Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

na man taip nesako, bet uz du valgyti tikrai nereikia, reikia valgyti tiek kiek norisi ax.gif
o vaikelis pasiima viska kiek jam reikia wub.gif
Atsakyti
as i tokius pasisakymus net nekreipiu demesio, nebant kazka protingo pasako. valgymas uz du nebutinai turi buti dviguba porcija kazko, valgyti reiketu sveikiau, ziureti kur daugiau kokiu vitaminu yra, kad ir paciai savijauta ir mazylio butu gera. valgyti reikia tiek kiek pati nori, o ne dvigubom porcijom. mazyliui kiek reikia tiek jis ir pasiima.
Atsakyti
Mane nervina tokie pasakymai, kad reikia valgyti uz du. schmoll.gif Nescia moteris papildomu kaloriju turi gauti tik 400 kcal, t.y. skaniu ledu porcija ax.gif Tai apie kokius valgymus uz du reikia kalbeti? g.gif
Atsakyti
uz du valgyti tikrai nereikia smile.gif cia nesamone didziausia, ir isvis reikia truputi prisiziureti ir neslamsti visko is eiles ir teisintis atseit as nescia, po to bus labai sunku ta prieaugi panaikinti smile.gif truputi reikia saika issugdyti jeigu jau matai kad nuo saldytuvo nenulipi. Ir visi mano aplinkoj kaip tik sako ziurek ka valgai ir kiek, niekas nesako valgyk uz du, tik sako kad valgyt reikia kuo ivairesni maista ir tiek
Atsakyti
O manęs visai nenervina. Ko čia nervuotis? Pati taip kartais nėščiom draugėm pasakydavau biggrin.gif
Prieš savaitę su drauge kavinėj užsisakėm vienodus patiekalus, mano lėkštėje buvo įdėta daugiau garnyro, kai su nuostaba pažiūrėjau į padavėją- ši atkirto "Na jums daugiau reikia.. " smile.gif Tikrai buvo žiauriai malonu, netikėta ir pakėlė nuotaiką smile.gif
Kad nereikia valgyti už du, daugelis žino, bet tiesiog tas posakis toks yra.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 09 30, 09:46)
O manęs visai nenervina. Ko čia nervuotis? Pati taip kartais nėščiom draugėm pasakydavau biggrin.gif
Prieš savaitę su drauge kavinėj užsisakėm vienodus patiekalus, mano lėkštėje buvo įdėta daugiau garnyro, kai su nuostaba pažiūrėjau į padavėją- ši atkirto "Na jums daugiau reikia.. " smile.gif Tikrai buvo žiauriai malonu, netikėta ir pakėlė nuotaiką smile.gif
Kad nereikia valgyti už du, daugelis žino, bet tiesiog tas posakis toks yra.

Nu geras doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Mane turbut tokia situacija irgi pamalonintu ax.gif
Atsakyti
smile.gif man kazkaip niekas nesako valgyt uz du wink.gif Gal visi supratingi, o ir siaip zino, kad sveikos mitybos principu prisilaikau.

Tai jei jau sveikai maitinames, tai tikrai nereikia uz du wink.gif Reikia po nedaug ir ivairiai. Ir viskas bus liuks thumbup.gif Nereaguok ir tiek. smile.gif
Atsakyti
O man tai apetito didesnio nei anksciau net ir nera, salia visada tik vyras , bet jis nesako kad valgyt uz du mirksiukas.gif Kad ir sakytu, niu valgai kiek reikalauja organizmas ax.gif
Atsakyti
Manes tai nenervindavo. Tiesiog palinksedavau, o darydavau kaip man tuo metu atrode geriausiai. Viso nestumo metu visai nesinorejo saldumynu, o kava darydavausi tik del kvapo. Ja gerti buvo visai neskanu.
Atsakyti
Kas cia per nesamone, valgyti reikia uz du! Kaip valgiau nebudama nescia, taip dabar valgau ir laukdamasi... na tik tiek, kad gal dazniau ir mazesnemis porcijomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmus tris mėnesiu tikrai apetitas buvo žvėriškas. Norėjos visko, kas "nesveika" - keptų bulvių, cepelinų su spirgų padažu... ax.gif , o ypač norėjosi šokoladinių batonėlių su riešutais... Jaučiau, kad tikrai valgau už du. priaugau tik 3kg. Dabar apetitas aprimo. Valgau daug daržovių, vaisių. Bet chalvos ir riešutų vis tiek labai norisi ax.gif
Atsakyti
Manau reik valgyt tiek, kiek norisi, nors ir uz tris! tongue.gif smile.gif smile.gif aisku saika reikia jausti.. blush2.gif
Atsakyti