Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

as uz du nevalgiau visa nestuma iki snd, svarbu valgyt ne uz du, o du kart sveikiau smile.gif o jei valgai sveika maista, tai manau tas kiekis nesvarbu ar uz du valgai ar ne
Atsakyti
neklusau as tu nesamoniu schmoll.gif kur parasyta kad reikia valgyti uz "du" g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
kiek nori, tiek valgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kam valgyti už du vos tik sužinojus mastau.gif Ar tas antras toks pats kaip jūs, kad tiek daug reikėtų?
Mano pusseserei buvo taip, kai sužinojo, kad laukiasi, gydytoja liepė labai daug nevalgyti (ne už du), tai ji beveik visai nevalgė, tada kai nuėjo, gydytoja liepė daugiau valgyt (kaip už du), tai tada taip ir pradėjo... doh.gif

Manau vis dėlto valgyti 'už du' nėra labai gerai. Didelis svorio prieaugis tiek nėštumo, tiek ne metu nėra geras dalykas. Tai didelė apkrova širdelei ir sąnariams smile.gif
Dietos laikytis nereikia, bet žiūrėt ką dedi į burną būtina visada mirksiukas.gif
Atsakyti
na valgiau tai tikrai kaip uz du biggrin.gif bet tikrai manau kad nereikia...
Atsakyti
Aš valgiau už du, bet nepamiršdama, kad leliukas mažuliukas, todėl ir "antra porcija" turi būti maža maža ax.gif
Atsakyti
As valgau, manau, kad pakankamai. O uz du valgau tik kai susitinku su giminaiciais, nes prinesa didziausias lekstes visokiu skanumynu thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Uz du reikia valgyt vaisiu ir darzoviu! O visokiu keptu bulvyciu geriau uz nei viena mirksiukas.gif Bet va ka daryt, jei norisi nezmoniskai? Vakar taaaaaaip uzsinorejau McDonald's tu visciuko gabaleliu, kad nebesusilaikiau ir nusipirkau... Ir kimsau patenkinta, tiesa, poto savo pilvinukui pasakiau, kad daugiau tokiu dalyku negaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip galima pesivalgyt. Nestumo pradzioj nuo didenio kiekio siabingai pykina, o nestumo gale niekas jau netelpa i ta suspausta skranduka ax.gif
Svarbiausia nevalgyt uz du jau pagimdzius doh.gif
Atsakyti
Mano vyras nezinojo pasakio "Reikia valgyti uz du"! biggrin.gif Nu ne lietuvis jis, jo salyje apie nestumo reikalus tiek daug nesnekama, bet vis tiek... Dabar stebisi, kai pasiskundziu, kad alkana doh.gif
Atsakyti
mane tas posakis erzina,kiek noriu,tiek ir valgau unsure.gif
Atsakyti
lelius pilve tikrai nesimaitina prarytais mamos kodletais, lotuliukas.gif , o ir ismanatys apie tai gyditojai, liepia nepersivalgyt, kad nescioji nenutuktu, nes tai nera gerai nei kudikiui nei mamai. Tad posakis ''valgyk uz du'' tik prieskonis . smile.gif
Atsakyti
Na posakiai yra tik posakiai biggrin.gif Valgau aš tikriausiai kaip už 3 thumbup.gif Na nes noriu ir noriu ką čia jau be padarysi blush2.gif
Atsakyti