QUOTE(Betule @ 2008 01 14, 10:05)
Trūkumai: dažnai netekėjusios darbuotojos buriasi ir susibendrauja daug labiau, nei su ištekėjusia (ypač jauname kolektyve). Kitas trūkumas: ieškant darbo. Ką tik ištekėjusios moters darbinantis dažnai klausia apie šeimos pagausėjimą (nors neturėtų) Pati esu ištekėjusi, bet nepasikeitusi pavardės, taigi apie vaikus klausimų dar nebuvo Tfu tfu tfu
taip taip... kai as darbinausi, manes labai klausinejo ar ishtekejusi ar ne, is mano pavardes nesuprasi. sakau, ne, tada labai klausinejo ar turiu gyvenimo drauga ir kada planuojamos vestuves bei neshtumas. Motyvavo tuom, kad man gali tekti dirbti virshvalandzius, nes buna nestandartiniu situaciju, kur mano prezencija butu butina. is pradziu pati sau pagalvojau, kad gal cia kokia klasta arba sexual harrasment bet pradirbusi kokias 2,5 savaites supratau kame reikalas.... 2 dienas is eiles dirbau nuo 7 iki 12 nakties. Tikrai buvo nestandartine situacija
Ir siaip, savo virshininkus supratau, kodel jie nenorejo merginos su seima ir vaikais. Man praktishkai butu neimanoma suderinti kai kuriais momentais. Visos, kas dirbo po manes tuoj vietoj (mano jau kitos pareigos toj pacioj imonej) su vaikais ir vyrais (ar be ju, bet su vaikais) nei viena neprigijo. Dabar turime neishtekejusia ir be vaiku.
o del bendravimo - pas ishtekejusias gi kiti prioritetai ir interesai, cia ir taip savaime aisku.