Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 05, 17:10)
Conica yra labai lėtai auganti eglė, o "Fastigiata" kukmedžiai auga greičiau, todėl sodinčiau kukmedžius. Beje, o ką planuojat daryti - gyvatvorę ar tik taip kelis augalus sodinti lyg atribojimui?

Ne, gyvatvorės neplanuoju. Ai šiaip visokias mintis brandinu.... Kai įkelsiu foto - suprasi kaip kas yra...
O mes, kaip tikri kaimiečiai lotuliukas.gif dirbom visą savaitgalį. Šeštadienį sodinom ant ribos kalnapušes - liuks atrodo, tik vienai kraštinei turėjo, kitai - atveš kitam savaitgaliui ... O vakar sodinom egles, paprastas egles "valdiškoj" teritorij, kad gautųsi užsklanda nuo vėjo... Taip kad šiandien kaip sudaužyta doh.gif Vadinasi nusipirk namą doh.gif doh.gif
Atsakyti
as irgi buvau mugej prie megos, tik oras toks labai nekoks buvo, tai nebuvo upo daug vaiksciot, o dar su vaiku doh.gif norejau kokio vaiskrumio, bet kad pasirinkimas arba serbentai arba agrastai, nu dar kazkokios silauoges, bet as tokiu nezinau doh.gif kas cia per uogos? g.gif tai pirkom juodaji serbenta, nu kaminini, nes viena skamieninis agrastas jau auga, tai salia kad tiktu, be to ten ant skardzio, tai nuo kamininio lengviau nurinkt. bet buvo taip salta, pasake veisle, berods is T raides, o as neatsimenu kokia doh.gif doh.gif sakje dideles uogos. nu MB sako, kad jis ten buvo sodines joda serbenta, bet uogu niekad nevede, todel dabar yra baltas, bet jis matyt kazkuo serga, reiks ji israuti, o ir baltu serbentu nelabai kas valgo. tai va idomu ar juodiems serbentams reikia kokiu lepesniu salygu nei raudoniems ar baltiems? g.gif
na pasodinom, nebus ir jo nieko gero, tai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 10 08, 08:05)
as irgi buvau mugej prie megos, tik oras toks labai nekoks buvo, tai nebuvo upo daug vaiksciot, o dar su vaiku doh.gif  norejau kokio vaiskrumio, bet kad pasirinkimas arba serbentai arba agrastai, nu dar kazkokios silauoges, bet as tokiu nezinau doh.gif  kas cia per uogos?

šilauogės man pačios skaniausios uogos wub.gif
Va radau pasiskaitymui objektyviam lotuliukas.gif
http://www.rojaussod...snis.php?id=294

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 10 08, 09:24)
Sveikos, darbštuolės smile.gif
pamažu artėja žurnalų vartymo metas atidėjus grėblius ir kastuvus į šalį, ar ne?
savaitgalį didžiąją dalį dar terasoj vasarojusių gėlių sugabenau į vidų, tai palangės vėl tirštai apgyvenintos doh.gif matyt reikės greižtai susiimti ir  mokytis atsisveikint su kai kuriomis morališkai pasenusiomis, šiek tiek prasčiau atordančiomis palangių puošmenomis.... unsure.gif

Jau nusipirkau paskutines "Sodo spalvas" ... mirksiukas.gif biggrin.gif
As tai dar kol kas nekrutinu nieko lauke: nors miltliges apsestas petunijas jau buvo galima seniai ismesti, bet vis dar zydi, tai ranka nekyla verst i siukslyna smile.gif Nwei roziu, nei jurginu, nei kanu, nei fuksiju dar nelieciu.
O stai pelargonijoms irgi darysiu "revizija" : atsisakysiu visu baltu ir isblukusiu ruzavu. Pasiliksiu tik sodriai raudonas - jos puosnios , dekoratyvios, ryskios, tinka prie geltonu namo sienu. Taip kad liks maziau nei puse "kolekcijos" - bus lengviau apsidirbti.
Atsakyti
As varciau zurnala Graziausios sodybos, man patiko, daug graziu nuotrauku thumbup.gif ir aprasymu, bet neradau kad atskirai parsiduodu, buvo tik akcija : pirk du: Floristika +Graziausios sodybos, uz abu 9 Lt, bet nieko gero tame Floristikoj tai ir nepirkau.
Mano petunijos ir pelargonijos dar neismestos, tegul zydi kolo nusals. Nezinau ar siemet bandysiu islaikyt svyranciasias, pernai vistiek "nugaiso", kruminiu tai pasiliksiu po viena kad butu flianciukams.

Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 10 08, 11:02)
As varciau zurnala Graziausios sodybos, man patiko, daug graziu nuotrauku  thumbup.gif ir aprasymu, bet neradau kad atskirai parsiduodu, buvo tik akcija : pirk du: Floristika +Graziausios sodybos, uz abu 9 Lt, bet nieko gero tame Floristikoj tai ir nepirkau....

aš mačiau BIG'e atskirai, berods apie 6 Lt kaina, bet tik pasigrožėjau vartydama ir pagalvojau, kad labai jau daug prikaupusi visko panašaus turiu, lygiai taip pat kažko nekopijuosiu, tad susilaikiau nuo pagundos... kitur pinigus išleisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 10 08, 09:23)
šilauogės man pačios skaniausios uogos  wub.gif
Va radau pasiskaitymui objektyviam  lotuliukas.gif
http://www.rojaussod...snis.php?id=294

lotuliukas.gif

paskaiciau, bet ten daugiau kaip priziuret, o va idomu kosk ju skonis. Isvaizda panasios i melynes, o skonis? g.gif nes as asmeniskai melyniu tai nelabai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 10 08, 12:07)
paskaiciau, bet ten daugiau kaip priziuret, o va idomu kosk ju skonis. Isvaizda panasios i melynes, o skonis?  g.gif  nes as asmeniskai melyniu tai nelabai megstu smile.gif

Man jos į mėlynes nepanašios.... net nežinau kaip apsakyti skonį lotuliukas.gif sunku lotuliukas.gif

už mėlynes žymiai didesnės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 08 spalio 2007 - 13:16
QUOTE(Žydriausia @ 2007 10 08, 14:07)
paskaiciau, bet ten daugiau kaip priziuret, o va idomu kosk ju skonis. Isvaizda panasios i melynes, o skonis?  g.gif  nes as asmeniskai melyniu tai nelabai megstu smile.gif

man jos šiek tiek primena mėlynes, tačiau ne tokios saldžios kaip prinokę mėlynės. Plius nedažo liežuvio. tongue.gif geriausia prieš apsisprendžiant nusipirkti paragauti - brangokos, tačiau apie liepą-rugpjūtį būna prekybos centyruose tokiais mažais indeliais pirkti. kaip tik paragavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 10 08, 12:24)
man jos šiek tiek primena mėlynes, tačiau ne tokios saldžios kaip prinokę mėlynės. Plius nedažo liežuvio. tongue.gif geriausia prieš apsisprendžiant nusipirkti paragauti - brangokos, tačiau apie liepą-rugpjūtį būna prekybos centyruose tokiais mažais indeliais pirkti. kaip tik paragavimui smile.gif

Man bent parduotuvinių skonis nepanašus į išaugintų sode tongue.gif bet paragavus bent panaši nuomonė susidarytų biggrin.gif aš tai jas mėgstu truputuką ne tokias persirpusias... tada jos tokio truputį rūgštoko skonio būna... wub.gif

Bet ką mes čia vien apie šilauoges užsisvajojom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 10 08, 09:39)
Taip kad šiandien kaip sudaužyta  doh.gif  Vadinasi nusipirk namą  doh.gif  doh.gif

o as sakau, neturi bedu nusipirk nama lotuliukas.gif

na ir as apie silauoges ikisiu trigrasi ax.gif
siaip augina draugas kelis krumus, tai vienos yra saldesnes, o kitos rugstesnes, bet siaip skonis, niam niam, lb skanu thumbup.gif kitames ir as bandysiu isigyti tu gerybiu ir vieta jau esu numacius kur tikrai joms patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
O man neatsakot verysad.gif
Atsakyti