Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

neerzina ir taip be sakymo už du valgau doh.gif
Atsakyti
Retai, bet buna kas taip pasako, daugiausia kolegos kazkodel. Atsakau, kad uz du ir valgau, tik ne kiekybes, o kokybes atzvilgiu.
Atsakyti
na pas mane apetitas tai tikrai yra uz du, bet stengiuosi tiek nevalgyti, kiek noreciau. nes kitu atveju tai nuolat kazka kramsnociau.
sunkiausiai su maitinumisi vakarais... diena, kai einu i darba ar siaip uzsiemusi bunu, kazkaip pavyksta ivengti to besaikio persirijimo (i darba pusryciams atsinesu jogurta, pietums suvalgau vieną porciją silto maisto, kurį gauname darbe ir to uztenka (nepaprasysi pakartoti porcijos, nors ir norisi smile.gif)) ). na bet vakare, kai griztu... pasijauciu kaip koks vilkas didelemis akimis. tikrai zveriskai norisi valgyti. o dar paprastai vakare darau "kazka rimciau" valgyti, nes vyra bent karta per diena reikia normaliai pamaitint-diena juk darbe bunu, tai jis taip vis ka nors perkanda, o vakare grizusi jau darau normaliai kazka-kepsniukai, kotletukai, lazanijos, picos, apkepai... zodziu, viska ka megsta ir jis ir as smile.gif tuo labiau vyras buna grizes is darbo, nusikales, negi padesi tik kokiu salotu dietiniu ar pan smile.gif
aisku po to ir paciai valgyti norisi, nes nu kaip nevalgysi, jei dar ir skaniai gaunasi.... vat ir ziuriu, kuo cia viskas baigsis su tuo svoriu. dar labai neauga jis man, bet dar ir pats augimas didysis neprasidejes manau-viskas dar priesaky. tai toks nerimas sitoj vietoj yra...
kaip jus darote su maistu? jei pacios gaminate, ruosiate vyrams vakarienes, negi laikotes ir nevalgote...?
Atsakyti
MuzikALI, kiek šiuo metu esi priaugusi? smile.gif

aš valgau, pati ruošiu vakarienę ar ne. negaliu atsilaikyt, be to, manau, kad geriau vakarienę kartu su vyru, nei paskui vėlų vakarą smile.gif
Atsakyti
Visi pasakymai, pamokymai ir pan, daugiau/mažiau, bet erzina biggrin.gif O kai pasako, valgyk daugiau,už du juk turi valgyt tai aš paklausiu, ar geriau kad sveikiau už vieną pavalgysiu ar visokio brudo už du? g.gif
Atsakyti
Man tai saldumynus visi kisa, sako tau dabar galima. Siaip tai biski erzina. Ir jau ima biski erzint pamokymai ir moralizavimai aplamai.
Atsakyti
Man kaip tik gydytoja pasake kad valgyti uz du tikrai nereikia, nes tai net ir nesveika daryti. Nors esu jau 4 menesi nestuke, bet valgau kaip ir anksciau 4 kokius kartus per diena, labiausiai valgyti norisi rytais. Kas labiausiai stebina kad neturiu kazkokio zverisko alkio ir nera taip kazko labai ypatingo noreciau nestumo metu.
Atsakyti
Beveik kiekvienam didesniam draugų/giminių susibūrime išgirstu tokį paraginimą doh.gif na, bet nekreipiu į jį daug dėmesio, arba atsakau, kad pati dvigubai užaugt nenoriu, tai ir valgau tik tiek daugiau kiek leliukas pasiprašo smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą valgiau tik už vieną, todėl nebuvo problemų dėl svorio numetimo po gimdymo, tai ir su antru - valgau tik už vieną 4u.gif Nors gerai, kad ir žvėriško alkio nejaučiu bent kol kas 4u.gif
Atsakyti
Erzina, nu jei as NENORIU valgyti vadinasi nenoriu... doh.gif Kiti pasako normaliai, juoko formoje, tai kazkaip nekreipsiu demesio, bet yra tokiu kurie jau per daug liepia valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 06 gegužės 2014 - 19:17
Ką valgau už du - tai visokį šlamštą, atrodo galėčiau - natrio gliutamatą į veną švirkštu leisčiausi... doh.gif o normalaus maisto nesinori nė pro kur, prisiverčiu suvalgyt kaip kokius vaistus.
Atsakyti
Mane tai vyras vos ne prievarta maitina nes toksikoze baisi, valgyt nesinori, viskas lekia lauk.
Atsakyti