Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

QUOTE(dontstop @ 2008 06 17, 07:54)
Manęs nenervuoja, kur kas blogiau buvo, kai mama ar kas iš giminių skaičiuodavo kiekvieną kasnį, nes iki  nestuke.gif  buvau ne iš kūdžiųjų  ax.gif

mano kasnius kazkada irgi skaiciuodavo drinks_cheers.gif bet ten labiau pati prasiau, kad priziuretu-esu labai ilgai su antsvoriu kovojus ax.gif per nestuma tai jokiu komentaru apie maista nesulaukiu isskyrus is vyro-kartais alu 'derinu' su ledais arba sokoladianiais saldainiais 4u.gif
Atsakyti
Aš tai daug nesuvalgau. Valgau dažniau po nedaug bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma nestuma tai svoris zaibiskai augo ir tikrai valgiau uz du.O dabar valgau uz tris (nes dar maitinu pati pirmaja) o svoris kaip neauga taip neauga.
O jei kas ikyriai lenda su kl jog turiu valgyti uz du tiesiai sviesiai sakuai kad tik man spresti uz kiek valgyti.
Atsakyti

nesiparinu aš kažkaip dėl tokių patarinėjimų- neimu galvon, jei kokį patarimą man mėgina įbrukti, tik pasakau, kad nemokytų gyventi ir nekimštų visokių bobučių prietarų ir baigiasi visi patarinėjimai. Kadangi aš nesu iš tų labai mandagių ir kantrių moterų, tai iš karto pasakau, ką galvoju, kad ateinančias minutes ar valandas,kurias teks leisti kartu ir su tais žmonėmis nesikankinti.
biggrin.gif
Atsakyti
To ko anksciau nevalgydavau , jau pradejau valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Man tuomet reiktu valgyti uz tris lotuliukas.gif
Pvz. tris lekstes sriubos ir tris porcijas kotletu lotuliukas.gif per viena karta lotuliukas.gif
Geriau ir nesugalvosi thumbup.gif
Atsakyti
na kas nori tas tegu taip sneka.pvz as apetito isvis neturiu..tai man kartais keistai skamba, kad valgau uz du...buna ir toks laikotarpis, kad as dar maziau valgau nei nebudama nescia g.gif
Atsakyti
Mane erzina kai siulo maziau valgyti, nes as per 2 sav nuo 55kg iki 62kg svori sugebejau priauginti biggrin.gif O maziau valgyti kazkaip neiseina, labai jau norisi
Atsakyti
Man kartais atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš, kada man valgyti, kada miegoti, ką galvoti ir kiek man valgyti blink.gif užkniso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 08 17, 15:46)
Man kartais atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš, kada man valgyti, kada miegoti, ką galvoti  ir kiek man valgyti  blink.gif užkniso  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čia yra gryna nesamonė, kad reikia valgyt už du, aš asmeniškai valgau nedaug, maistui visada išranki buvau, bet ką į burną nedėsiu, to labiau už du lotuliukas.gif
Per pirmą nėštumą priaugau 8 kg, vaikas gimė 3kg 200 gr., skaitau visai normalus svoris mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2008 07 29, 14:06)
Man tuomet reiktu valgyti uz tris lotuliukas.gif
Pvz. tris lekstes sriubos ir tris porcijas kotletu lotuliukas.gif per viena karta lotuliukas.gif
Geriau ir nesugalvosi thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai šią žiauriai užknisančią frazę nuolat sako anyta ir jos mama (MB močiutė) doh.gif žiauriai nervina, bet kadangi pykti negalima nestuke.gif tai visada po tokio sakinio atsakau, kad jeigu taip valgysiu, tai ir atrodysiu kaip dvi tongue.gif

kad jos kiša man visokį š... doh.gif įsivaizduoja, kad čia labai sveika. maximose keptas ant hormonų augintas vištas, marinuotas silkes, kurioms kaulai tirpdomi su chemija, parduotuvinius pyragus, sausainius - į kuriuos žiūrėti negaliu doh.gif aš labai pasinešusi ant ekologiškos mitybos - tai jų maistai su visokiais majonezais, padažais su šimtais E man košmarus kelia. tai nuėjusi pas jas - vien pomidorus, agurkus arba duoną valgau rolleyes.gif
Atsakyti