Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

Dar idesiu vaizdu is serijos "augalai ir akmenys":

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 rugsėjo 2007 - 11:56
Man atrodo kad ne tokia pati. Pas mane Pinus sylvestris 'Globosa Virides".
Vida 777, tikrai labai gražu. Gal čia nauja manija, bet man akmenys ir augalai - labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 22 rugsėjo 2007 - 12:14
Labukas 4u.gif ,
gal patarsit kaip su šungrybiais vejoj kovoti g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu patarimo apie avietes ax.gif Girdėjau apie daugiaderles avietes, kurių uogyčių dar ir dabar yra bigsmile.gif Nu bet internete jokios informacijos nerandu doh.gif Gal jus galite man padėti? Kas čia per avietės tokios?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Paieškok apie remontantines avietes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2007 09 22, 17:10)
Sveikos,

Noriu patarimo apie avietes  ax.gif  Girdėjau apie daugiaderles avietes, kurių uogyčių dar ir dabar yra  bigsmile.gif  Nu bet internete jokios informacijos nerandu  doh.gif  Gal jus galite man padėti? Kas čia per avietės tokios?
Ačiū  4u.gif

Vienos iš geriausių šiuo metu yra "Polka", jos saldžios, o yra panašios "Poliana", bet ne tokios skanios, pirk pas rimtus augintojus, nes turguose dažnai ant Polianos Uždeda Polka ir prekiauja.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 22, 18:49)
Vienos iš geriausių šiuo metu yra "Polka", jos saldžios, o yra panašios "Poliana", bet ne tokios skanios, pirk pas rimtus augintojus, nes turguose dažnai ant Polianos Uždeda Polka ir prekiauja.

aš Kojelavičiuj nusipirkau kažkokią norvegišką avietę, labai gyrė, o uogos tokios didelės, gražios kabojo, žiūrėsiu, kas bus...
Atsakyti
Vida777, jau kaip gražu..... wub.gif wub.gif wub.gif
Man antra foto tokia išsvajota... ak... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 09 22, 21:31)
Man antra foto tokia išsvajota... ak...  wub.gif

bet kad ten grynas pimpalas!!! hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
rudenėlis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 22, 21:40)
bet kad ten grynas pimpalas!!! hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

man tai asociacijos tokios labiau į ..saulės laikrodį unsure.gif Anw, na ir mintys pas tamstą lotuliukas.gif

Išdykėle, patiko vaizdeliai iš tavojo kiemo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 22, 21:44)
man tai asociacijos tokios labiau į ..saulės laikrodį  unsure.gif Anw, na ir mintys pas tamstą  lotuliukas.gif

sarmata, bet pirma mintis būtent tokia buvo...... blush-anim-cl.gif
prisiminiau vieną baisią istoriją, kaip sibiro tremtinį-vaiką 'raudonieji' pedagogai ir speciali į mokyklą atvykusi komisija testavo ir liepė ant lentos parašyti tą žodį, kurį dažniausiai matome, kuris labiausiai užsifiksavęs, kurį visi žino ir tas vaikas (mergaitė) nė už ką jo nerašė, užtraukė mokytojai žiaurią gėdą ir tik vėliau paaiškėjo, kad reikėjo rašyti Xleb, o vaikas visą vaikystę ant sienų matė išpaišyta Xui...... mokytoja tą supratus verkė ir atsiprašinėjo tos kelių metų mergaitės!!!
nu aš čia ne į temą..
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2007 09 22, 17:28)
Paieškok apie remontantines avietes smile.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 09 22, 17:49)

QUOTE(Manyka @ 2007 09 22, 20:13)
aš Kojelavičiuj nusipirkau kažkokią norvegišką avietę, labai gyrė, o uogos tokios didelės, gražios kabojo, žiūrėsiu, kas bus...

Ačiū 4u.gif aciuks.gif
Labai faina, kad gali pas jus ateiti ir visada sulaukti pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti