Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(Zaneta75 @ 2007 10 04, 09:42)
As irgi kitiems metam galvoju augalu "salu" pasidaryti, nes pieva tokia istisine, kaip futbolo aikstele, biski gal gyvybes inesciau  g.gif
Tik mama sako, kad as optimiste ir su mazu vaiku kitamet dar nieko nespesiu pasidaryti...  g.gif Bet as pasiduoti neketinu: gana jau sia vasara del  nestuke.gif "neissidukau" kieme, kita met tikiuosi atsigriebti  ax.gif

Man irgi zydinciu augalu salos patinka rolleyes.gif thumbup.gif
Man pernai buvo gera vasara, kai vaikas dar naujagimis buvo, guli sau vezime visa diena lauke, as tik ji pamaitinu ir tiek blush2.gif O va siemet jau doh.gif I pati epicentra lenda, kur as ten ir jis. Ir aisku kupinas jegu mamai padeti. As raviu piktzoles, o jis rauna geras gelytes. As nuskabau nuzydejusius ziedus, o jis likusius wacko.gif Na ir laistyti su zarna beveik neimanoma doh.gif Su laistytuvu laksciau. Bet kad siemet tokia vasara, kad beveik to nereikejo. O kur reikejo sunus laistydavo su zarna rolleyes.gif
Offas konkretus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 10 01, 13:01)
spalio 01,ar patikesit - pas mane dar viskas zydi  doh.gif ka tik paveikslavau  ax.gif  mirksiukas.gif
user posted image

grazu thumbup.gif
Norejau paklausti: man patinkie tokio tipo lauko baldai, pas mus panashiu maciau ThomasPhilips parduotuvese, gal kas zinote ka "negero" apie ju devejimasi?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 10 03, 22:06)
(...)
Ismene - kolkas daug daug lapu.
(...)

Pas mane ish triju viena zydejo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 10 04, 09:59)
Man irgi zydinciu augalu salos patinka  rolleyes.gif  thumbup.gif
Man pernai buvo gera vasara, kai vaikas dar naujagimis buvo, guli sau vezime visa diena lauke, as tik ji pamaitinu ir tiek  blush2.gif O va siemet jau  doh.gif I pati epicentra lenda, kur as ten ir jis. Ir aisku kupinas jegu mamai padeti. As raviu piktzoles, o jis rauna geras gelytes. As nuskabau nuzydejusius ziedus, o jis likusius wacko.gif Na ir laistyti su zarna beveik neimanoma  doh.gif Su laistytuvu laksciau. Bet kad siemet tokia vasara, kad beveik to nereikejo. O kur reikejo sunus laistydavo su zarna  rolleyes.gif
Offas konkretus  blush2.gif

lotuliukas.gif
Vat ash irgi turiu vilciu kad vezime gules biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 10 04, 10:17)
Norejau paklausti: man patinkie tokio tipo lauko baldai, pas mus panashiu maciau ThomasPhilips parduotuvese, gal kas zinote ka "negero" apie ju devejimasi?

"negero" g.gif gal tik,kad labai sunkus,viena nepakelsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš dvi savaites nuaeravom žolę, patręšėm, dabar gausiai palijo, tai žolėėėėė doh.gif vasarą tokios nemačiau: ir aukšta, ir sodriai žalia..... duokdieve, spėt nupjauti laiku
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 10 04, 10:17)
grazu  thumbup.gif

Mes nesenai pirkom is TP toki suola su rudu remu, nes yra ir su zaliu, man labai jis patinka wub.gif O del sunkumo nezinau, as ir nebandziau jo kilnoti, vyras surinko ir viskas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2007 10 04, 13:10)
Prieš dvi savaites nuaeravom žolę, patręšėm, dabar gausiai palijo, tai žolėėėėė doh.gif vasarą tokios nemačiau: ir aukšta, ir sodriai žalia..... duokdieve, spėt nupjauti laiku

Na iki pavasario reikia nepamirsti apie ta masina kur nuomotis yra, ir nepamirsti to zodzio: nuaeravom biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 10 04, 13:10)

būtinai prisitaikykit nupjauti, nes kaimynas vienais metais vargo pavasarį, kai po žiemos buvo likusi pagulusi ir įsimetė kažkoks ten pelėsis... kai kur net atsėjinėti teko doh.gif
beje, o jūs tręšėt rudeninėmis trąšomis? paprastai jose būna labai mažas azoto kiekis, kažkur N-P-K santykis apie 2-10-10 ir augimo rudeniui jau labai stipriai neskatina, tik priduoda vidinės stiprybės tinkamai pasiruošti žiemai ir sveikai peržiemoti
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 10 04, 13:20)
Mes nesenai pirkom is TP toki suola su rudu remu, nes yra ir su zaliu, man labai jis patinka  wub.gif O del sunkumo nezinau, as ir nebandziau jo kilnoti, vyras surinko ir viskas  thumbup.gif

Papildyta:
Na iki pavasario reikia nepamirsti apie ta masina kur nuomotis yra, ir nepamirsti to zodzio: nuaeravom  biggrin.gif

Man tai su zaliais remais grazu wub.gif Man ir tos visokios zalsvos statuleles be proto grazu wub.gif (matyt vasaros praleistos Kopenhagoj savo padare - ten senoviniu pastatu labai daug zaliais stogais thumbup.gif )

Mes spejom puse kiemo sutvarkyti doh.gif tiksliau MB taip spejo ax.gif Puse vejos nupjove, isgrebliavo, patreshe rudeninem trasom... dabar puse zalia puse nelabai doh.gif Jau itariu ta antroji puse taip gali ir likti jei lietus nesiliaus ir atshals doh.gif
Atsakyti
tie suolai iš TP nelabai tinkami mūsų klimato sąlygoms, ketaus rėmas ir pertvarėlės skyla, trupa didelėje minusinėje temperatūroje.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 10 03, 10:29)
Na aš irgi pasirodysiu savo savaitės darbą  mirksiukas.gif  Prašom, jūsų komentarai kas ne taip... Tik apsižioplinau tuom, kad pagal juodus akmenukus susodinau krokus įvairių spalvų ir nebegalėjau dengti to audeklo po akmenukais, taip kol kas teks būti taip... 

Tikrai labai gražu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 10 04, 09:59)
O va siemet jau  doh.gif I pati epicentra lenda, kur as ten ir jis. Ir aisku kupinas jegu mamai padeti. As raviu piktzoles, o jis rauna geras gelytes. As nuskabau nuzydejusius ziedus, o jis likusius wacko.gif Na ir laistyti su zarna beveik neimanoma  doh.gif Su laistytuvu laksciau. Bet kad siemet tokia vasara, kad beveik to nereikejo. O kur reikejo sunus laistydavo su zarna  rolleyes.gif
Offas konkretus  blush2.gif

tu cia apie mano maziu parasei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 04, 13:31)
tie suolai iš TP nelabai tinkami mūsų klimato sąlygoms, ketaus rėmas ir pertvarėlės skyla, trupa  didelėje minusinėje temperatūroje.

vat vat ir mano lokatoriai apie tai kazka yra nugirde, todel ir klausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 10 04, 14:08)
vat vat ir mano lokatoriai apie tai kazka yra nugirde, todel ir klausiau  g.gif

kiek pati mačiau, tai kai kurie suolai jau TP brokuoti stovi, bet benaršant internete radau štai ką:
Ketaus liejinių pasaulis
čia galima ir patiems susikonstruoti tokius suolus:
user posted image
suolų kojos
ir stalus prie jų
user posted image
stalų kojos

tai va, kuom jolaxus D. Riešė buvo įstrigus, o gi kažkada ieškojau ketaus liejinių ir kaip tik ten yra to gėrio, uh, pagaliau prisiminiau lotuliukas.gif
Atsakyti