Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 09 27, 10:05)
Sveikutės, darbininkėlės  4u.gif

Rašau su prašymu.... verysad.gif

Gal kuri turit užsilikusią kokią knygą/knygas susijusias su agronomija?
(Agronomijos pagrindai, Dirvožemis ir pan.)
(leidimo metai nesvarbu)

Niekur negaliu gauti... o taip reikia... matyt mano ir dėstytojos auros nesutampa, nes aš neiko nesugebu pas ją suprast.... be to, ji toks žemės žmogus, jai dėstyt taip nesiseka....  verysad.gif  jau net visa grupė nori prieš ją sukilt.... labai mėtosi ji...

pasiguodžiau  rolleyes.gif

Tai gal kas galit parduot knygučių? arba paskolint? (už užstatą biggrin.gif )

Išsitrink žinutes, negaliu įšsiųsti tau AŽ, nes rašo pilna dėžutė.
Atsakyti
na va, per pietus "prakrėčiau" Ukmergės g. Thomas Philipps parduotuvę, nugriebiau pora tokių nelabai gilių (apie 20-25 cm gylio), bet plačių ir, svarbiausia, keraminių vazonų, tad bus galima į žemę žiemai įkasinėti nebijant, kad sutrūkinės nuo šalčio. Teks dabar svarstyti ką čia į juos pasodinti, gal tas pačia hotunijas žiemai įkurdinti įkasus į žemę.... g.gif ar tulpių vėl kitam pavasariui g.gif
Beje, dar labai įdomi viena detalė tinkama tvarkantis namų aplinką užkliuvo - apvali grindinio plytelė su fluorescencinėmis detalėmis. Plytelės skersmuo apie 30 cm, gal apie 1-1,5 cm storio, pagrindinė medžiaga kažkokia kaip akmens masė, bet padengta žvilga lyg žalvaris, yra 3-jų dizaino rūšių, vienoje saulės siluetas iš tos šviečiančios medžiagos, kitose dviejose mėnulis su žvaigždėmis skirtingai įkomponuotas. Vienos kaina apie 18 Lt, bet tokių daug ir nereikia - takelyje kur kokias 3 įkomponavus naktį gražiai spindėtų manau. jos ten be jokių elementų, tiesiog pati medžiaga akumuliuoja šviesą ie naktį išspinduliuoja. Jaučiu vyrui pardavinėsiu idėją pritaikyti kur nors cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 rugsėjo 2007 - 12:29
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 28, 09:02)
Prašom:
Kaip matai, per LT eina trys zonos wink.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imra: 28 rugsėjo 2007 - 12:42
Sveikutes, noriu paklausti ar ne pervelu sodinti serbentus, trešnes , kriaušes.Jeigu nepervelu gal kas patarsite kokias veisles rinktis , kad ne tuščiai auginti.
Ir dar noriu paklausti, pirma karta auginu kanas , kada jas reikia iskasti ir kur jas laikyti, ar daugiabucio namo sklepas tiks ar jos ten nenugaiš.
Ačiu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš ir su panašia problema, kokias obelų (vasarinių, rudeninių) veisles ir kriaušių veisles patartumėte sodinti g.gif ? Pirkti paprastas ar taip populiarias žemaūges?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 28 rugsėjo 2007 - 12:55
QUOTE(makausike @ 2007 09 28, 13:47)
Sveikutes, noriu paklausti ar ne pervelu sodinti serbentus, trešnes , kriaušes.Jeigu nepervelu gal kas patarsite kokias veisles rinktis , kad ne tuščiai auginti.
Ir dar noriu paklausti, pirma karta auginu kanas , kada jas reikia iskasti ir kur jas laikyti, ar daugiabucio namo sklepas tiks ar jos ten nenugaiš.
Ačiu.

va ką pamenu, tai pamenu. Knifofija rašė, kad geriausia auginti Jedriona juoduosius serbentus.

QUOTE(-Rassa- @ 2007 09 28, 13:53)
Sveikutės 4u.gif

Aš ir su panašia problema, kokias obelų (vasarinių, rudeninių) veisles ir kriaušių veisles patartumėte sodinti  g.gif ? Pirkti paprastas ar taip populiarias žemaūges?

iš rudeninių man pačiai skaniausi obuoliai yra Bogatyr ir Antaniniai. Pirmieji ir valgyt skanūs, antrieji labai tinka į obuolių pyragą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 28, 13:59)
va ką pamenu, tai pamenu. Knifofija rašė, kad geriausia auginti Jedriona juoduosius serbentus.
iš rudeninių man pačiai skaniausi obuoliai yra Bogatyr ir Antaniniai. Pirmieji ir valgyt skanūs, antrieji labai tinka į obuolių pyragą  bigsmile.gif

Ačiu o ar dabar dar galima sodinti , nes kazkaip visada lygtai pavasari tėvai sodindavo
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 28, 12:59)
iš rudeninių man pačiai skaniausi obuoliai yra Bogatyr ir Antaniniai. Pirmieji ir valgyt skanūs, antrieji labai tinka į obuolių pyragą  bigsmile.gif

Va, va ir aš jau viską susiruošiau - einu kepti obuolių pyragą tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 28, 12:27)
na va, per pietus "prakrėčiau" Ukmergės g. Thomas Philipps parduotuvę, nugriebiau pora tokių nelabai gilių (apie 20-25 cm gylio), bet plačių ir, svarbiausia, keraminių vazonų, tad bus galima į žemę žiemai įkasinėti nebijant, kad sutrūkinės nuo šalčio.

O man atrodo kad keramikiniai ir žemėje įkasti suskilinės g.gif plasmasiniai tai ne.
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 09 28, 14:07)
Ačiu o ar dabar dar galima sodinti , nes kazkaip visada lygtai pavasari tėvai sodindavo

nu kaip, kitiems sunku patart, bet pati tai tikrai dar sodinsiu, tik tiek, kad vėliau dengsiu pirmai žiemai wink.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 28, 14:13)
Va, va ir aš jau viską susiruošiau - einu kepti obuolių pyragą  tongue.gif

nu va, einu ir aš tadu greit doroti obuolius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 28, 14:13)
..O man atrodo kad keramikiniai ir žemėje įkasti suskilinės  g.gif  plasmasiniai tai ne.

tai kad atlaiko, pernai lygiai tokiame tulpės žiemojo įkastos. Ten moliniai vazonai, neglazūruoti, paprasti tokie, gal glazūra skilinėja, o tokie atlaiko lyg niekur nieko
Atsakyti
Aaaa, tada žinosiu, nes aš kaip tik todėl kad netruktų, sodinau į plasmasinį
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2007 09 28, 13:53)
Sveikutės 4u.gif

Aš ir su panašia problema, kokias obelų (vasarinių, rudeninių) veisles ir kriaušių veisles patartumėte sodinti  g.gif ? Pirkti paprastas ar taip populiarias žemaūges?

Iš rudeninių obuolių būtinai nusipirkit auksį, labai skanus ir laikosi panašiai iki naujų metų, bet mes iki lapkričio vidurio sudorojam. kriaušė nebloga Jūratė ir rudeninė sviestinė. Visus lapuočius galima sodinti iki užšalimo, o ir dengti jų nebūtina. Štai spygliuočiams jau riba artėja, bet iki spalio vidurio dar galima sodint.
Atsakyti