Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

na, kad jau siais laikais net mamos nebeliepia valgyti uz du

jei kada ne kada isgirstu tai neerzina
skirtingai nuo klausimu kaip jautiesi ir ko laukiates
brr blink.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 12 01, 08:32)
Su ziemuze!  bigsmile.gif tikekimes iki Kaledu pasnigs....  user posted image  lotuliukas.gif
Papildyta:

tu parasyk moderatorei Aga - ji gali redaguoti visas zinutes, nes mes pacios negalim, tai ji itrauks tave i sarasiuka, bus smagu  mirksiukas.gif

Atsakyti
Labai erzina g.gif
Bet gražiai pasakau kad jau XXIa. thumbup.gif
Atsakyti
Kai dukrytės laukiausi irgi sulaukdavau patarimų valgyti už du. mano daktarė dar per pirmą susitikimą pakomentavo, kad jei valgysiu už du, tai paskui ir sportuosiu už du. per pirmą nėštumą nepriaugau daug svorio, tai kai dabar su antru sulaukiu patarimo daugiau valgyti, nes matai aš sublogus, pabalus, tai visad gražiai pasinaudoju daktarės fraze ir paaiškinu, kad neketinu ryt už du, o paskui dietom kankintis smile.gif
Atsakyti
Erzina sis posakis ir mane schmoll.gif
Bet as dura ir valgiau uz du tai dabar kaip sake Meisy ir sportuoti reiks uz du, o gal net uz tris doh.gif
Atsakyti
As su tuo nesutinku, kad reikia valgyti kaip uz du, juk tam mazyciui dziaugsmeliui tiek tereikia, svarbiausia kad pilnavertis maistas butu ir nesijaustum alkana thumbup.gif
Atsakyti
kad nestumo metu reikia valgyti uz du tai tikras mitas doh.gif taip, apetitas tikrai didelis, bet nestumo metu reiktu ir dietos prisilaikyti, jei jauti, kad jau sunku sustoti valgyti tarp valgymu blink.gif gi yra spec. nestukiu dietos, o valgyti truputuka daugiau reiktu jau paskutinius 3 menesius, extra 300 kaloriju mirksiukas.gif
Atsakyti
Kartais anyta taip pasako (jai visada atrodė, kad aš mažai valgau), bet aš tada atsakau, kad mažiukas dar tik kelių centimetrų dydžio ir jam tikrai nereikia tiek pat maisto kiek ir man.
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2008 12 12, 17:11)
Erzina sis posakis ir mane schmoll.gif
Bet as dura ir valgiau uz du tai dabar kaip sake Meisy ir sportuoti reiks uz du, o gal net uz tris doh.gif

SUTINKU 100%,NORS MAN DAR TIK 24 SAVAITELE BET JAU GALIU DRASIAI SAKYT,KAD PO GIMDYMO SPORTUOSIU NE VIEN UZ SAVE fear.gif fitness3.gif fitness3.gif
Atsakyti
Erzina toks posakis, ir sakau, kad tai neteisinga, reikia vagyti ne uz du, o tiek kiek nori, ir nepersivalgyt, nes lialiukui nuo to ne lengviau.
Atsakyti
na man tai atrodo toks posakis kad reikia valgyti uz du visiska nesamone doh.gif
Atsakyti
Oi, aš turiu kolegą, jauną vyrą, kuris įsitikinęs, kad kūdikis turi gimti 4 ir daugiau kilogramų, nes jis pats toks gimė... Ir tysia man bulkutes, šokoladus... Atsisakinėjau geruoju, dabar jau beveik susipykom.. Nusiunčiau jam prikopinus n straipsnių apie tai kad valgyti už netgi negalima, tačiau negelbsti...
Atsakyti
Man tfu tfu tfu to dažnai girdėt netenka, iš mano pusės visai niekas tokiom nesąmonėm neužsiima, gal kažkiek daugiau vyro pusėj...bet aš dėmesio nekreipiu, kas belieka ax.gif Tik porą kartų esu šiek tiek pyktelėjus, kai vyro močiutė prikibo, kad vos ne vidury nakties eičiau valgyt ir nelaikyčiau proanūkėlio alkano blink.gif Tada pasakiau, kad dėkui nenoriu, o ji, tipo tu gal ir nenori, bet vaikui duok, jis nori blink.gif tai neiškentusi paaiškinau, kad nesu inkubatorius, bet kol kas yra mano poreikiai ir mano norai, mano oganizmas, mano skrandis ir t.t. doh.gif Labai nervuoja tas disponavimas vaiku lyg manęs jau ir nebebūtų, lyg esu reikalinga tik tam, kad vaikelis būtų išnešiotas ir pagimdytas doh.gif Tai kas bus po gimimo, gal kaip permatoma stilklinė galėsiu vaikščiot, nieks net nebežiūrės? g.gif
Atsakyti