Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

siuo metu galeciau suvalgyt ir uz 5. esu zveriskai alkana. verysad.gif
Atsakyti
Darbe moteriškės sakydavo, kad reikia valgyti už du dabar. Aš juokais atsakydavau, kad užtenka ir už pusantro lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na valgyti gal norisi siek tiek daugiau, bet daktarai sako jokiu budu nevalgyti uz du, nes ir atrodysite po to kaip dvi jus smile.gif . Na mano daktare sake prisilaikyti lyg ir dietos tokios, na nevalgyti miltiniu patiekalu, bulviu ir saldumynu. Dar sake nepakenks jei i savaitele pasidarysiu ir viena iskrovos dienele. Tik beda ta, kad visko norisi ir neina klaustytis tos daktares smile.gif doh.gif . Na o del vaikelio sake nesijaudinti, nes jis visko gauna su geriamais vitaminais, o ko truksta pasiima is pacios mamytes o ne is maisto. Zinoma sunkiau toms kurios kudos, nes jau nera ka is ju imti biggrin.gif
Atsakyti
Manęs tai tikrai neerzina,jei taip sako,atvirkščiai net labai malonu. Tiesiog pardodo,kad žmogus tavim rūpinasi ir nori,kad tau nieko netrūktų šiuo laikotarpiu,o atsisakyti visada gali,juk į burną niekas nekiša per jėgą.
Atsakyti
manęs neerzina,nes su antru nėštumu ir taip valgau be saiko lotuliukas.gif
Atsakyti
as i tokias kalbas is vis demesio nekreipiu,ir valgau tiek kiek pati noriu,o dazniausiai noriu tik uz ''puse'' valgyti,nes apetitas tikrai sumazejes si nestuma,o pirma nestuma buvau pastoviai alkana ir valgiau visai kitoki maista nei si karta ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 21 lapkričio 2012 - 16:39
Nenoriu ir nevalgau, noresiu-suvalgysiu. Ir tegul sneka ka nori irnesakyk.gif
Valgyti uz du beje, tikrai nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
tas "uz 2" tai nebutinai gali reiksti kieki. tiesiog valgant reikia ziuret i kokybe ne tik uz save, bet ir uz 2.gif
Atsakyti
Ash nekreipiu demesio i tokius pasakymus,
Man gyd. sake biski prisilaikyti dietos - svoris labai smarkiai auga
Atsakyti
gydytojas teisingai passake: tai ka jus valgote ir kaip dabar elgiates itakos vaiko genetika, svori ir kt..tai pamastykite..

tegu tie kurie sako,kad valgyti reikia uz du, tai patys ir valgo..
man is pirmus pora menesiu buvo zveriskas apetitas, toks jausmas, kad tik suvalgai ir nebera smile.gif)) tai tvardziau save..nes per daug svorio priaugit negerai..mazas pats pasiims ir augs tikrai, o jei dar pacios priaugsim lasiniu, tai ir sunkiau b us paskutiniais menesiais ir po to aisku smile.gif
kazkaip susireguliavau mazais kiekiais, tai dabar nenoriu daugkepsniu..tik dazniau po kasniuka..tai koki vaisiu ir sukertu..vakare tik lengviau valgau, nes lasiniai uzlips ant nosies..svarbu riebalu, tortu ir bandeliu neryti
Atsakyti
man gyd.pasake, kad reikia valgyt ne du kart daudiau,o du kart sveikiau thumbup.gif aisku retkarciais galima leist sau ir kebabu, picu, mcdonaldu, bet tai neturi buti pastovus maisto saltinis smile.gif o kai sako, kad turiu valgyt uz du manes, tai neerzina, bet erzina tada kai pradeda sakyt, kad per mazai valgau schmoll.gif valgau po truputuka, bet daznai, o ne po daug ir retai..kas to nemato galvoja, kad badauju biggrin.gif
Atsakyti