Dar idesiu vaizdu is serijos "augalai ir akmenys":
Man atrodo kad ne tokia pati. Pas mane Pinus sylvestris 'Globosa Virides".
Vida 777, tikrai labai gražu. Gal čia nauja manija, bet man akmenys ir augalai - labai gražu
Vida 777, tikrai labai gražu. Gal čia nauja manija, bet man akmenys ir augalai - labai gražu
Labukas ,
gal patarsit kaip su šungrybiais vejoj kovoti
gal patarsit kaip su šungrybiais vejoj kovoti
Sveikos,
Noriu patarimo apie avietes Girdėjau apie daugiaderles avietes, kurių uogyčių dar ir dabar yra Nu bet internete jokios informacijos nerandu Gal jus galite man padėti? Kas čia per avietės tokios?
Ačiū
Noriu patarimo apie avietes Girdėjau apie daugiaderles avietes, kurių uogyčių dar ir dabar yra Nu bet internete jokios informacijos nerandu Gal jus galite man padėti? Kas čia per avietės tokios?
Ačiū
Paieškok apie remontantines avietes
QUOTE(Parazituke @ 2007 09 22, 17:10)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū
Vienos iš geriausių šiuo metu yra "Polka", jos saldžios, o yra panašios "Poliana", bet ne tokios skanios, pirk pas rimtus augintojus, nes turguose dažnai ant Polianos Uždeda Polka ir prekiauja.
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 22, 18:49)
Vienos iš geriausių šiuo metu yra "Polka", jos saldžios, o yra panašios "Poliana", bet ne tokios skanios, pirk pas rimtus augintojus, nes turguose dažnai ant Polianos Uždeda Polka ir prekiauja.
aš Kojelavičiuj nusipirkau kažkokią norvegišką avietę, labai gyrė, o uogos tokios didelės, gražios kabojo, žiūrėsiu, kas bus...
Vida777, jau kaip gražu.....
Man antra foto tokia išsvajota... ak...
Man antra foto tokia išsvajota... ak...
QUOTE(Manyka @ 2007 09 22, 21:40)
man tai asociacijos tokios labiau į ..saulės laikrodį Anw, na ir mintys pas tamstą
Išdykėle, patiko vaizdeliai iš tavojo kiemo
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 22, 21:44)
man tai asociacijos tokios labiau į ..saulės laikrodį Anw, na ir mintys pas tamstą
sarmata, bet pirma mintis būtent tokia buvo......
prisiminiau vieną baisią istoriją, kaip sibiro tremtinį-vaiką 'raudonieji' pedagogai ir speciali į mokyklą atvykusi komisija testavo ir liepė ant lentos parašyti tą žodį, kurį dažniausiai matome, kuris labiausiai užsifiksavęs, kurį visi žino ir tas vaikas (mergaitė) nė už ką jo nerašė, užtraukė mokytojai žiaurią gėdą ir tik vėliau paaiškėjo, kad reikėjo rašyti Xleb, o vaikas visą vaikystę ant sienų matė išpaišyta Xui...... mokytoja tą supratus verkė ir atsiprašinėjo tos kelių metų mergaitės!!!
nu aš čia ne į temą..
QUOTE(zujka @ 2007 09 22, 17:28)
Paieškok apie remontantines avietes
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 22, 17:49)
QUOTE(Manyka @ 2007 09 22, 20:13)
aš Kojelavičiuj nusipirkau kažkokią norvegišką avietę, labai gyrė, o uogos tokios didelės, gražios kabojo, žiūrėsiu, kas bus...
Ačiū
Labai faina, kad gali pas jus ateiti ir visada sulaukti pagalbos