Aš pasilikau savo pavardę. Gal kada nors ir pasikeisiu, bet kol kas nematau reikalo
QUOTE(Droo @ 2007 09 30, 21:17)
pašiukšlino forumą ir dingo
klausyk siaulieti provinciale tu gal kai kulturos truputi pramoksi tada ir rasyk o jeigu tau kas nors niezti tai pasykasyk mazvaikiai niekam neidomus o kadangi tu toks ir esi o be to niekam neidomus ir nereikalingas tai ir nezinai prie ko kabinetis eik geriau prasivedink galva nors ir tuscia vis naudos bus
nematau reikalo cia leisti savo brangu laika
QUOTE(emilian @ 2007 10 03, 15:59)
klausyk siaulieti provinciale tu gal kai kulturos truputi pramoksi tada ir rasyk o jeigu tau kas nors niezti tai pasykasyk mazvaikiai niekam neidomus o kadangi tu toks ir esi o be to niekam neidomus ir nereikalingas tai ir nezinai prie ko kabinetis eik geriau prasivedink galva nors ir tuscia vis naudos bus
a tai va kaip kulturingi žmonės šneka visi jūs mužikai, o aš viena graži ir protinga tiek to OT nedarom
QUOTE(emilian @ 2007 09 20, 22:06)
turbut joks vyras neapsidziaugs,jei bus paprasytas keisti pavarde!vestuves dar tik laukia,bet jauciu gali ir nebesulaukti... nes as jo pavardes nenoriu imti,savo pasilikti taip pat, o jis nieku gyvu nekeis i nauja...tai negi vienintele iseitis skirtis... bet mes viens kita labai mylim..gal kas turejo panasiu bedu?pagelbekit su patarimais
Problema tikrai keista. Tai kokį kompromisą raskit, ar ką. Mano pažįstami keitė pavardės pirmą raidę pzv. Gal tada geriau būtų?
QUOTE(eLBė @ 2007 10 06, 16:17)
Pazistu zmogu pavarde Papas
O as pazystu zmogu su pavarde Sisiukas Ir dar kaimynas buvo Stanikas Ir visi gyvena ir tragedijos nedaro as tik po vestuviu planuoju buti ne -iene o tik -e Tiesog MB pavarde graziau man skamba su sita galune.O kad del pavardes nesituokti ir skirtis,tai man kaskoks "Vaiku darzelis"
QUOTE(emilian @ 2007 09 20, 19:06)
turbut joks vyras neapsidziaugs,jei bus paprasytas keisti pavarde!vestuves dar tik laukia,bet jauciu gali ir nebesulaukti... nes as jo pavardes nenoriu imti,savo pasilikti taip pat, o jis nieku gyvu nekeis i nauja...tai negi vienintele iseitis skirtis... bet mes viens kita labai mylim..gal kas turejo panasiu bedu?pagelbekit su patarimais
O as is vis nesuprantu kodel cia pavarde dabar maiso juk gyvensi su zmogum o ne su pavarde ,tai gal ir tu to zmogaus nemyli?
Teisingai mergaites rase, juk gyveni su zmogum,o ne su pavarde
QUOTE(rutuks @ 2007 10 17, 13:57)
Teisingai mergaites rase, juk gyveni su zmogum,o ne su pavarde
Nu kodėl, ir su pavarde gyventi reikia Vat pavyzdžiui aš, turėjau sau normalią pavardę, o dabar, kai vyro pavardę paėmiau, tai ne kiekvienas iš pirmo karto ir ištaria o kad įsimintų, tenka užrašyti
QUOTE(jurg_ita @ 2007 10 17, 13:25)
Nu kodėl, ir su pavarde gyventi reikia Vat pavyzdžiui aš, turėjau sau normalią pavardę, o dabar, kai vyro pavardę paėmiau, tai ne kiekvienas iš pirmo karto ir ištaria o kad įsimintų, tenka užrašyti
Nu ir mano pavarde yra gan sunki ir ilga bet cia as nematau jokiu problemu,neisgirsta viena karta,pakartoju dar karteli,bet daryti tokias isvadas kad skirsiuos nes vyro busimo pavarde negrazi,ilga,sunki- tai kitakart kai susipazinsi su vaikinu is karta paklausk kokia tavo pavarde-nepatiks nedraugauk!!!
Kai pavardė ne kokia, tai geriau išvis jokios neimti. Pasilikti ankstesnę. Man asmeniškai būtų labai gėda turėt juokingą pavardę . Aišku, linksmam žmogui, kuriam viskas "dzin", kodėl ir ne...
QUOTE(rubija @ 2007 10 07, 19:40)
O as pazystu zmogu su pavarde Sisiukas Ir dar kaimynas buvo Stanikas Ir visi gyvena ir tragedijos nedaro as tik po vestuviu planuoju buti ne -iene o tik -e Tiesog MB pavarde graziau man skamba su sita galune.O kad del pavardes nesituokti ir skirtis,tai man kaskoks "Vaiku darzelis"
Su ta -ė reikia labai atsargiai Nu man visiška nesamonė kai Kaklytė iš mango ištekėjo ir tapo Šerpytė, nes diedo pavardė Šerpytis (čia grynai mados auka) O pvz. pabandykit Violetos Blėdienės sutrumpinti pavardę taigi vos ne keiksmažodis gaunasi Blede