prikaupusi visko panašaus turiu, lygiai taip pat kažko nekopijuosiu, tad susilaikiau nuo pagundos... kitur pinigus išleisiu
O aš nesusilaikau
Aš juos visus prenumeruoju. Man būna įdomu laikas nuo laiko pavartinėti, nors nesakau, kad visi numeriai verti dėmesio.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 10 07, 22:48)
Buvom mugej prie Megos. tai pirkom gervuoge ORKAN ir du ukrainietiskus abrikosus "raudonskruostis". Kokia profiu nuomone apie siuos augaliukus?
O dar siandien kaip ir soka apturejau - abrikosam kasem dideles duobes, nes sake kad daug zemes jiems supurent reikia ir dasikasem slyno sluoksni. O pas mus visa zeme turbut tokia.
nes ir kaimynai aplink skundes. Kokiu patarimu duotumet, kaip gelbetis? Ko geriau atsisakyt ir nesodinti? Dabar man jau aisku kodel graikiskas riesutas vargsta
Pas mus irgi giliau šlynas, bet augalai nesiskundžia
Maniau,kad pušys neaugs, bet ir tos bujoja, o maumedis tai iš viso iš proto kraustosi
(tfu, tfu, tfu...) Graikiškas riešutas kol kas nedera, bet kad jis vos ne kas žiemą apšąla, bet auga.