Įkraunama...
Įkraunama...

DJ vestuvėms

Įmetu vieno vyruko duomenis: Šarūnas Navionis, 8 656 87979.
Deja, nieko negaliu pasakyti, kadangi man reikalingą dieną jis užimtas. Bet kalbant telefonu jis man labai patiko, vienintelis "talkovas". Gal kam pravers.
Atsakyti
Na wa as jau galiu pasisakyti apie DJ westuvese. Mes darem su DJ ir tikrai nenusivylem, nes musu mylimiausios dainos jokie muzikantai nebutu sudainave taip manom biggrin.gif . Tadas, dirba tiek Vilniuje tiek Kaune. Kas labiausia patiko, kad jis labai daug idejo pastangu, ruosesi ir labai isiklause i musu pageidavimus, ir puikiai suderino muzika tiek jaunimui, tiek mano teveliai soko smile.gif apibudinciau ji kaip atsakinga ir saunu zmogu, ismananti sawo darba. norincioms kontaktu rasykit az, butinai atsakysiu.
Atsakyti
QUOTE(kimixnora @ 2007 04 21, 19:17)
Na wa as jau galiu pasisakyti apie DJ westuvese. Mes darem su DJ ir tikrai nenusivylem, nes musu mylimiausios dainos jokie muzikantai nebutu sudainave taip manom biggrin.gif . Tadas, dirba tiek Vilniuje tiek Kaune. Kas labiausia patiko, kad jis labai daug idejo pastangu, ruosesi ir labai isiklause i musu pageidavimus, ir puikiai suderino muzika tiek jaunimui, tiek mano teveliai soko smile.gif apibudinciau ji kaip atsakinga ir saunu zmogu, ismananti sawo darba. norincioms kontaktu rasykit az, butinai atsakysiu.

O kokios atrakcijos pas jus jo buvo suorganizuotos?? Ten su balionais kazka darete... ?
Atsakyti
Atrakciju buvo daug, cia jau musu vedejas pasistenge smile.gif as wisu foto nekeliau, nes viso baliaus taip sakant ju apie 800 , tai dar neturiu sweikatos issirusiuoti:) mes labiausia prasem nevulgariu ir linksmu, tai taip ir buvo, bet cia gal nelabai i tema sory smile.gif DJ pasakojo, kad ir jis kartais daro atrakcijas, cia kaip suprantu nuo uzsakovu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(kimixnora @ 2007 04 21, 20:37)
Atrakciju buvo daug, cia jau musu vedejas pasistenge smile.gif as wisu foto nekeliau, nes viso baliaus taip sakant ju apie 800 , tai dar neturiu sweikatos issirusiuoti:) mes labiausia prasem nevulgariu ir linksmu, tai taip ir buvo, bet cia gal nelabai i tema sory smile.gif DJ pasakojo, kad ir jis kartais daro atrakcijas, cia kaip suprantu nuo uzsakovu priklauso.

o kiek jums tas DJ kainavo?
Atsakyti
Žadėjau parašyt atsiliepimus:
1. Mano nuiomone buvo žymiai geriau nei su muzikantais smile.gif Tai +
2. Grojama muzika nelabai atitiko mūsų skoni. Tai -, tačiau tai galima buvo iššsamiau aptarti

Jei dar karta daryciau butinai sudaryciau savo playlista ir aiskiai suformuluociau savo reikalavimus...

Bet visumoje +++ smile.gif

Kaina buvo 400 uz iranga + 400 uz darba- siaip padoriai, bet galima Dj rasti ir pigiau, jei reikia kad jis tik muzika grotu, be jokio bendravimo ir vedimo smile.gif

7zvaigzdes@gmail.com, Herbertas
Atsakyti
mums pazystami pasiule dj kuris grojo per ju vestuves.
iskalbus ir labai atsizvelge i musu poreikius, jo numeris tuo metu buvo 65063242
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 17, 19:18)
as visada norejau muzikantu, bet gal visai ir nieko tie DJ. kas dar turi kokiu atsiliepimu apie DJ kurie jau grojo jusu vestuvese?

Praeita vasara buvau draugu vestuvese, jie savo pobuvi dare restorane, ir buvo pasamde DJ, na nesiseke jam isjudinti zmoniu, tik is pagarbos jauniesiems visi sutrype keleta sokiu ir tiek...nezinau kas kaltas buvo - ar muzika ne ta, ar DJ netikes, bet buvo labai neidomu ir nepatiko...visiskai nesijaute vestuvines nuotaikos - atrode, kad radijas per garsiai ijungtas ir tiek g.gif na, klausete nuomones, taip mums pasitaike mirksiukas.gif ...Jei jau nusprendziate samdyti DJ, mano nuomone, turetumete jam paduoti savo pageidavimu sarasa, ir aptarti vakaro vedima, bent jau sioki toki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 23 birželio 2007 - 18:32
QUOTE(Helene @ 2007 06 23, 18:31)
Jei jau nusprendziate samdyti DJ, mano nuomone, turetumete jam paduoti savo pageidavimu sarasa, ir aptarti vakaro vedima, bent jau sioki toki 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100%, kad bent jau sioks toks sarasas tikrai butinas, nes is kur gi zmogui zinoti, ko jus butent labiau norite, ar daugiau senu slageriu, ar karstu lotynu amerikos ritmu, ar rusiskos muzikos, ar visko visko po truputi... pvz mes rusiskos nepageidaujame, tai ir paraseme tik keleta dainu, kurias noretume girdeti, daugiau schmoll.gif Tp sarase daug slageriu privardinom ir "latino", ispanisku daineliu, tp norimus isgirsti lietuviskus atlikejus. Tuomet zmogui daug lengviau orientuotis yra.
O del vedimo, tai DJ ir dar vedejas negerai yra todel, kad vienas zmogus 2 darbus atlieka, ir kaip vedejas jis yra nemobilus, visuomet privalo buti prie pulto, nepavaikscios po zmones, nesuorganizuos judriu zaidimu ir pan. Nors tikiu, kad buna ir isimciu, BET isimtys retos... cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mes irgi is karto nusprendem, kad samdysim DJ, nes tie muzikantai kaz kaip man kelia itarimus... Mano drauges vestuvese muzikantai ne tik nusidainavo, bet ir prisigere, wacko.gif ir po oficialios ju darbo pabaigos uz kiekviena daina prase po 10 lt... baisu....
O DJ jau leis sau muzika, ir leis .. O be to DJ nebutini turi buti ir vedeju ... pirma karta girdiziu toki dalyka... kaz kaip dazniausiai yra atskiras vedejas ir muzikantai, ar DJ ...
O musu vedejas ir Dj susiskambins ir susitiks aptarti smulkmenas del muzikos... smile.gif
Atsakyti
tai va ir as bijau del muzikantu, kad paskui nenusidainuotu ar nenusigertu doh.gif
Atsakyti
Ziauriai fool.gif bet nieko negaliu pasakyti smile.gif nes niekad negali zinoti kas ir kaip bus... gal ir Dj uzmigs smile.gif) taciau nors galima bus pulta uzvaldyt patiem jeigu ka smile.gif
Atsakyti