Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

Aš iš vieno žmogaus ir dažnai girdžiu kad turėčiau valgyti už du doh.gif Nervina toks dalykas... Kur galima sukišt už du? Aš tai aš, o ten gi tik mažulėlis, tai kur jam antrą porciją dėt? doh.gif

Keisti man žmonės, kurie vadovaujasi tais senais posakiais ar prietarais doh.gif
Atsakyti
Siaip dabar visose literaturose raso, kad kaip tik nera gerai valgyti uz du, nes priaugsi per daug svorio. Reikia tik siek tiek daugiau, bet ne dvigubai. Tas posakis greiciau sugalvotas nusiraminti, nes kaip tik dauguma nesciuju valgo daug, tai save pateisinti gal smile.gif
Atsakyti
Valgant už du tik skrandį išsitampyt galima... blink.gif man daktarė liepė valgyt tik kiek norisi ir to ko norisi, nes organizmas pats pasko ko jam truksta nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2011 03 10, 10:09)
Valgant už du tik skrandį išsitampyt galima... blink.gif  man daktarė liepė valgyt tik kiek norisi ir to ko norisi, nes organizmas pats pasko ko jam truksta  nestuke.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
na kai man vyras pasako valgyk valgyk lotuliukas.gif as jam atsakau, kad as burbulas,ir ne rubuilis kutis turi kimsti biggrin.gif o valgau kiek norisi biggrin.gif (na retkarciais prislaikau kad nepersivalgyti lotuliukas.gif o tai noro daznai buna )
Atsakyti
Mano uosvis tai gatavas diena dienon su saukstu is paskos vaiksciot. doh.gif lotuliukas.gif Jam amzinai atrodo, kad as nevalgau ir kruopa nuolat alkanas. biggrin.gif
Atsakyti
Aš tokio posakio negirdžiu, bet anyta jau be žodžių deda dvigubą porciją kepsniukų man, kaip ir vyrams. wub.gif Visada buvau mėgėja skaniai pavalgyti, tai nemaišo man.
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 03 31, 10:16)
Aš tokio posakio negirdžiu, bet anyta jau be žodžių deda dvigubą porciją kepsniukų man, kaip ir vyrams.  wub.gif Visada buvau mėgėja skaniai pavalgyti, tai nemaišo man.

thumbup.gif
Atsakyti
Man gydytojas yra sakęs, kad už du tai tikrai nereik valgyt, bet uz pusantro galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Tas pasakymas mane nervina, o dabar ypatingai kai iseinam kur pavalgyti ir neduok Dieve as visko nesuvalgau, pasipila patarimu liutis,,,, doh.gif cool.gif
ka padarysi, bandau isaiskinti, kad leliukas juk nevalgo tokia pacia porcija kaip mes, jam tik tiek ir tereikia! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryte1 @ 2011 03 09, 22:38)
Siaip dabar visose literaturose raso, kad kaip tik nera gerai valgyti uz du, nes priaugsi per daug svorio. Reikia tik siek tiek daugiau, bet ne dvigubai. Tas posakis greiciau sugalvotas nusiraminti, nes kaip tik dauguma nesciuju valgo daug, tai save pateisinti gal smile.gif

drinks_cheers.gif kazkur skaiciau, kad reikia valgyt ne uz du, o keliais simtais gramu daugiau nei iprasta mirksiukas.gif jei gerai pamenu tai ten rase 200 g
Atsakyti
Oi, ne, uz du tikrai nevalgau, ir jei kam kliuva, ka kiek ir kaip valgau - tai graziai pasakau, kad mano kunas, tai as uz ji ir atsakinga. rolleyes.gif
Atsakyti