Manęs neerzina, tegu šneka kas ką nori, o aš padarysiu taip, kaip man reikia
oj tikrai valgau uz du ir tai biski erzina, nes apetitas zveriskas, storeju valandom...
Aš tai vyresnio amžiaus žmonėms gražiai paaiškindavau, kad gydytojai rekomenduoja nėštumo trečiajame trimestre suvartoti 200 kcal daugiau nei iki įprasta, o žindymo laikotarpiu - 400 kcal, taigi už 2 valgyti tikrai nereikia.
Neerzina, pasijuokiu ir tiek
Na kaip tik malonu jei rupinasi, tik reikia moketi graziai atsisakyti, nes jei valgyciau viska ka man siulo tada pro duris tikrai netiplciau
nekreipiu demesio,valgau tiek kiek norisi,kartais mazai kartais ir uz 3pavyksta svarbu ne kiekybe o kokybe siuo atveju
aš kai mažai valgau, tai mane erzina, tai nejau man dabar pasididinti skrandį ir ryti kaip kokiam drambliui
QUOTE(luckyme @ 2009 11 15, 17:53)
nekreipiu demesio,valgau tiek kiek norisi,kartais mazai kartais ir uz 3pavyksta svarbu ne kiekybe o kokybe siuo atveju
pritariu, kartais būna apetitas, kartais ne. nu neprisiversi jei nenori valgyt, o ypac kai skonis pas besilaukiančią pasikeičia. Aš kartais iš vis ko nors užsimanau, tai nieko kito į burną įsidėt negaliu.
Pritariu visoms
As irgi valgau tik tiek kiek noriu, kartais beveik nieko nesinori, o kartais kaip uzeis
As irgi valgau tik tiek kiek noriu, kartais beveik nieko nesinori, o kartais kaip uzeis
Man paciai kazkaip nesinori daug valgyti.
Kai noriu valgau, nenoriu - nevalgau. Zinau, kad mano medziagu uztenka leliukui .
O siaip, jei jausciau, kad tikrai apetitas didziulis, valdyciausi, nes svoris ypac sokteli gale nestumo, nenoreciau linguoti su +30 kg, del daugelio priezasciu. Pirma nestuma priaugau 9-11, man pats tas, uzteko ir sau, ir leliui , ir puskuot labai nereikejo, nors miegot jau ir taip paciam gale laaaaaabai sunku. Tad geriau, as prisilaikyciau, nei uz du nuolat valgyciau. Nes zinau, kad veliau bus tik sunkiau nuo tu kg.
Kai noriu valgau, nenoriu - nevalgau. Zinau, kad mano medziagu uztenka leliukui .
O siaip, jei jausciau, kad tikrai apetitas didziulis, valdyciausi, nes svoris ypac sokteli gale nestumo, nenoreciau linguoti su +30 kg, del daugelio priezasciu. Pirma nestuma priaugau 9-11, man pats tas, uzteko ir sau, ir leliui , ir puskuot labai nereikejo, nors miegot jau ir taip paciam gale laaaaaabai sunku. Tad geriau, as prisilaikyciau, nei uz du nuolat valgyciau. Nes zinau, kad veliau bus tik sunkiau nuo tu kg.
niekada nevalgiau uz 2, bet stengiausi valgyti kokybiskesni maista. deja, neseniai nustate nestumo diabeta, kurio metu reikia laikytis dietos,tad dabar nebepavalgau net uz save. vaikstau nuolat alkana net pieno negaliu isgert.
Neerzindavo per pirma nestuma,net dziaugiausi ir naudojausi , valgiau uz du ir storejau