Labas visoms
Visos puikiai žinom, kaip pagyvenę žmonės mėgsta patarinėti ir pasakoti, ką kaip reikia daryti, ką ir kiek valgyti
Kaip reaguojat ir ką tokiems sakot?
Sveikute
As asmeniskai tokiais atvejais labiau linkusi negirdomis nuleisti tokias kalbas
Valgyti reikia nestukems ir tikrai uz 2, bet ne kiekiais o maisto kokybe
O patarianciuju visada ir visais laikais atsiranda. Svarbu nepulti visu patarimu is karto klausyti, o atsirinkti, kas tinka, o kas ne. Kol nestuke aiskins ka galima, ko ne, kai turesi leliuka - mokys kuo maitinti, veliau kaip aukleti ir taip be galo be krasto
As asmeniskai tokiais atvejais labiau linkusi negirdomis nuleisti tokias kalbas
Valgyti reikia nestukems ir tikrai uz 2, bet ne kiekiais o maisto kokybe
O patarianciuju visada ir visais laikais atsiranda. Svarbu nepulti visu patarimu is karto klausyti, o atsirinkti, kas tinka, o kas ne. Kol nestuke aiskins ka galima, ko ne, kai turesi leliuka - mokys kuo maitinti, veliau kaip aukleti ir taip be galo be krasto
Viskas priklauso tik nuo Tavęs pačios kiek norėsi tiek ir valgysi. Norėsi už 2 norėsi už 3, svarbiausia kad būtum soti
už 2 valgyti tikrai nereikia o ką sakyti vienu ar kitu atveju, nėr prasmės diskutuoti priklauso nuo to, kas sako, ir nuo to, kuriam yra sakoma.
stengiausi i tokius pasakymus nekreip demesio
Esant butinybei visiems tamsuoliams paaiskindavau, kad valgyti reikia tik 300 kaloriju daugiau nei paprastai. Taciau daug aiskinti neteko, nes mazdaug nuo 3 men. apetitas zveriskas tapo! Kokius 3 menesius ir taip valgiau ne tik uz du, bet ir uz visus tris!
QUOTE(Paulita @ 2007 10 14, 17:58)
Esant butinybei visiems tamsuoliams paaiskindavau, kad valgyti reikia tik 300 kaloriju daugiau nei paprastai. Taciau daug aiskinti neteko, nes mazdaug nuo 3 men. apetitas zveriskas tapo! Kokius 3 menesius ir taip valgiau ne tik uz du, bet ir uz visus tris!
Bet mane tai nervina tokie pamokslai
kai buvau nescia man retai kas taip sakydavo, o jei ir sakydavo tai tik juoko forma, nes jau nebegalioja tokie metodai kad nesciai reikia uz du valgyti
o manes valgyt skatinti nereikia...jei anksciau isvis beveik nieko nevalgiau,tai dabar tikrai valgau uz du,o miegu uz tris ...esu plonyte kaip sakute,todel pilvelis labai greit atsikiso...
Budama as ir valgiau uz 2 apetitas buvo zveriskas
O aš į tokį pasakymą atsakydavau-pažiūrėkit koks pilvas,negi pasakysit,kad iš bado toks (nuleisdavau juokais arba dėmesio iš vis nekreipdavau).
Pirmais mėnesiais tik obuoliai lindo,o paskutiniais viskas iš eilės .Apetitu nesiskundžiau .
Pirmais mėnesiais tik obuoliai lindo,o paskutiniais viskas iš eilės .Apetitu nesiskundžiau .
QUOTE(lijo @ 2007 09 23, 08:04)
už 2 valgyti tikrai nereikia o ką sakyti vienu ar kitu atveju, nėr prasmės diskutuoti priklauso nuo to, kas sako, ir nuo to, kuriam yra sakoma.
Jei sako artima močiutė, priimi tai kaip nuoširdų patarimą, bet nebūtinai jo laikaisi.
Jei sako senyva kolegė ar svetima moteriškė- praleidi negirdomis.
Nors aš paskutiniais mėn- valgiau, valgiau, valgiau... Nuo 55 iki 80 kg dasivariau.... Bet viską jau sėkmingai "išbarščiau"