man 34 sav. dabar tai jau tikrai pradejau valgyti uz du.....
oi,o man tai apetitas niekur nedingo kartais net vyra apvalgau,kas jam labai keista, nes anksciau, tai kas lieka visada jam atiduodavau o dabar savo suvalgau ir dar is jo nuvagiu koki skanesni kasneli... del to ir turiu jau +15 kg...
pries apetitu nesiskundziau, o dabar tai pavalgau ir tiek
Sveikos mamytes na pas mane dar tik pati nestumo pradzia, bet apetitas zveriskas,ir labiausiai noriu to,kas nesveika... nors cia kvailas klausimelis, bet ka jus manot apie kava 3in1? juodos kavos niekada nemegau, o sios chemijos niekada neatsisakydavau...dabar stengiuosi apmazinti,bet taip norisi..tai kas antra ar trecia diena isgeriu puoduka.. ar labai blogai?
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2010 11 21, 11:28)
Sveikos mamytes na pas mane dar tik pati nestumo pradzia, bet apetitas zveriskas,ir labiausiai noriu to,kas nesveika... nors cia kvailas klausimelis, bet ka jus manot apie kava 3in1? juodos kavos niekada nemegau, o sios chemijos niekada neatsisakydavau...dabar stengiuosi apmazinti,bet taip norisi..tai kas antra ar trecia diena isgeriu puoduka.. ar labai blogai?
man tai asmeniskai didziausias Š.. ta kava. pati kaip isprotejus geriau, kai tik atsirado, o paskui vienu momentu pasijaute, kad viena sintetika ten, daugiau nieko tai va ne pats geriausias gerimas nestumo metu...bet puodelis kas trecia, net kas antra diena, problemu neturetu sukelt
Del posakio, tai jau negirdziu tokio...atgyvena matyt jau darosi. Kaip tik dauguma dabar propaguoja sveika mityba, suderinta maista, kad kuo maziau nereikalingu kg priaugti, nes ir nestumo pabaigoje sunku, ir gimdyt sunku, o paskui ir atsigaut sunkiau.
Tiesa apetitas, pirma menesi buvo kosmariskas, ejo viskas kas po ranka buvo ikopus i trecia menesi daug maz susitvarke, net porcijos sumazejo. o be to privalgius daug ir nesuderintai labai skausmingai pucia pilva, todel stengiuosi to isvengti...
QUOTE(Mamyte'09 @ 2010 11 12, 19:03)
O man dingo apetitas paskutinėm dienom išgeriu arbatos,suvalgau porą obuolių ar apelsinų per visą dieną ir viskas,soti laukiu kada grįš apetitas
o kam laukt to apetito, tik reikia dziaugtis kad nera poreikio ryti be saiko , nutunki zmogus ir tiek o naudos jokios nei leliui nei mamai, juk lelis nesimaitina suvalgytais koldunais
QUOTE(sileste @ 2010 12 01, 10:58)
o kam laukt to apetito, tik reikia dziaugtis kad nera poreikio ryti be saiko , nutunki zmogus ir tiek o naudos jokios nei leliui nei mamai, juk lelis nesimaitina suvalgytais koldunais
labai teisingai sakot. Na,aš tik galvojau (o gal taip ir bus jau) kad su antru kaip ir su pirmu daug kg nepriaugsiu. Specialiai jokių dietų nesilaikau,nors jau iki neštumo nevalgiau nemažai dalykų,pvz riebių patiekalų,įvairiausių traškučių ir t.t. dabar nejaučiu jokio poreikio tokiems dalykams
Aš dar kartais išgirstu tokį posakį nepatinka jis man. Išvis negaliu pakesti kai man aplinkiniai, ypač darbe, aiškina apie nėštumą, nors pačios nėščios nėra buvę, nieko rimtą apie jį nėra skaitę, vadovaujasi tik savo "geležine logika" ir "gyvenimo patirtimi" (nors už mane pora metų veresnės)
Man dar niekas nesake, kad valgyciau uz du, bet is vienos pazistamos isgirdau, kad pastorejau ir tai yra labai gerai mano kudikiui. Zinoma, jeigu ant uzpakalio uzsimeciau 10cm ir man atsirado celiulitas, mano lelius bus nuo to sveikesnis
Aš irgi pati šį sakinį pasakiau sau vakar valgydama kalną užgavėnių blynų