Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

Kai daug ivairiu geliu prisirenka,kurias tenka iskasineti ,noras tokiu isigyti praeina.Bet idomu,ar jos gausiai ir ilgai zydi? ( gal verta kelias pasisodinti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 26, 12:42)
Čia turbūt kvailai paklausiu, bet visgi - tie kuoliukai iš gėlyno krašto - pačios daryti? Jei taip tai kaip tokius pasidaryti? ax.gif  Labai noriu vaikams smėlynę tokiais "kuoliukais" apjuosti, bet parduotuvėse nieko panašaus nemačiau, o gal kur nors yra?  g.gif Bet manau brangu, o kokis medis geriausiai tinka? iš kur jo gaut kelis baslius?  g.gif

Mes kūrenam malkom ir perkam jas ilgas, t.y. nesupjautas kaladėm. Tai čia aš iš tų malkų ir atsirinkau kelias eglutes, maždaug 10 cm skersmens mirksiukas.gif Paskui dar mirkiau "Medite" ir nutepiau "Altaxinu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Parazituke, kaip man patiko tavo gėlynėlis thumbup.gif O jame gali sodinti ir įvairiu čiobrelius, ir šilokus, ir ylialapį flioksą ir daugybę kitų žemaūgių gėlyčių. Tiesiog paieškoti augalų, tinkančių alpinariumam.
Pavasarį jį labai papuoš krokai. Tiktų bet kokios smulkiasvogūninės.
Atsakyti
Parazituke, o kam mirkyti reikia? O Altaxinas - kad nepūtų?
Papildyta:
Dar noriu patarimo paprašyt - lauko pavėsinę noriu kažkaip atitverti, kad privatumas kažkoks būtų, ką geriau rinktis? Aš kažkaip noriu, kad iš vienos pusės tujos būtų. iš kitos - raganės, ar panašiai, kitos dvi sienos - mūsų sklypo tvora, tai ten dar nieko negalvoju, bet čia tik norai, kaip tikrovėj būtų bandau įsivaizduot, bet gal visai be ryšio gautųsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 26, 13:49)
Parazituke, o kam mirkyti reikia? O Altaxinas - kad nepūtų?

Meditas - antiseptikas medienai, kad ne taip greit supūtų (vis delto gi lauke bus), o Altaxinas - spalvai, nes po medito tie pagaliukai žali buvo, tai nutepliojau dar ir rudai. Tinka ir Pinotexas ar dar kas 4u.gif

Dėl pavėsinės sienelių, aš siūlyčiau vynuogių... Lapai dideli, o ir uogyčių bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 26, 14:27)
Parazituke, kaip man patiko tavo gėlynėlis  thumbup.gif  O jame gali sodinti ir įvairiu čiobrelius, ir šilokus, ir ylialapį flioksą ir daugybę kitų žemaūgių gėlyčių. Tiesiog paieškoti augalų, tinkančių alpinariumam.
Pavasarį jį labai papuoš krokai. Tiktų bet kokios smulkiasvogūninės.

o dar tiktu ir visuotine sm liga perkunropes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 26, 14:07)
o dar tiktu ir visuotine sm liga perkunropes lotuliukas.gif

Savaime suprantama lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(as mamyte @ 2007 09 26, 13:49)
Dar noriu patarimo paprašyt - lauko pavėsinę noriu kažkaip atitverti, kad privatumas kažkoks būtų, ką geriau rinktis? Aš kažkaip noriu, kad iš vienos pusės tujos būtų. iš kitos - raganės, ar panašiai, kitos dvi sienos - mūsų sklypo tvora, tai ten dar nieko negalvoju, bet čia tik norai, kaip tikrovėj būtų bandau įsivaizduot, bet gal visai be ryšio gautųsi  unsure.gif

O per kur įeisit, jei visos keturios sienos uždaros blink.gif g.gif Net jei ir paliksit kažkurioj sienoj tarpelį - praėjimą, ji bus labai tamsi ir nejauki. Nejaugi iš pavėsinės nesinorėtų matyti gražaus kiemelio ar dar ko nors. Suprantu norą atsitverti nuo pašalinių akių, bet visai užsidaryti... Gal čia tik man taip atrodo nejauku? Be to raganės nemanau kad gražiai uždengs sieną, o kai peržydės g.gif jų lapija ne pati puošniausia. Aš tikrai nesu prieš raganes, tik nežinau ar būtų gražu visa sienelė apsodinta jom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 26 rugsėjo 2007 - 14:40
na raganes tikrai grazu, kai zydi, bet jos siaip tokios irgi prie lepumo ir siaip jos neapsilapoja, kaip vynuoge g.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano pirmajam blynui aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Gavau tiek idėjų ir pavadinimų, tai dabar mirkstu Rojaus soduose, aiškinuosi kas kur ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 26, 14:38)
1. O per kur įeisit, jei visos keturios sienos uždaros  blink.gif  g.gif  Net jei ir paliksit kažkurioj sienoj tarpelį - praėjimą, ji bus labai tamsi ir nejauki.
2. Nejaugi iš pavėsinės nesinorėtų matyti gražaus kiemelio ar dar ko nors.
3. Suprantu norą atsitverti nuo pašalinių akių, bet visai užsidaryti...

1. Na ne aklinai gi augalai užželtų, bet įėjimas tai kaip čia pasakyt - per kampa tarp augalų, na - trys kampai gaunasi prie tvoros, o vienas laisvas - tai į jį atves takelis
2. Gal ir norėtųsi... rolleyes.gif bet ne per daug, labai smalsūs kaimynai bash.gif
3. Užsidaryt niekaip neišeis, manau, bet kelis metus, kol augalai paaugs ax.gif
Atsakyti
As dar apie aguonas blush2.gif Raso kad ziemoja dirvoje, saknis tai tokia didoka.Net nustebau bigsmile.gif Ziedas 15-16 cm tai atrodo tie skaiciai ispudingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 09 26, 19:10)
As dar apie aguonas blush2.gif Raso kad ziemoja dirvoje, saknis tai tokia didoka.Net nustebau bigsmile.gif Ziedas 15-16 cm tai atrodo tie skaiciai ispudingai thumbup.gif

Mūsų sąlygomis iššala tikrai, esu bandžiusi.
Atsakyti