Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(rena @ 2007 09 27, 15:11)
o kur vln yra Thomas Philips g.gif

Žirmūnuose turbūt jau supratai kur, tikslus adresas Žirmūnų 66
kita Pašilaičiuose, Ukmergės 280 b, šalia Renault ir Volvo salonų, už KEMI nugaros, nuo gatvės ne itik "šviečia", bet sakyčiau yra kažkokia rodyklė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 rugsėjo 2007 - 14:16
QUOTE(Gaurė @ 2007 09 27, 13:25)
Kur bus? Kuriuose Senukuose?

Draugystes g.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 27, 15:15)
Žirmūnuose turbūt jau supratai kur, tikslus adresas Žirmūnų 66
kita Pašilaičiuose, Ukmergės 280 b, šalia Renault ir Volvo salonų, už KEMI nugaros, nuo gatvės ne itik "šviečia", bet sakyčiau yra kažkokia rodyklė g.gif

na mazdaug supratau bigsmile.gif
aciuks.gif cia tau balioncikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 27, 13:56)
tu ir taip vis nuolaidom apsiperki ir tau viskas gerai isauga blush2.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

A is kur taip nustatei? lotuliukas.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 09 27, 14:14)
Diktonas jau pradeda mest lapus, jie parudavę. iššalti tikrai neiššals., truputį aplink jį paberk kokių medžio pelenų ar kitokių nurūgštinančių priemonių.

Man keista kad jis ne kiek nepaaugo nuo to laiko, kai vasaros pradzioj ji pasodinau. Sakau gal ko truksta g.gif Kaip koks plastmasinis - nei gaista, nei auga. O gal tikrai netikras? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 09 27, 16:49)
Draugystes g.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 27, 14:28)
dar tiesa, Knifofija, kaip manai ar pavyktų riboti tos hotunijos laisvę jei apjuosti jai skirtą plotelį plastmasine juosta? ar kai šaknis tiek giliai leidžia tai iš tokio gylio ir išleidžia atžalas į žemės paviršių? ax.gif
o šiaip tai tas pirkinys buvo įkvėptas išdykėles mini alpinariumo vaizdelio kur prieš kelias dienas demonstravosi mirksiukas.gif 
sakiau papirksiu margalapį kokį, šalia pilką eraičiną priderinsiu, dar kažką ir netgi turėjau mintį tokį "bliūdą" su keliais paderintais augalėliais nuvežti ir įkasti kapuose iki kraštų, o aplink ar skaldele kokia apipilti ar pan... va tokia mintis buvo, bet ar ją realizuosiu tai dar pamatysim... ax.gif

Ribojimas nepadės, nes šaknytės gilios ir keliauja kur nori lotuliukas.gif Bandyk sodinti į kokį nors indą su dugnu, kuriame pribadyk daug miniatiūrinių skylučių Arba į dėk metalinį sietelį kaip rėčiui. Taip neesu bandžius tik dabar sumasčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 09 27, 18:04)
A is kur taip nustatei?  lotuliukas.gif
Man keista kad jis ne kiek nepaaugo nuo to laiko, kai vasaros pradzioj ji pasodinau. Sakau gal ko truksta  g.gif Kaip koks plastmasinis - nei gaista, nei auga. O gal tikrai netikras?  lotuliukas.gif

Jis ir neturėjo paaugti, koks išauga iki gegužės vidurio toks ir lieka, tik kitais metais išlįs dvigubai didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 09 27, 18:28)

Nera uz ka.Dar bus muge lyg ir prie Megos ,bet lyg tai ne si savaitgali.
Kam idomu,galima pasiskambinti i Senuku informacija ir pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 26, 21:16)
Kazkaip staiga sove mintis apie astrus (ne astras, o astrus), jie atrodo kaip gyvatvore, ilgai zydi, yra ir zemaugiu, nereiklus. Gal zinoves akmenimis apmetys uz sia ideja  tongue.gif

Liuksusinė idėja thumbup.gif thumbup.gif Jų yra įvairaus aukščio. Ir gyvatvorė, ir daugiametė, ir dar žydi.

Papildyta:
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 09 27, 09:05)
Gal kuri turit užsilikusią kokią knygą/knygas susijusias su agronomija?
(Agronomijos pagrindai, Dirvožemis ir pan.)
(leidimo metai nesvarbu)

Rytoj paieškosiu, nors abejoju unsure.gif Lygtai visas imdavau žemkės bibliotekoj g.gif
Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 27, 07:49)
Nemėgsti tujų? Sodink bukmedžius. Galėsi formuoti kaip nori, kad nebūtų aukšti. Ir tarp bukmedžių bei braškių sodink vienmetes, pagal skonį: našlaites, serenčius ir t.t.

Man buksmedžiai nelabai patinka dėl to, kad jie kartais apšąla arba nudega saulėje antroje žiemos pusėje, kai saulė jau šildo, o žemė dar įšąlusi. Tiksliau man patinka kaijie gražiai auga, bet pas mane po žiemos dalis jų šakų nurunda ir būna nedekoratyvios.
Tarp kitko, tai yra be galo nuodinagas augalas.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 27, 12:44)
šiandien turiu naują pirkinį  rolleyes.gif
jau buvau beklausianti jūsų, ką aš čia būsiu nukirtusi, nes pardavėja nežinojo tikresnio pavadinimo nei "chameleonas", bet šiek tiek prasigooglinau ir aptikau, kad tai Houttuynia cordata `Chameleon`
va kokis daiktas:
radau rojaus soduose prieštaringų vertinimų, kažkas sako kad mėgsta drėgmę, iššąla šaltomis žiemomis, kai kas sako, kad visai nereikli.  blink.gif Pardavėja sakė, kad ypatingų sąlygų nereikalauja, bet iššąla tik jei laabai šalta žiemą...Gal ir iš jūsų kas esat susidūrę su šiuo chameleonu?

Ar ne paslaptis kiek mokėjai? Aš jau daug metų auginu šitą gėlytę. Tikrai labai nereikli ir neiššąlo net per pačias šalčiausias žiemas. Niekada nedengiu. Išsprogsta tikrai labai vėlai - žolė jau žaliuoja. Jų šaknys išvaizda labai panašios į varpučio, taigi ravėk atsargiai mirksiukas.gif Jau kejis metus auginu pasodinusi į žemą bet platų vazoną, tada šaknys niekur nenukeliauja, o sukasi vazone ir ten tankiai priželia. Taip gražiau atrodo, nes žemėje tos šakutės gana retai išauga viena nuo kitos. Na, nežinau ar aš čia aiškiai parašiau. blush2.gif
Nuotraukose dažnai tenka matyti ją pasodintą prie baseinėlių (mano vazonas irgi stovi prie tvenkinuko lieptelio - tiesa, žiemai įkasu į žemę), bet ilgai auginau ją gėlyne. Puikiai augo ir ten. Dar ir dabar vis matau kokia išlenda. lotuliukas.gif
Tokia spalvinga būna visą laiką, bet tik saulėtoj vietoj.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 27, 13:28)
o šiaip tai tas pirkinys buvo įkvėptas išdykėles mini alpinariumo vaizdelio kur prieš kelias dienas demonstravosi mirksiukas.gif 
sakiau papirksiu margalapį kokį, šalia pilką eraičiną priderinsiu, dar kažką ir netgi turėjau mintį tokį "bliūdą" su keliais paderintais augalėliais nuvežti ir įkasti kapuose iki kraštų, o aplink ar skaldele kokia apipilti ar pan... va tokia mintis buvo, bet ar ją realizuosiu tai dar pamatysim... ax.gif

Houtuynia tikrai netinka sodinti į bliūdą su kitais augalais schmoll.gif O mano bliūdas tau kapus primena ar tik šiaip kilo kokia mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 27 rugsėjo 2007 - 20:01
QUOTE(Tina* @ 2007 09 27, 18:04)
A is kur taip nustatei?  lotuliukas.gif

nu tu vis pati rasai, tipo nusipirkau papigiai, o dar ir viskas prigija ir pagal paveiksliukus isauga mirksiukas.gif

man tas chameleonas lb thumbup.gif jei ji galima vazonike augint bigsmile.gif nu man tiktu prie mano kalno ax.gif ikasu su vazoniku ir lai tuno, nu bet palaido su tokiom ilgom saknim, kazkaip nesinori schmoll.gif isdykele, o tas vazonikas pas tave didelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 27 rugsėjo 2007 - 22:07
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 27, 18:32)
Ribojimas nepadės, nes šaknytės gilios ir keliauja kur nori  lotuliukas.gif Bandyk sodinti į kokį nors indą su dugnu, kuriame pribadyk daug miniatiūrinių skylučių Arba į dėk metalinį sietelį kaip rėčiui. Taip neesu bandžius tik dabar sumasčiau  4u.gif...

ačiū aciuks.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 27, 20:57)
Ar ne paslaptis kiek mokėjai? Aš jau daug metų auginu šitą gėlytę. Tikrai labai nereikli ir neiššąlo net per pačias šalčiausias žiemas. Niekada nedengiu. Išsprogsta tikrai labai vėlai - žolė jau žaliuoja. Jų šaknys išvaizda labai panašios į varpučio, taigi ravėk atsargiai  mirksiukas.gif Jau kejis metus auginu pasodinusi į žemą bet platų vazoną, tada šaknys niekur nenukeliauja, o sukasi vazone ir ten tankiai priželia. Taip gražiau atrodo, nes žemėje tos šakutės gana retai išauga viena nuo kitos. Na, nežinau ar aš čia aiškiai parašiau. blush2.gif
Nuotraukose dažnai tenka matyti ją pasodintą prie baseinėlių (mano vazonas irgi stovi prie tvenkinuko lieptelio - tiesa, žiemai įkasu į žemę), bet ilgai auginau ją gėlyne. Puikiai augo ir ten. Dar ir dabar vis matau kokia išlenda.  lotuliukas.gif
Tokia spalvinga būna visą laiką, bet tik saulėtoj vietoj.
Papildyta:
Houtuynia tikrai netinka sodinti į bliūdą su kitais augalais  schmoll.gif O mano bliūdas tau kapus primena ar tik šiaip kilo kokia mintis.

mokėjau 7 Lt už kupstelį tokiam maždaug 15 cm skersmens vazonėlyje
dėkui už patirtį, ko gero tikrai bandysiu ją vazonėlyje įkurdinti rolleyes.gif
o tavo bliūdas toli gražu kapų neprimena lotuliukas.gif tik šiaip mintis tokia bežiūrint gimė, kad ir kapams papuošti visai neblogai galima įkurdinti tokį mini alpinariumą su skoningai paderintais augalais - 2-3 daugiamečiai neaukšti kokie, kasmet po kelmelį kokių vienmečių įterpti ir kompozicija kasmet vis kitaip gali atrodyti rolleyes.gif
Atsakyti
Tai ka man dabar daryti su tomis aguonomis? Gaila jei išals jei dabar iškasčiau kur ja perlaikyti? Ar neišdžius rūsyje? O hortenzija irgi isgasti? Vienu žodziu atsakykit kas zinote. Tesa dar galtonijos jeigu gerai prisimenu pavadinima kur panašios i jukas ka su jomis daryti. Lyd buvo kalbėta kad lyg peržiemoje dirvoje. g.gif Jau pasimečiau.
Atsakyti