Įkraunama...
Įkraunama...

DJ vestuvėms

QUOTE(Lijyte @ 2006 12 07, 22:08)
Pas mus buvo profesionalas, be jokiu kvailu komentaru ir nerealiai uzvede publika, net negalejau atsidziaugti tokiu darbu. Dj ,Dj nelygus taip pat kaip ir su visais.Profas visada gerai atlieka savo darba  thumbup.gif

vo tie du paskutiniai ir buvo profai g.gif g.gif ...... bet kad atliktu savo darba gerai, nepastebejau ..... gal jis kitur profas, pvz radijuje, salese sokiu.... nu bet vakarelyje ryskiai netiko ....
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2006 11 17, 16:58)
Aptikau nebloga saituka, gal kuriai pravers rengiant vestuves ar seip kokius smagius vakarelius, o gal net ir gimtadienius :Dj paslaugos, aparaturos nuoma ir kt.

o, pagalvojau gal visai nieko ideja ir karaoke per vestuves kad padarytu thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus irgi DJ buvo plius saksafonas gyvai smile.gif Nerealiai visus uzvede (net mociute) biggrin.gif Is tikruju manau muzika turi buti renkama ir pagal zmones kurie ateis... Pas mus buvo labai daug jaunimo taigi yamaha tikrai butu sugadinus vakara, o DJ buvo kaip tik tai ko reikejo biggrin.gif Labai patenkinti buvom
Atsakyti
QUOTE(abrikose @ 2007 01 21, 17:13)
Pas mus irgi DJ buvo plius saksafonas gyvai  smile.gif  Nerealiai visus uzvede (net mociute)  biggrin.gif  Is tikruju manau muzika turi buti renkama ir pagal zmones kurie ateis... Pas mus buvo labai daug jaunimo taigi yamaha tikrai butu sugadinus vakara, o DJ buvo kaip tik tai ko reikejo  biggrin.gif  Labai patenkinti buvom

o gal gali isduoti, kas jusu DJ buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abrikose @ 2007 01 21, 16:13)
Pas mus irgi DJ buvo plius saksafonas gyvai  smile.gif  Nerealiai visus uzvede (net mociute)  biggrin.gif  Is tikruju manau muzika turi buti renkama ir pagal zmones kurie ateis... Pas mus buvo labai daug jaunimo taigi yamaha tikrai butu sugadinus vakara, o DJ buvo kaip tik tai ko reikejo  biggrin.gif  Labai patenkinti buvom

Vuau, sia tai labai fainai thumbup.gif As saksofonisto noresiu prie baznycios, man tai graziausias instrumentas... wub.gif wub.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(abrikose @ 2007 01 21, 18:13)

O kas pas jus vede vakara? Tie patys DJ su saksofonistu? Ar papildomai kazka dar samdete? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Labai idomu kokios DJ kainos buna? Panasiai kaip muzikantu ar maziau?
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 02 07, 23:48)
Sveikutes  4u.gif  Labai idomu kokios DJ kainos buna?  Panasiai kaip muzikantu ar maziau?

Manau, labai realu, kad mažiau.

Patarkite, mielosios, gerų DJ Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 02 07, 21:48)
Sveikutes  4u.gif  Labai idomu kokios DJ kainos buna?  Panasiai kaip muzikantu ar maziau?

Pvz man DJ SU garso ir apsvietimo APARATURA kainuos 2500Lt. Net nezinau, kiek butu be aparaturos g.gif
Atsakyti
kaip tik kaune yra tokia firma, kuri uzsiema garso aparaturos nuoma, turi dj su kuriais bendradarbiauja, mano vestuves bus vilniuje bet esu su jais susitarus, tai man uz 1200LT, atvez maza koncertine iranga+dj+karaoke ir dar dovanu dumu uzsklanda
868771871 Raimondas. tikrai rekomenduoju, kiek esam tureje su jais reikalu, visada pranoksta lukescius
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2007 02 20, 10:12)
kaip tik kaune yra tokia firma, kuri uzsiema garso aparaturos nuoma, turi dj su kuriais bendradarbiauja, mano vestuves bus vilniuje bet esu su jais susitarus, tai man uz 1200LT, atvez maza koncertine iranga+dj+karaoke ir dar dovanu dumu uzsklanda
868771871 Raimondas. tikrai rekomenduoju, kiek esam tureje su jais reikalu, visada pranoksta lukescius

Nu nzn g.gif Per musu vestuves DJ nuomavosi aparatura uz 400 lt. Viskas ten buvo labai gerai, tik karaoke nebuvo, nes mes nenorejom. Tiesa nezinau is kur jis ja nuomavosi, bet DJ patys zino kur gauti ta aparatura ir mums patiems vargti nereikejo. Manau tikrai verta pasidomet, nes yra pigiau
Atsakyti
Jei reikalingas tik Dj ir jis tik leis muzika, tuomet ir paprastesnes aparaturos reikia, bet jei renginio metu dainuos profesionalus atlikejai tuomet aparaturos kaina tikrai ne 1000 kainuoja 4u.gif
Atsakyti