Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

QUOTE(freza80 @ 2010 04 27, 16:51)
Kaip tik klausiau gydytojo, ar priklauso vaiko svoris nuo to, kiek aš pati priaugsiu nėštumo metu - nes man kg limpa nors tu ką  doh.gif , valgau tiek pat, kiek ir iki nėštumo. O ir lialia anot gydytojo auga nemaža nestuke.gif

Gydytojas užtikrino, kad ne nuo mano svorio priklausys lialiaus dydis. Tai jau nulemta genetiškai. Pasiskambinau uošvienei bei mamai ir išsiklausinėjau vaikų svorių, tai visi gimė virš 4 kg  doh.gif  Tad kažkas panašaus, jaučiu, laukia ir manęs, nors pati esu gana liekno sudėjimo ax.gif

drinks_cheers.gif
tai man irgi tas pats. Pati jau esu priaugusi +22 kg. Kai echoskopu lialių žiūrėjo, sakė, jog bus stambus kūdikis. Gydytoja (tarp kitko ji ir genetikė), užtikrino, kad leliuko svoris nepriklauso nuo mano priaugtų kg., kad tai jau genetiškai nulemta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 29, 21:40)
drinks_cheers.gif
tai man irgi tas pats. Pati jau esu priaugusi +22 kg. Kai echoskopu lialių žiūrėjo, sakė, jog bus stambus kūdikis. Gydytoja (tarp kitko ji ir genetikė), užtikrino, kad leliuko svoris nepriklauso nuo mano priaugtų kg., kad tai jau genetiškai nulemta  4u.gif

musu maziukai patys pasiima is musu organiszmo medziagas, kuriu jiems reikia ir maisto tiek kiek jiems patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Manes tai visai neerzina sitas posakis, as net pati kartais pasakau, kad "valgau uz du".Valgau tikrai dazniau ir gal net daugiau.Problemos tame nematau, nes svoris dar neauga.Su pirmaja priaugau gal apie 7kg, tai dabar ir nepergyvenu...nieko cia baisaus.O toks posakis kartais net pamalonina...Jauciuosi tikra nestuke.gif
Atsakyti
Manes sis posakis niekaip neveikia nes is tiesu kartais alkis buna didesnis nei anksciau, kartais ir as suvalgau daugiau nei iprastai ax.gif
Atsakyti
man turbut nestuke.gif hormonai,nes priklauso kas sako biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip tik gydytoja sake, kad jokiu budu neprisivalgiciau uz du, nes pabaigoj sunku bus pajudet. Perdaug irgi nesveika, tiek kiek norisi. Geriausias variantas dazniau, bet visai nedaug. O as isvis buvau megeja valgyt nakti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vikushonok @ 2010 05 11, 19:46)
Man kaip tik gydytoja sake, kad jokiu budu neprisivalgiciau uz du, nes pabaigoj sunku bus pajudet. Perdaug irgi nesveika, tiek kiek norisi. Geriausias variantas dazniau, bet visai nedaug. O as isvis buvau megeja valgyt nakti blush2.gif .

pirma trimestra valgyt beveik nenorejau,nors nei pykino nei ka, o dabar valgau kai noriu, o noriu visada doh.gif kolkas tik ciut virs 2kg priaugau, bet manau greit priaugsiu daug, nes apetitas lb geras... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 09 20, 22:55)
Labas visoms smile.gif
Visos puikiai žinom, kaip pagyvenę žmonės mėgsta patarinėti ir pasakoti, ką kaip reikia daryti, ką ir kiek valgyti g.gif
Kaip reaguojat ir ką tokiems sakot? biggrin.gif

Taip taip. Sakydavo kai kurie, bet aš apsimesdavau, kad negirdžiu.O ir taip apetitu nesiskundžiau nėštumo metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikushonok @ 2010 05 11, 20:46)

na, turbut turejo omeny svorio prieaugi, ir kad del to bus sunku. as priaugau beveik 30 kg, bet sunkumu kazkokiu nejauciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau pasidometi ar labai blogai, kad mazai valgau? Kartais isvis nieko nesinori valgyti tai ir neverciu saves, bet ar vaikeliui tai nekenkia?
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 11, 13:45)
Noreciau pasidometi ar labai blogai, kad mazai valgau? Kartais isvis nieko nesinori valgyti tai ir neverciu saves, bet ar vaikeliui tai nekenkia?

Svarbu kad valgai lotuliukas.gif Su pirmaja irgi visai nieko nesinoredavo, pietum uztekdavo indelio jogurto ir kokio vaisiaus.Bet svarbu kad ir nedaug, bet valgyti kokybiska ir reikiama maista - mesytes, zuvytes, darzoviu, vaisiu.Tai susidarydavau meniu, kada kiek ko per savaite, kad maziuke visko gautu.Dabar valgau tikrai uz ddu, bet lygiai taip pat susidarau savaites meniu, kad gauciau visko ko reikia organizmui ir pilvuziukui. ax.gif
Atsakyti
nebūtina valgyti už du
Atsakyti