Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

Na va , kaip tik kokia muge, taip man neiseina i ja istrukt verysad.gif ir pastoviai, lyg tycia, kasmet....
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 09 27, 13:05)
Aciu uz patarimus.Si savaitgali Senukuose bus muge,tai ziuresiu ka ten rasiu.Gal ir kokiu minciu kils.
O tujas ar bukmedzius geriau sodinti rudeni ar pavasari?

Kur bus? Kuriuose Senukuose?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 26, 19:12)
Mūsų sąlygomis iššala tikrai, esu bandžiusi.

Pas man kaime auga nuo praeitu metu - neiššalo schmoll.gif

QUOTE(Dukra @ 2007 09 26, 21:16)
Tai atitverk medine maza tvorele, pvz. Ezerelio vaivorykste pardavineja pusinius kuoliukus, tokius sujungtus vielyte po 2 metrus. Gal supranti apie ka kalbu  4u.gif

Va to ir aš ieškau bigsmile.gif bet čia Kaune, ar ne? Vilniuj galvoju į medžio centrą nulėkt, nes niekur nėra (kolkas neradau)

Senukai reklamuojasi, kad nuolaida lauko augalams jau 75 proc. dabar thumbup.gif Kaži, ar dar ko gero liko, po išpardavimų visų g.gif Reiks nulėkt gal šiandien
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 27, 13:35)
Va to ir aš ieškau  bigsmile.gif bet čia Kaune, ar ne? Vilniuj galvoju į medžio centrą nulėkt, nes niekur nėra (kolkas neradau)

Senukai reklamuojasi, kad nuolaida lauko augalams jau 75 proc. dabar  thumbup.gif Kaži, ar dar ko gero liko, po išpardavimų visų  g.gif Reiks nulėkt gal šiandien

Aha Kauno raj., bet jie manau kad prekes tiekia i parduotuves kazkurias.
Atsakyti
šiandien turiu naują pirkinį rolleyes.gif
jau buvau beklausianti jūsų, ką aš čia būsiu nukirtusi, nes pardavėja nežinojo tikresnio pavadinimo nei "chameleonas", bet šiek tiek prasigooglinau ir aptikau, kad tai Houttuynia cordata `Chameleon`
va kokis daiktas:

user posted image

radau rojaus soduose prieštaringų vertinimų, kažkas sako kad mėgsta drėgmę, iššąla šaltomis žiemomis, kai kas sako, kad visai nereikli. blink.gif Pardavėja sakė, kad ypatingų sąlygų nereikalauja, bet iššąla tik jei laabai šalta žiemą...Gal ir iš jūsų kas esat susidūrę su šiuo chameleonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 rugsėjo 2007 - 12:46
O cia toks krumiukas ar zolinis augalas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 27, 13:51)
O cia toks krumiukas ar zolinis augalas?

nu toks žolinis, ne medėjantis, neaukštas apie 15-20 cm. Sakė pavasarį gana vėlai atželia, reikia saugotis, kad užmiršus neiškapstyti. Sakė plečiasi į šonus šakninėmis atžalomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 rugsėjo 2007 - 12:55
Siaip graziai atrodo tas margumas, primena kambarine gele.

Va o kaip su diktonais? Pas mane skursta ir neauga, ir bijau, kad ziemos neatlaikys.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 27, 13:23)
Na va , kaip tik kokia muge, taip man neiseina i ja istrukt  verysad.gif ir pastoviai, lyg tycia, kasmet....

tu ir taip vis nuolaidom apsiperki ir tau viskas gerai isauga blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 09 27, 13:44)
kad tai Houttuynia cordata `Chameleon`
va kokis daiktas:

nu o kas cia gele, krumas ar kokis daiktas g.gif
nes siaip man tie lapai thumbup.gif jei kvietka kokio ji dydzio (aukscio) g.gif

jau maciau parasei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 27 rugsėjo 2007 - 12:57
O Vilniuj spalio 6-7 dienomis prie mokytoju namų bus mugė, Sodo kraitė mirksiukas.gif tik kažkodėl man atrodo, kad per tas muges kainas būna užsikėlę ūkininkai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as mamyte: 27 rugsėjo 2007 - 13:03
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 27, 13:35)
...Va to ir aš ieškau  bigsmile.gif bet čia Kaune, ar ne? Vilniuj galvoju į medžio centrą nulėkt, nes niekur nėra (kolkas neradau)...

yra tekę matyti tų medinių kuoliukų tvorelių ir senukuose ir žaliajam centre berods, bet gali būti, kad prieš žiemą jie tokių dalykų jau papildomai neužsivežinėja, nes kaip ir baigiasi sezonas, kad juos prieš žiemą žemėn kišti...
Atsakyti
Turiu tokį klausimuką: ar galima senus serbentų krūmus iškasti ir persodinti į kitą vietą, ar jie prigytų, ar numirtų? unsure.gif
Atsakyti