Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

Neerzina, man vienodai kas ką sako ax.gif
Pirmus tris mėnesius buvo sunku valgyti ir už vieną, valgiau mažai, ir sunkiai, nes viskas lipo viršun. doh.gif O dabar vos ne kaip tame pasakyme - valgau už du biggrin.gif Daug valgau, nes noriu, o jei noriu, vadinas gerai ax.gif
Atsakyti
uz du valgyti nereikia tikrai biggrin.gif
Atsakyti
O aš savo aplinkoje šį posakį girdėjau sakant tik juoko forma. Manau, kiekvienas bent kiek apsišvietęs žmogus šiais laikais žino, kaip yra iš tikrųjų - net ir mano močiutė smile.gif
Kita kalba, kai aplinkiniai (dažniausiai mamos, anytos ir močiutės) bando reguliuoti tavo mitybos racioną, jo kiekius ir pan., apie tai neturėdami nė menkiausio supratimo doh.gif
Atsakyti
Jei kas pasako nekreipiu demesio ir tiek.
Atsakyti
Aš ir turbūt ignoruosiu lotuliukas.gif Valgai kiek nori, kas čia per "reikia" (taip ir auga poto nebūtini kg... biggrin.gif ).
Atsakyti
aš perskaičiau knygoj apie nėštumą, kad posakis jog valgai už du yra teisingas, tik kad tas kūdikėlis už kūrį valgai yra daug kartų mažesnis už tave ax.gif ir jis suvalgo daug mažiau mirksiukas.gif tad padvigubinti maisto kiekio jei nesinori nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltele99: 08 vasario 2013 - 17:40
na is musu aplinkos dar niekas nezino apie musu laukima, bet........ galvoju.... as esu pripratusi valgyti tik viena karta per diena - vakare...... uzvalgydavau koki kotletuka, karbonadziuka.. zodziu.. dabar mastau ar nebus negerai auganciam kudikeliui.. kazkaip reiks turbut yprasti bent pietus ir vakariene valgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiski migdolai: 20 vasario 2013 - 13:40
Nekreipiu demesio, kas ka sako. Mano seimoje dar niekas nera taip pasakes. Bet esu tai isgirdus is keliu draugu. smile.gif
Jei alkana, tai ir valgau. Stengiuosi neprisikimsti. Nesinori priaugti labai daug kg. Nes paskui juos numesti reiks. Bet ir neriboju saves per daug.
Atsakyti
As kazkaip nesureiksminu to pasakymo smile.gif valgau uz tiek uz kiek man reikia lotuliukas.gif O kas ka sako, tai dar nerodiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiskai nenervuoja, nes sian lygiai 3 men kaip nestuke.gif , o apetitas nuo kokios 8-9 savaites didelis... Paskutines pora savaiciu tai valgau turbut kaip ir uz penkis biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Mane tai labai erzina, nes tiek per pirma nestuma, tiek antrojo metu man visiskai nesinori valgyti. Antrasis nestumas jau arteja prie vidurio, bet kol svoris neauga. Gydytoja stebisi kodel. Kad su pirmu nestumu apskritai svoris pradejau augti tik nuo 27 savaites. Taip kad mano atveju viskas atvirksciai nestumo metu apetitas tik mazeja.
Atsakyti
tokiam pasakymui atkertu vienareiksmiskai:

"isiukite antra skrandi, ir as su malonumu suvalgysiu uz du " lotuliukas.gif
Atsakyti