Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(rena @ 2007 09 30, 15:52)
na tai idedu savo kalna ax.gif

eik sau bigsmile.gif padirbejo tavo diedas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 30, 14:52)

Fantastika thumbup.gif net negaliu patikėti, kad čia ta pati "meškutė" blink.gif Nu aš net pavydžiu (draugiškai blush2.gif )tų kalniukų.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 30, 16:52)

Vau, Rena wub.gif nu ir kalnas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaukiu savo MB, ir aš tokio noriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 30, 14:52)

oooo... jau matau kaip gražu bus, kai visko "prižels" wub.gif

Mes irgi gerai padirbėjom, mama padėjo, tai ir obelaitę koloninę pasisodinom, šilauogę, sidabražolę, juodaji serbentą, krūvą krokų, tulpių, aguonas tas nelemtas, beje, ta, kuri balta - buvo viena maža šaknyte, o kur raudona - visas jų kupstas ir dar atskirai gal šešios kokios, tokio dyžio kaip viena baltosios aguonos blink.gif nu tai prikaišiojau jos visur, žiūrėsiu kas bus ax.gif Ir dar kuom esu patenkinta - tai savo mažučiu kampeliu, nieko jis neypatingas, bet palyginus su tuo, kad dar prieš mėn čia buvo žvyras tai žiūriu, negaliu atsižiūrėt wub.gif ir apskritai, čia pirmas mano darbas - a la apželdinimo pvz biggrin.gif įdedu įvertinimui, gal ką reiks persodint unsure.gif
user posted image

Tiesa, nusipirkau ta tvorele is mediniu puskuoliuku, prie medzio centro, kur augalu daug daug, beje - graziausia mano matyta lauko augalu prekyviete, ir pasirinkimas labai didelis ir kainos nieko, tai ta tvorele -2,5m. - 30lt, seniuose 2m- 17 litu, bet kuoliukai per pus smulkesni, šiaip nieko visai regis bus, dabar derinu prie tvoros spalvos ax.gif ir suku galvą kaip smėlio atsitempti, taip norisi, kad kažkas atvežtų, bet taip nesinori mokėt... blush2.gif teks atrodo imt kibirus ir tūsytis pačiai doh.gif
Atsakyti
labukas, nuostabiosios sodininkes...na, grazu cia pas jus...trumpam zvilgtelejau i temike ir nebegaliu akiu atitraukt....pas mane sklypas 17 aru...niekaip neiseina savo mintin sutvarkyt, nepykit, jei pasiskolinsiu koki gabaliuka jusu sukurto turto....nors siemet dar namuose remontai neuzbaigti, gali tekti su aplinka dar ir palaukt..
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 30, 15:52)

Grazu cia, o pavasari bus dar graziau wub.gif

Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 09 30, 20:34)
labukas, nuostabiosios sodininkes...na, grazu cia pas jus...trumpam zvilgtelejau i temike ir nebegaliu akiu atitraukt....pas mane sklypas 17 aru...niekaip neiseina savo mintin sutvarkyt, nepykit, jei pasiskolinsiu koki gabaliuka jusu sukurto turto....nors siemet dar namuose remontai neuzbaigti, gali tekti su aplinka dar ir palaukt..

Manzu, kad jei pyktų, tai nei viena nerodytų - tupėtų apsiglėbę savo grožį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 30, 22:04)
Manzu, kad jei pyktų, tai nei viena nerodytų - tupėtų apsiglėbę savo grožį  biggrin.gif

lotuliukas.gif tai yra kas rodo, o yra kas slepia ( po 9 užraktais biggrin.gif )

Man turbūt fantazijos pritrūko, bet niekaip nesuprantu kur jūs pas reną tą meškutę matot, manrods ten visai kita vieta, nei anksčiau rodė. Lyg ir nebuvo anksčiau tokios didelės daubos. doh.gif Uh biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 30, 21:22)

Ir dar kuom esu patenkinta - tai savo mažučiu kampeliu, nieko jis neypatingas,

O cia mulcas ar skaldele?

Pilnai tave suprantu, as irgi esu toki maza kampeli isirengus, kiti pamate sako kas cia tokio, o man ten tiek daug darbo ideta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 30, 20:22)
įdedu įvertinimui, gal ką reiks persodint  unsure.gif
user posted image

Na ir ką - puikiai pavyko thumbup.gif tik man norėtūsi ddar vieno, nors ir mažesnio akmenėlio tam į kompaniją. Dabar jis toks vienišas ir pačiam centre. g.gif
Dar norėjau paklausti kur gėlyno fasadas - čia iš kur nuotrauka daryta? T.y. ar nebus žiūrima dažniausiai iš tos pusės kur susodinti spygliuočiai.
Atsakyti
O daugiau reportazu is Senuku muges nebus? verysad.gif

Gal zinot, kur parduoda persikus / abrikosus? Nezinau, kuri tiksliai LT sodina, tai rasau per bruksni.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 30, 21:09)
O cia mulcas ar skaldele?

Mulčias, pušų žievės, vidutinė "frakcija"

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 30, 21:12)
1.Na ir ką - puikiai pavyko  thumbup.gif tik man norėtūsi ddar vieno, nors ir mažesnio akmenėlio tam į kompaniją. Dabar jis toks vienišas ir pačiam centre. g.gif
2.Dar norėjau paklausti kur gėlyno fasadas - čia iš kur nuotrauka daryta? T.y. ar nebus žiūrima dažniausiai iš tos pusės kur susodinti spygliuočiai.

1. Mano mintis skaitai bigsmile.gif galvojau i kraštelį ten padėsiu, bet niekur neradau padabnesnio, gražesnio truputėli 4u.gif
2. ne, daniausiai ir bus žiūrima iš šitos pusės, čia prieky bus trinkeles ar kažkas kita, na, vienžo takelis ir dar terasa nedidelė prie namo, tai beveik šituo kampu bus matomas
Atsakyti