Labai nemegstu tuju,bet nieko kita nesugalvoju,kaip atitverti braskyna nuo vejos,kaip tik mazom tujytem.Gal galit patarti kokios rusies ieskoti?
Reikia,kad jos butu mazos (neaugtu daug)
QUOTE(Dacor @ 2007 09 26, 22:08)
Labai nemegstu tuju,bet nieko kita nesugalvoju,kaip atitverti braskyna nuo vejos,kaip tik mazom tujytem.Gal galit patarti kokios rusies ieskoti?
Tai atitverk medine maza tvorele, pvz. Ezerelio vaivorykste pardavineja pusinius kuoliukus, tokius sujungtus vielyte po 2 metrus. Gal supranti apie ka kalbu
Kazkaip staiga sove mintis apie astrus (ne astras, o astrus), jie atrodo kaip gyvatvore, ilgai zydi, yra ir zemaugiu, nereiklus. Gal zinoves akmenimis apmetys uz sia ideja
QUOTE(jolita123 @ 2007 09 26, 19:10)
As dar apie aguonas Raso kad ziemoja dirvoje, saknis tai tokia didoka.Net nustebau Ziedas 15-16 cm tai atrodo tie skaiciai ispudingai
o kokio aukscio tos aguonos
QUOTE(Dacor @ 2007 09 26, 21:08)
Nemėgsti tujų? Sodink bukmedžius. Galėsi formuoti kaip nori, kad nebūtų aukšti. Ir tarp bukmedžių bei braškių sodink vienmetes, pagal skonį: našlaites, serenčius ir t.t.
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 27, 08:49)
Nemėgsti tujų? Sodink bukmedžius. Galėsi formuoti kaip nori, kad nebūtų aukšti. Ir tarp bukmedžių bei braškių sodink vienmetes, pagal skonį: našlaites, serenčius ir t.t.
arba astilbes sodink - ir daugiametės ir pažydės gražiai ir krūmeliai neaukšti
Sveikutės, darbininkėlės
Rašau su prašymu....
Gal kuri turit užsilikusią kokią knygą/knygas susijusias su agronomija?
(Agronomijos pagrindai, Dirvožemis ir pan.)
(leidimo metai nesvarbu)
Niekur negaliu gauti... o taip reikia... matyt mano ir dėstytojos auros nesutampa, nes aš neiko nesugebu pas ją suprast.... be to, ji toks žemės žmogus, jai dėstyt taip nesiseka.... jau net visa grupė nori prieš ją sukilt.... labai mėtosi ji...
pasiguodžiau
Tai gal kas galit parduot knygučių? arba paskolint? (už užstatą )
Rašau su prašymu....
(leidimo metai nesvarbu)
Niekur negaliu gauti... o taip reikia... matyt mano ir dėstytojos auros nesutampa, nes aš neiko nesugebu pas ją suprast.... be to, ji toks žemės žmogus, jai dėstyt taip nesiseka.... jau net visa grupė nori prieš ją sukilt.... labai mėtosi ji...
pasiguodžiau
QUOTE(-Rassa- @ 2007 09 25, 19:53)
Bandau dar karta įdėti savo būsimo gėlynėlio foto
Fainas bus alpinariumas, man patinka
Labas rytas naujame kailyje
Priimkite ir toliau mylėkite, daugiau nebeparazituosiu
Buvau vakar iki Maximos nulėkusi, tai nėra jokių aguonų, kur jūs čia taip aptarinėjate Nu kaimas ne kitaip dar šiandien iki centrinės nulėksiu, gal ten rasiu
Papildyta:
Priimkite ir toliau mylėkite, daugiau nebeparazituosiu
Buvau vakar iki Maximos nulėkusi, tai nėra jokių aguonų, kur jūs čia taip aptarinėjate Nu kaimas ne kitaip dar šiandien iki centrinės nulėksiu, gal ten rasiu
Papildyta:
QUOTE(Dukra @ 2007 09 27, 09:10)
Fainas bus alpinariumas, man patinka
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 09 27, 10:05)
Sveikutės, darbininkėlės
Rašau su prašymu....
(leidimo metai nesvarbu)
pasiguodžiau
Rašau su prašymu....
(leidimo metai nesvarbu)
pasiguodžiau
Pasiteirausiu pas draugą, jis baigęs agronomiją, gal ir galės padėti jei tebeturi ką nors.Bet jis baigė prieš kokį 20 metų.
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 27, 08:23)
Pasiteirausiu pas draugą, jis baigęs agronomiją, gal ir galės padėti jei tebeturi ką nors.Bet jis baigė prieš kokį 20 metų.
Tai dar apynaujės knygos bus
Ta dėstytoja kur vardino knygas, tai vos ne visos 1970 metų....
Būsiu labai dėkinga jums Knifofija
Aciu uz patarimus.Si savaitgali Senukuose bus muge,tai ziuresiu ka ten rasiu.Gal ir kokiu minciu kils.
O tujas ar bukmedzius geriau sodinti rudeni ar pavasari?
O tujas ar bukmedzius geriau sodinti rudeni ar pavasari?
QUOTE(Dacor @ 2007 09 27, 12:05)
Aciu uz patarimus.Si savaitgali Senukuose bus muge,tai ziuresiu ka ten rasiu.Gal ir kokiu minciu kils.
o geras, kaip tik busiu Kaune reiks pasidairyt kas ten gero