Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(Tina* @ 2007 09 30, 22:02)
O daugiau reportazu is Senuku muges nebus?  verysad.gif

Gal zinot, kur parduoda persikus / abrikosus? Nezinau, kuri tiksliai LT sodina, tai rasau per bruksni.

Ir vienus ir kitus augina LT, tik persikai lepesni.
Atsakyti
O kas juos parduoda?
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 09 29, 10:07)
Siūlyčiau pasodinti. Svarbu, kad nebūtų užmirkstanti dirva,  parink saulėtą vietą. Pas mane puikiai žiemoja nedengtos. Gyvenu pajūrio pusėje. Tai kur ryčiau ar šiauriau gal reiktų žiemą apsaugoti g.gif

pas mane levandos auga saulės atokaitoj visiškai negerintame žvyro-priemolio dirvožemyje, ir nei aš jų dengiu nei kitaip "popinu". Tiesa, aš jas sėjau sėklomis, gal pasodinus tai pirmai žiemai ir verta pridengti, kad įsitvirtintų unsure.gif

QUOTE(rena @ 2007 09 30, 15:52)
na tai idedu savo kalna ax.gif ...

na kai jau viskas sužels sužaliuos tai užtikrintai galėsi ruošti paraišką dalyvauti gražiausios sodybos konkurse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 01, 09:10)
O kas juos parduoda?

Pavasarį ir persiką ir abrikosą pirkom Vydūno alėjoj, priešais KTU bendrikus, man atrodo ten Zapyškio medelyno. Labai gražūs dabar sulapoję abu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 01, 08:10)
O kas juos parduoda?

Zinau kad lapuociais prekiauja Amsiejaus medelynas prie Ringaudu, as vaziuosiu pas ji agrastu besepygliu ir juodu serbentu, nezinau tiksliai ka dar turi, bet jis pats sako kad visokiu lapuociu medeliu ir dekoratyviniu turi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 01, 07:10)
O kas juos parduoda?

Pavasarį ir persikus, ir abrikosus pirkau Zapyškio medelyno fil. Klaipėdoje prie "Arenos" - tai labai gražiai žaliavo visą vasarą, o dabar jau raudonuoja lapai. Bet vakar taip susinervinau, kad abrikosai, persikai ir kriaušė (visi keturi kraštiniai) apgraužti jau zuikių doh.gif Nu nevidonai, dar pilna žolės o jie jau smaginasi doh.gif Net kuolai taip nuskabtuoti, parodo bestijukai kaip dantis galanda doh.gif Jau vakar patepėm tepalu ir apvyniojom tokiu plastikine spyrale. Pirkom "Senukuose", ar kas išbandę, normaliai laiko per žiemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 01 spalio 2007 - 09:18
QUOTE(Wolke @ 2007 09 30, 18:49)
eik sau  bigsmile.gif padirbejo tavo diedas  thumbup.gif

na ne vienas aisku dirbo su draugu, tiksliau jo ten daugiau ideju biggrin.gif
aciuks.gif
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 30, 18:51)
Fantastika  thumbup.gif  net negaliu patikėti, kad čia ta pati "meškutė"  blink.gif  Nu aš net pavydžiu (draugiškai  blush2.gif )tų kalniukų.

aciuks.gif

QUOTE(as mamyte @ 2007 09 30, 21:22)
čia pirmas mano darbas - a la apželdinimo pvz  biggrin.gif įdedu įvertinimui, gal ką reiks persodint  unsure.gif

man lb fainiai, tik as dar koki viena sliauzianti pasodinciau ax.gif

QUOTE(emiliuks @ 2007 09 30, 21:34)
nepykit, jei pasiskolinsiu koki gabaliuka jusu sukurto turto....

pas mus cia visos vienodom ligom apserga lotuliukas.gif
pavasary jei pamatysi pilna kiema kroku, perkunropiu ir nauja manija atejus nortenziju, tai zinok, kad cia SM mamkos lotuliukas.gif

Papildyta:

QUOTE(Dukra @ 2007 09 30, 22:03)
Grazu cia, o pavasari bus dar graziau wub.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 30, 22:09)
Man turbūt fantazijos pritrūko, bet niekaip nesuprantu kur jūs pas reną tą meškutę matot, man rods ten visai kita vieta, nei anksčiau rodė. Lyg ir nebuvo anksčiau tokios didelės daubos.  doh.gif Uh  biggrin.gif

aciuks.gif
siaip cia tas pats kalnas "meskute" ax.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 10 01, 08:22)
na kai jau viskas sužels sužaliuos tai užtikrintai galėsi ruošti paraišką dalyvauti gražiausios sodybos konkurse thumbup.gif

nu bet as vistiek savo trigrasi tai ikisiu, man reik kazko dar zydincio, reikia dar zibintu ax.gif o kita vasara dar kokiu ir vazoniku pristatysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 10 01, 08:36)
Pavasarį ir persiką ir abrikosą pirkom Vydūno alėjoj, priešais KTU bendrikus, man atrodo ten Zapyškio medelyno. Labai gražūs dabar sulapoję abu.

mes pirkom persikus zapyskio medelyne(vazonuose) pries tris metus
siemet jau valgėm- skonis pasaka(su parduotuviniai nepalyginsi) vienas prinoko liepos pabaigoj(kokiu 30persikų- mazdaug parduotuviniu dydžio, bet sultingi.. kitas rugpjūčio vidury- tik 12 persikų bet dideli bigsmile.gif vienu žodžiu labai jais patenkita, o abrikosus pirkau ziemet is LŽUA, ankščiau auginau - tai visai nieko ax.gif
Atsakyti
spalio 01,ar patikesit - pas mane dar viskas zydi doh.gif ka tik paveikslavau ax.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 30, 18:37)
ojiesaw  blush-anim-cl.gif Tai, kad čia visai ne į temą būtų, o ir darau jį "iš akies" ( ryt gal prisiruošiu, surašysiu ir įdėsiu čia nuorodą wink.gif )

Taigi, prisiduodu: vakar nusipirkau siaubūlingai gražių viržių ir rudenį žydinčią eriką. Vat šitų dviejų niekad nemėgau ir net minties nebuvo kada nors įsigyti - prisišnekėjau tsakant  lotuliukas.gif Dar įsigijau Miscanthus Variegata ir Leucothoe walteri Reinbow.

Ai, tiesa, ir dar du agrastų krūmus ir kriaušę įsitaisėm. Per tą skubėjimą namie nepasirinkau info, o Senių mugėj jau vietoj sprendėm ką pirkti, atvažiavau namo ieškoti info - ir tokių rūšių nerandu. Prisidirbau bėdos, jaučiu  blush-anim-cl.gif  laugh.gif

Rudenį žydinti erika nežiemoja pas mus schmoll.gif jei nori išlaikyt sodink į vazonėlį ir šviesiai ir vėsiai max 5 laipsniai šalčio patalpoje.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 01, 13:06)
Rudenį žydinti erika nežiemoja pas mus  schmoll.gif  jei nori išlaikyt sodink į vazonėlį ir šviesiai ir vėsiai max 5 laipsniai šalčio patalpoje.

oj, kaip ačiū, kad perspėjai aciuks.gif . Ką padarysi, teks išsikast, o pavasarį - atgal.

Atsakyti
Nieko ypatingo, bet man kaip grazu ax.gif , kadangi buvo cia kaip ir visur statybose smelio kruva, turejom deti ta kampa trinkelemis, bet paskutiniu momentu sumastem geliu kampeli padaryti. Akmenukai keli mazi irgi is statybu nugvelbti, susodinau visokias samaneles, mini krumelius, aplink akmenukus kroku ir mini tulpiu prisodinau. Gal pavasari kokiu mulciu uzpilsiu.
user posted image

user posted image
Atsakyti